Pasta paylaşabilir misiniz? Oyak 593k 4.58 ortalamayla almıştı ne kadarını cıktı acaba?
Printable View
Pasta paylaşabilir misiniz? Oyak 593k 4.58 ortalamayla almıştı ne kadarını cıktı acaba?
Metro 233.000 lot sattı
Yatırım 55.000 lot aldı
Oyak 92.000 lot aldı
Global 86.000 lot aldı
Son durumda en iyi alıcı ve satıcılar bunlar.
Ytd
4.91 den aldıklarını 4.75 den verdirmisler galip efendiye. Karanlık odada 600k alım oldu 4.83 den.
Ek 17594Ek 17595
Karanlık odada olanlar.galip devretti kağıdı birine yada kendisine bilemeyiz.tahta sahibi ak ve iş in haberi olmadan yüklü alım yapamaz.teknik ne kadar işler bilmiyorum ama Bollinger bandı bu kadar saçma bir hisse ilk defa tanıştım.günlükte haftalıkta üst çizginin dışında .ha birde o bazı kurumlar galip inse yaklaşık 2 milyon a yakın kot toplamış gibi gözüküyor.1 milyon daha topladığı an uçuşa geçebilir.takasları attım aramızda takas analizinden anlayan yorumlarsa seviniriz
Galip yemez yedirir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce salacak mı yoksa yükseltecek mi? Galip sizce çıktımı tahtadan?
Hisse de kimse yok anlaşılan
Kim almış hayret karanlık odada 600 K?
Nugyozedeler nugyo 5 lerde geziyor ürkmesin diye çalı arkasındamısınız. Galibin selamı varmış :)
Tahta da savaş var bence galip kazanacak mı görcez tahta hakimiyetini almak istiyor iş ve ak izin vermiyor sanki
Baymer bey atsam da anlık değişiyor tek kalemde 200 bin kot şatıyor satıcı alıcı oluyor.o yüzden bakmıom ben artık
Siz yine de bur atsanız pastayı kral dostum
Ek 17645 buyur hocam
http://emlakproject.com/eczacibasi-k...ojesi-yapacak/
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu 5,09'da satışa kaç lot koymuşlar bilgi verebilecek var mı?
Haber nugyo ile ilgili.Giderse buna istinaden gider zaten.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.22 ye 4.27 den geldi zaten. Galip girdiyse ve danışıklı döğüş ise gidecektir. Ama sanki patronla anlaşabilmiş gibi görünmüyor
Alan Satan Bilgisi verebilecek olan var mı? Şimdiden tşk.
imkanı olandan gün sonu pasta da ricamız olsun
galip in oldugunu globaldenmi anliyorsun.metro yok piyasada.galip ozgyodan cikamadiki..alislarini metrodan yapar satisini globalden ve gedikten yapar.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matrix im yok matrix im olsa mal mı yediriyor diğer küçük kurumlardan , yoksa topluyor mu çözecem de malesef yok
Arkadaşlar elimde hisse yok bu arada benim lafımla iş yapmayın ben 5,80 i bekliyorum girmek için orasını kırarsa zirveyi alcam
Yine 225 k karanlık odada islem
oyak topluyor gibi bu ekip adeseden cikip geldi.gedikte isin icinde.cozmek zor.mesela galip ozgyoda 1.50 lerdeyken alip kisa bir sure sonra cikis yapip tekrar mallandi ve dirum ortada.ama suan durum nedir tam idrak edemedim...bir sey dikkatimi cekti..5.80 demissin ordan sonrami girmeyi dusunuyorsun.yani 5.80 i gecerse bunun daha gideceginimi dusundun
insallh diyelim.yaparsa oyak yapar lakin oyak girdigi hisselerde yuzde 40 50 ye razidir.gedikten bir halt olmaz nugyonun hacmi onun icin fazla gelir o gider kaplamini goturur.neyse biz yabanciya bakalom.p.tesi ne yapar bakariz.
Takaslar.......
Takas dağılımları
Takas dağılımlar 2
Pazartesinden cumaya alan satanı paylaşabilir miyiz?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Attachments açılıyor mu dostlar?
Hesaplarıma göre Meksa elinde olmayan 12 bin lot satmış.pazartesi dikkat edelim bu kuruma eğer fazla çıkarsa başkasının malını çıkıyordur.
Ekleri açamadık, cuma günü alan satanı paylaşabilecek imkanı olanın itibar puanı yüksek olur inşallah!
Ek 17705. Buyur kardeşim