24den 44e giderken özellikle vakif ve Gedikle geldi.. bir de garanti destekledi..
ahlatçı ile günlük al sat yaptı. özellikle ahlatçı alıcıyken güzel iş yaptı.. benim gördüğüm..
Printable View
galiba abiler mutfağa geçmeyi düşünüyor:kahkah:
vay arkadaş nasıl bi oyuncusun koy tabana da rahatlayalım,hiç mi boşalmayacaksın terden bi su olduk amk:kahkah:
Şöyle yüksek hissedarların biri tahtadan çıksa, 20 liralara falan düşse ne güzel olur. Bence hayal tabi ama hayal kurmak güzeldir. Alım ortalamam kredi maliyetimle 38,09. Hikayeyi çok geç fark ettiğime gerçekten üzgünüm. Keşke düşse diye hayal kurduğum nadir hisselerden.
Tabanda ne kadar var
2000 lot kaldı o da bitti..
Taban kalktı şimdilik..
Ya istersen iki taban daha yap satmıyorum 90 milyon euro girecek kasaya sen hala laga luga peşindesin dahada indirirsen bütün malı alırım kasaya girene kadarda beklerim sıkıntı yok
Hikaye tabanı...tahta sahibi psıkojıye oynuyor..bıraz salak olsada..kasaya para girdi ..beklenti bitti..zaten bunu satın aldı..algısı??? Veya satıp alttan alma algısı..ucuza mal alırım.. düzeltme devam edecek..zaten iyi kar ettim..gibi..gıbı..bakalım bu avlar tezgaha gele ek mi???
Olay bu işte...
Gedik geldi be :)
Ne oldu lan almamdan mı korktun boyle yaparsan eline veririm tekrardan taban yapsana biraz daha alayım iki gün önce övdük diye gtn başın ayrı oynadı
Üstüme satmayacağınızı bilsem burdan tavana kadar tek başıma çizerim 😂😂😂
Şirketimizin,
2016 yılında İstanbul Beylikdüzü' nde inşaatına başlamış olduğu, İşmodern
Ambarlı projesinde 2020 Yılında yapılmış olan ön satış tutarı 57.759.000,00 TL'
sına ulaşmıştır. Böylece, bugüne kadar projeden elde edilen ön satış hasılatı
toplam 159.297.000,00 TL olarak gerçekleşmiş bulunmaktadır.
Projede 1.
Etap inşaatımızın tamamlanmasıyla beraber teslimlere başlanmış olup, 1. Etap
teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.
Kamuoyuna
Duyurulur...
Saygılarımızla...
Şimdi kaat tabanken haber neden gelmedi biliyormusunuz,muhtemelen şimdi saydılar parayı anca yetişti:party:
Bize bırakılan 3m küsür pay var zaten. bozdur bozdur harca.
Birileri inatla forumda olumsuz algı pompalamaya çalışıyor zannediyorlar ki üstten sattıklarını alttan yerine koyacaklar patronda maldı zaten size para kazandıracak o iş bitti geçmiş olsun altta bekleyen diye birşey yok yarın alım sırasında sıraya girersiniz şunuda söyleyeyim patron izin verse ben izin vermem yarın ve diğer günler için bu kağıt düşmeyecek
MaşALLAH şirkete Para yağıyor
Maşallah..
Bu isin uzmanı değilim ama:
Etap inşaatımızın tamamlanmasıyla beraber teslimlere başlanmış olup, 1. Etap
teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır..
Asıl hasılat tutarı olan 160 milyon TL yi Kasım Sonunda teslimat bitince kasamizda göreceğiz diye düşünüyorum..
Çünkü diğer GYOlarda okuduğum kadarıyla ön satışlar ev teslim edilmeden bilancoya yansımaz diyorlardı bizde de öyle olması gerek..
Gayet olumlu bir Haber..
Taban dan almdığıma yanıyom
Mis gibi alış fırsatıydı
44 ten 36 ya gelmişti
Herkes korktu daha inecek diye,yine de kimse bilmiyor spek abimiz ne derse o.
Umarım bu son düşüşümüz olur.Bereketli aylar diliyorum arkadaşlara.
Patronun hakkını da verelim,gerçekten çok iyi bir alış veriş yaptı.
Ekibini ve kendisini tebrik eder,kısa zaman içinde kalan yeride daha iyi bir fiyata satması dileğiyle.
saygılar.
inatla bişey pompalandığı yok gerçekler bunlar.ben 43-42 aralığında sattıklarımı istesem bugün tabandan yerine kordum ama gerek yok fırtınalı günler için yedek akçe bulundurmak şart.ne yani istesem ben buradan yerine gene koyarım patronun yemişim izinini de mizinini de
bu 160 milyon hasılatın tamamının kasaya gireceğini sanıyorsan yanılıyorsun.Maliyetler düşecek ve hasılat paylaşımı yöntemiyle bir kısmı da arsa sahibine gidecek.kala kala bu paradan 20 milyon kalmaz.çünkü değerlendirme raporunda belirtildiği gibi projenin tamamından 43 milyon kar bekleniyor.bu etaptan 20 bile kalacağını sanmam
Hocam PD/DD geçmişine bakarsak 0,4 ile işlem gördüğü dönem var. Matematiksel olarak 42-43 defter değerine ulaşacak. Yani 17TL yi görmesi ihtimali de mevcut. Bu durumda %50den fazla zararım olur :) Ama arsanın kalanı elinde. Muhtemel satış haberi tekrar şimdi taşıdığı noktalara kolayca taşıyabilir diye düşünüyorum. 24-36taşıyan yatırımcı kayda değer bir kar almadan çıkmaz düşüncesindeyim.
En kısa sürede brütten çıkarsa elimdeki hisselerle takas yapma ihtimalim olur. Keza nakitte kalmayı bir türlü beceremiyorum ben.
Yakacaz bu gezegeni az kaldı hazır olun
Ne oldu ulan ibine 10 lot 10 lot aşağı basıyordun yemedi mi götün
Sakin ve sabırlı...olmalı..