Halkbanktan hangi PPF yi alıyorsunuz ? Kodu filan var mı fonun ?
Printable View
%60 ı halkın bankacılıgı bankaya giderek yapıyormuş.ne kadar geri kalmışız .biz 1998 den beri interneti kullanıyoruz.
ne kadar geri bir halk .anlamak mumkun değil.halkın %44 u asgari ucretli.ulkenın ıleri girmesini bekliyoruz.bu cahil halkla nereye gidebilirizki!!!
Bugün döviz faizi oranı alan oldu mu ? Ya da seçim sonuna kadar ( Mayıs ayı ortasına kadar ) fizikiye mi geçsem *
Adamın diline koz verirsen kullanır o da...CHP demek çöp demek diye...Yazık...Nasıl böyle bişeye izin verirler anlamak imkansız...Tam seçim öncesi ayağına kurşun sıkmak gibi bişey...
https://www.mynet.com/sisli-de-iscil...i-110104955129
Geri kalmış toplumuz tamam ama alamanyadaki oranları bilseniz ortaçağ dersiniz demek. Bugün biz e devletten ikametgah bile değişip faturaları üstümüze geçirebilirken bu olaylar onlar için bir rüya gibi :) ama geri kalmışlıktan mı tartışılır
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ev alana vatandaşlık verirlerse alırlar. Sattığım sitenin lansmanını kuveytte yapmışlar ilk. %35 i araptı. O yüzden araplara satmanın kolay olduğu bir site İstanbul arap park plarak isim değişirse şaşırmam o derece :)
Bu isin icinde bir is var. Sarigul e calisiyorlar gibi sanki
Sanirsam CHP belediye baskani da tatile cikmis
DSP zaten CHP nin onunu tikamak icin iktidar tarafindan maddi manevi destekleniyor
Ha CHP nin boyle bir seye musaade etmemesi lazimdi
Simdi Erdogan bunu kullanirda kullanir
Bence geri kalmislikla ilgili degil, guvenlik amaciyla.
Turkiye de bu tarz seylerin onemi yok.
Kacakcilik mi, kara para aklamami vs hic onemli degil
Ama Avrupa her seyi ince eleyip sik dokuyor
Bir banka hesabi acmak bile iskence
Ne varki E DEVLET gercekten harika bir sistem
Avrupalilarda sasiriyor, zamandan buyuk tasarruf ediyorsun
26 Şubat Salı 14:34 ÇAVUŞOĞLU: S-400 BİTMİŞ BİR ANLAŞMADIR, DİĞER AÇIKLAMALAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ
Ev fiyatları çok düşmesede arsa fiyatları çok düştü Ankara için .
Geçen gün Eskisehir yolunda bir arsa teklifi geldi .10 yıla kalmaz 20 daire getirisi var .Fiyatı 1.2 M.
Bölgede en düşük sıfır ev 600-700 bin ..
Ters mantık ile düşünürsek bugün evini satıp arsa alan 10 yıl sonra en az 5 daire sahibi olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
üstat bir de haberdeki gibi sınırsız kat izni alırsanız gangnam style olur :halay:
Resmi Gazete’nin 10 Ocak’taki mükerrer sayısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla Eskişehir Yolu’ndaki Hazine arazisine konut ve ticaret alanı yapılması için “sınırsız kat izni “ verildi.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...i-verdi/216956
Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu (6.Fon) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dün 23.64 getirmiş.
https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm
Vakıf bugün dolara %3 faiz teklif etti.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Para piyasası fonları hakkında bilgiyi aşağıdaki linkten alabilirsiniz.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...01#post3202701
Yanlış bilgi vermeyelim. Edevlete cep imza ile giriş yaptıktan sonra ikametgahta değişiyor. 3 ay önce değiştirdim
26 Şubat Salı 16:03 EPGİS: 27 ŞUBAT TARİHİNDE GEÇERLİ OLMAK ÜZERE BENZİNDE 11 KURUŞ İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ
dünkü zammı SEHVEN yapmışlar :he:
pardon anlamadim cep imza ne demek?
edevlete girmenin farkli metodlarimi var?
aciklarsaniz sevinirim
Bu arada benim edevlet ile olan kisisel tecrubem cok kotu
Emeklilige basvurma sistemi hep hata verdi gittik danisman tuttuk para verdik
Emniyet mudurlugu sayfasindan TR ye giris cikislara baktim bir suru giris cikis gozukmuyor
Edevletteki SGK bolumu calismis oldugum gunler dogru islenmis ama SGK nin ana sayfasinda bir suru eksik gunler gozukuyor
Bunlar benim gordugum yanlisliklar nasil oluyorda siz islerinizi hallediyorsunuz anlayamadim ben hic bir sey yapamadim edevletten
Tarayıcınızdan edevleti açıp giriş butonuna tıklayın. Alternatifleri göreceksiniz. En son taşınmamda yerimden kıpırdamadan elektrik su doğalgaz ikametgah vs işlemleri hallettim
ilginc
sifre ve TCK ile yapilamiyorda mobil imza ile neden yapilabiliyor?
Acaba burada mantik nedir?
bu arada ben yurtdisindayim ama 3 tane operator hakki vermis telekom vodafone telsim
demekki yurtdisindan yapamayacagiz bu isi
http://i67.tinypic.com/33azcjn.png
Operatörünüzün bayisibe gidiyorsunuz. Tivibuyla ilgili işim vardı zaten Tt bayiine gittim. Sadece mağaza müdürünün yapabildiği bir işlem. Kimlik bilgilerinizi veriyorsunuz, birkaç gün sonra şifreleriniz geliyor vs simkart değişiyor. Havale eft de yapıluyormuş ama denemedim. Hatta araç satışı da yapılacakmış. Teknoloji iyi ve tehlikeli
Benzinin litre satış fiyatına bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde 11 kuruş indirim yapılacak.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzinin litre satış fiyatına bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde 11 kuruş indirim yapılacağını duyurdu. Beklenen indirimin ardından İstanbul'da benzinin litre fiyatı ortalama 6,49 liradan 6,38 liraya, 6,61 liradan 6,50 liraya, İzmir'de ise 6,58 liradan 6,47 liraya düşecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.
26 Şubat Salı 17:53 FED/POWELL: İŞGÜCÜ PİYASASI GÜÇLÜ, ENFLASYON YÜZDE 2'YE YAKIN - BN
26 Şubat Salı 17:51 FED/POWELL: GEREKİRSE BİLANÇO NORMALLEŞMESİNDE AYARLAMA YAPMAYA HAZIRIZ - BN
26 Şubat Salı 17:49 POWELL: 2019'DA GSYH BÜYEMİSİNİ 2018'E GÖRE DAHA YAVAŞ OLSA DA GÜÇLÜ OLACAĞINI ÖNGÖRÜYORUZ
26 Şubat Salı 17:48 FED/POWELL: FED GEÇTİĞİMİZ BİRKAÇ AYDA BAZI ÇELİŞEN İŞARETLER GÖRDÜ
26 Şubat Salı 17:48 FED/POWELL: FED GELECEKTEKİ PARA POLİTİKASI DEĞİŞİMLERİNE SABIRLI YAKLAŞIM BELİRLEYECEK