Tebrik ederim 137 oldu ustad
Printable View
Bir ay önce 50 den yüzüne bakmayanlar 150 den almak için sıraya girmişlerSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu aval aval bakmanın resmidir... taramalarda bağırdı beni al diye.. senet mı yok diye yüzüne bile bakmadım... şimdi elde beyaz mendil..
alanın kazancı bol ve daim olsun
https://i.hizliresim.com/1li8ysi.png
Yarınin tavanı 165 mi
100'den 150 lot ancak alabildim. Çünkü bir yada 45 binim 15'e düşmüştü. Bir ay da burada beklemeyi tasarlıyorum.
Hatta dün devre keseceğini düşünerek 149,1'den satmıştım. 143,2'ye alış girdim 4 lot daha ekledim.
Şansım yaver gitti. Umarım spekülatörümüz çok yukarılara sürer de teselli buluruz.
Bugün 1000lotu ile tavandan vedalaştık...
Her yokuşun bir inişi vardır,ytd
Dokuzuncu tavanda bir ceza geldi.Armada bir tavan yaptı dün hemen bir ceza , bugün ikinci tavanı yaptı hemen bir ceza daha verdilerSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araba bataryası için kredi aldı
Devlet de destek açıkladı
Sonrası malum
Brüt de geldi
Spek artık nereye goz diktiyse artık oraya gider
Ytd
3 liradan 20k vardı 2015 yılı
Bakalım bu filmin sonu nereye gider... h.. yukarı devam mı yoksa aşağı ama nereye kadar..
Malın yarisini boşalmıştım .. yarısı haal duruyor.....hadi uluse bizi uzayın derinliklerine götür...
Bugün halk yatırım resmen piyasa bozucu işlem yapıyor, kağıdı düşürmek için uğraşıyorlar.
Ayranımızı döktüler, istenmeyen olaylar yaşandı. :)
Ya yatırım fonlarının elindeki malı istiyorlar ya da ele vermeye başladılar.
Bakalım kısmetimiz Bağdat civarından yola çıkmış mı?
........................
*Ulusoy Elektrik'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net karı 95.488.763 TL
Verilmiş sadakam varmış. Takasta olmayan tera mal satınca, ikinci gün de taban açınca ilk tepkide direkt boşaltmıştım tüm malı.
Özel emirle, iş yatırımdan gedik yatırıma 75 lira civarından 600-700k lot aktarılmıştı.
Takasta ise gedikte değil, citide görünüyordu.
Gedikten satılan mal bu ve 200k civarı daha var sanırım.
Yatırım fonlarının elinde 57k lot mal ne eksildi, ne de arttı.
Normal bir fon olsa muhtemelen satardı, tahta sahibinin park ettiği mal olsa gerek.
Bu kadar sığ tahtada yükselişi çok sınırlı tuttular, 50 liradan baz alsak %380 tepeden ele vermeye başladılar.
Bakalım nereden dönecek.
300 hedefimi koydum
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse kalmamış
Yav kardeşim dünyanın en iyi faktöring şirketi kim siz önce onu bir araştırın
bi trade yapalım dedik ava giderken avlandık şimdilik:vk:. Biz bitti demeden bitmez.:hi:
Derinlik vs. Gören veya anlayan varsa atarsa izah ederse sevinirim, 288.5 ten, henüz oraya gelmeden önce 1 milyon 50 bin lot virman oldu ne olduysa ondan sonra oldu , hızlı bir şekilde 300 kusure çıktı, sonra da deli gibi düştü, aşağı inerken aldım, ortalama düşürdüm , klasik hata mı yaptım, bir bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim , geçmişte aynı hatayı başka kağıtta yaptım ama bunun dibi yok. Ytd.selamlar
Çok ciddi zarar ettirdi, 360 lardan 102 ye kadar düştü, bugün 132-133 civarı, beklemeye devam, uzun vadeli olduk. En az 3 sene buradayım, yorumdan sonra yazan yok, demekki hala gelen olmamış hisseye.ytd
200 üstüne atarsa vites büyür..bura da direnç var..
200 un üstüne atsa bende rahatlayacagim ama 186 ya vurup aşağı düştü, bugün 158 ile 176 arasında geniş bir marjda çılgın hareketler yaptı, sığ hisse 20 bin lotla hisseyi yüzde 4 oynatabiliyor.ytd
Evet artık gaza basmalı..188 gibi bir direnci var.. bakalım..
3 tl maliyetli 20k hisse aklıma geldi
Hey gidi günler
Benimde aklıma 2011 de 2 liraya aldığım THY geliyor da elimde olmayınca fayda etmiyor...ne diyorsun Metyusanus ufukta yeni zirve var mı? Bugün 212 ye geldim, şükür.
*Ulusoy Elektrik'in vergi dairesine sunduğu tabloda 6 aylık dönem net zararı 83.252.537 TL
3 liradan sattığım hisseyi bugün 173 den aldım
Ulan spek ne baskıladın bee şimdiye 1000 lira olmalıydı
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat Özdemir diye biri girdi şimdi twiterda 3000 e kadar hedef veriyor :)
Ulusoy Elektrik'in 2024 Yılı 9 Aylık Konsolide Net Karı 53.337.449 TL (2023/9 Aylık:-309.340.107 TL)
*ULUSE-Ulusoy Elektrik 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -723.061.472 TL (Önceki -658.199.428 TL)