cıty 3.557mn.
Printable View
cıty 3.557mn.
şu durdonun ky side , by side sadık ve uzuncu bu verilerle de pahalı çok uzunu alıyor sabrediyorler herkes kazançlı, mutlu, mesut, bahtiyar:)
deuche 300'e merdiven dayadı bol kepçe almalı ne o öyle :)
cıty 3.604mn.
deuche 244k, dün ve bugünkü alışlarıyla, 310k civarı
yatırım fonları kısacı çıktı, para kendilerinin değil abidik gubidik kararlar veriyorlar, inşallah dünkü yatırm fin. satışları da onlarındır kovulacaklar sonunda:)
Biz katarlı fon beklerken ABD li şirket olmasın ortak veya satışımız Abd Türkiye ile tekstil ağırlıklı iş yapmak istiyormuş son konuşulanlara göre tabiki duyum bunlar bağlayıcılığı yok
ytd
Ziraat katılım dedimde takas da şimdi dikkatimi çekti, ZİRAAT son 10 günde 240k almış daha öncesini hatırlayan varmı? ben daha eskiyi göremiyorum, DÜNDE 40K. ALMIŞ
Sayin cefaks
Vakko icin son takas saklama alabilirmiyiz
2 yildirda duzenli temmettu odediginide unutmayalim.ufak bir oranda sayilmaz.yuzde 5 civari 2 yildir faydalandim.yuzde 10 hisse artisi yapar 2 yilda .
T.....k geçmek yok aldığım günün akşamı rüyamda ekranda 3.88. 3.90 gördüm 89 boşta geldik takıldık kaldık orada, o zaman yazmadım, Kafamda kurduğum bir rakamda değildi ki.
bizdeki cıty müşterisi çok ağır davranıyor, bantaşda ki son 5 günde %10'unu almış.
Her hangi bir emtia alım gücüne göre, maliyetine göre pahalıdır, yada ucuzdur, hisse senedinin kriterleri farklı
benjaminciler faiz düşünce uçacağı yönünde beklenti içindeler
maliyeti, ham maddesi, kağıt, boya bir de baskı makinesi, 1000 benjamin 3 asgari ücretE YAKIN, arkadaş pahalı bu meret.
Bu hafta şöyle şekilleniyor :)
http://flashresim.com/upload/MTVkNzkyM2VlOTZjY2U.jpeg
Bayrak görüntüsü var. 3.98 kırılırsa 4,40 direk boyu kadar yolculuk?
http://flashresim.com/upload/MTVkNzkyNTJlMjIxN2Y.jpeg
Yarın yatırım finansın satışları kiminmiş görürüz, deuche de pek iştahlı almıyor aldıklarını. cıtyi yarın da +görürsek çok güzel olacak.
biraz buralarda sıkışma yaşayıpta yüksek hacimle bi tavan yapsak artık fiyatlamaya başladılar diyeceğim, şimdilik fiyatlar taleple oluşuyor.
şu ÇALI arkasındakileri merak ediyorum doğrusu, namahrem misiniz? ben gibi gerçek kimliğinizle de yazıp çizmiyorsunuz zaten.
12600lot 3.88 ortalama ile açığa satış olmuş.Toplu olunca hala kimse yanaşamıyor :)
Yarından itibaren ağalar tekrar alıma geçecek sebebi ky satış yerine alıma geçiyor, anladılar mal gelmiyor.Millet buradan satmıyor 4.40 lara çekecekler oradanda tekrar bir yoklama çekecekler anlaşılan:)
ytd
yürek yemiş olanlar var
henüz 3 sıfıra başlamayamadım, 5-10 lot ile topluyorum. 3,94 üstü 3 sıfırlar gelir. ama çizgiler sanki çokda aşağı vermeyecek gibi duruyor.
Bu da sümük gibi yapıştı elime...Kıyamıyorum da vermeye...:he:
cıty düne göre 160k eksi yat. finansın verdiği mallar cıty imiş.
Korkak bunlar yaaaa...:)
Böyle ağa mı olurmuş, kumar kağıdı olduğu günleri özletiyor adam gibi bol kepçe alış göremedik.
Spek kizgin.birgun yukari suruyor bir gun asagi.kararsiz kalmisa benziyo.ne yapacagini kestirmek zor.asagida surebilir.
Bu paterne göre gidiyor gibi şimdilik. 3,95 sonrası 3,83 ile sıkışmaya devam ederek boşluğu dolduruyor.Buralarda bezdirdikçe alır yavaş yavaş.
http://flashresim.com/upload/MTVkN2EwOWM3MDNkNTg.png
Aşağı saldıkça bugünkü gibi ky yapışıyor tahtaya buda hoşlarına gitmiyor
ytd
Takas ky alıyor diyor bugün
ytd
Aybaşında çift maaş alacam...Buralarda oyalanırsa bi posta daha alırım ben de...3.8x lerden :he:
Garanti 125 bin verdi alan ky malesef
ytd