İsmine yakışır bir soru olmuş. Odun gibi :) batmasındiye Mevlüt okutan var. Sen beyin kafasını yaşıyorsun ?
Printable View
İsmimi neden beğenmedin ? beğenmediğin yeri söyle düzelteyim...? Anlaşılan isimden anlamadığınız gibi Kağıttan, temelden teknik dende anlamıyorsunuz..Batacak diye bir beklentiniz varsa satıp çıkarsınız. mevlut okutmakla,kurban kesmekle batacak olan batmaktan kurtulmaz..
herkese sağlıklı bol kazançlı günler...
Şu 51 i kırsa 77 ye değmesi kuvvetle muhtemel. S400 bahsi gebertmezse borsayı tabii
Genel kurula giden var mı?
20-30 milyon lot çekip burada her gün çemkirip küfür eden mahkemeci ekip neredeler.:)
Günde 10-20 post kasılan topikde bir kaç kırık dökük yazı dışında aylardır yazan çizen yok..Hayrola?
İki kaşar olarak senle ben kaldık...
56 kapattı. Hemde hacimli. Valla senelerin sinpaş zedesi olarak şunu söyliyim. 77 ye gider. Sonrasını bilmem
Avni her devrin adamı. Yönetim kurulunu derhal değiltirir. Laz ı derhal çıkartır mesela. Yani o kolay iş merak etme
Grafiğe bakmanıza gerek yok. Söyliyim. Müteakip direnç 66. Kısarsa 77 yi görür. 66 yı kıracak gibi. Çünkü hacim baya arttı.
Mal sende bende 50 kuruş
Beylerr toplanalım mahkemeye gidelim..
.................
Mal patronda 5 tl.
Bu iş bu kadar basit.
Bilanço
Satışlar
Kar
Teknik analiz..
Hikaye..
OZGYO NİGBS PEGYO MRGYO KLGYO NUGYO..daha niceleri..hakettikleri için mi o hareketleri yaptılar..
Çok şiddetli silkelemeler olur bu dönemde..
Kimsenin kalmayacağını düşünüyorum bu silkelemeler de..
fchopen sen bile dökülürsün..:)
1 tl den 60 kuruşa bassınlar misal kimse kalmaz..:)
Gördüğüm kadarı ile tahtaya günlerdir satış gelmiyor..
Eskiden 3 kuruş gidince 10M lot gömerdi birisi.
Zaten götürüp getiren de mahkemeci grup idi ama neysee..Hadi bişi demim..:)
Bu bomba bugun + yonde patlayacak gibi duruyor...bilginiz olsun istedim ..:)
Hisse zaten kelepir.. şu an fırlaması lazım. Borsa uçtu... Lakin hacim yok. 58i kırdı ama hacimli kırması lazım.
61 gördü...çok iyi..60 da hacimli kalırsa 65-66 ...hiç grafiğe bakmadım...7 senenin tecrübesi:(((
66 akabinde efsanevi direnç 77...77 yide kırarsa ne olur bilmem..
ee zamanla öyle olur işte..
kaç kuruşlarda KY maliyet yapmış bilirsin
direnç dediğin de o dur zaten...
bitcoin 11.000 dolar oldu..
kimse de ses seda yok
Halbuki geçen sene 11.000 e düştüğünde millet kamyon yanaştırıyor idi..:)
ozgyo 12 den 3 tl ye düştüğünde millet yina alımda idi..
70 kuruş bile değil..
sonra gelsin mahkemeci grup..:)
Bu hisse 2 2.5 tl den aşşa düşmeye başlasın her kademeden mal dağıtılacak..
Malın yüzde 99 u toplu
yüzde 1 ini yazıp çizerek fiyat oluşturuyor..
kaparsan anca yüzde 1 ini kaparsın
dönüşte kamyonu dayayacak tabe..:)
sonra 10 sene sürünmece yine.
Halka açıklık 240M
adam burada 30M lot almış neden gitmiyor patron hisselerine sahip çık diyodu ya..:)
Hadi şimdi bulursan 30m lot al tahtadan
Bakalım kaç tl oluyor tahta.
Tam dediğim gibi oldu. 59 u hacimli kırdı çat diye 61 yaktı.. kesin 66...66 yı kırarsa hacimli 77..yılların sinpaş zedesiyiz. Tutruralım o kadar
fchopen
Daha evvelden minare hareketi yapan kağıtlara bakmak lazım..
Hiç bir zaman minarenin tepesinde yakalayamazsın..
Aşırı sert hareketler olur 1.50 den 1 tl ye düşse çıkışda 1.10 dan satarsın
2.80 olur..
Satamazsan bi 5 sene daha sürünecek çünkü büyük ihtimal.
Bak pegyo mrgyo nigbs ozgyo klgyo
Bunlarda sattın sattın
yoksa akçak sürünmeceye devam..:)
Aynen öyle..en yakın seneler önce 1.65 hatırlıyorum. Üstünü hatırlayamadım. 1.65 e değdiği an çıkarım...
Kafana rakam koyarsan baştan kaybedersin
O rakam çoktan tahta yapıcının kafasında..
Tahtayı izle..
Hatta bu dönemde para ver derinlikli izle..
An be an izle..
Mal mı veriyor mal mı alıyor
Yaz çiz yapıp vakit mi geçiriyor anlarsın..
Vereceğin zaman aktifden çak gitsin
Pasife yazılma..
Hepsini birden güm diye verme
3 e ayır öyle kademe kademe ver..
Giderse üzülmezsin düşerse de en azından birazından kurtuldum dersin.
Tabii malumun öyle yapılır da...inan bıktık usandık artık bu kağıttan. Biliyorsun..lanet olsun deyip bir daha dönüp bakmamak istiyor insan
63 yaktı ve hacimde arttı. Dediğim gibi 66 yı muhtemelen yarın görür. Geçermi bakacağız.. geçerse 77
Bu 66 ya bugün gelecek herhalde. :))) vay vay vay gayet güzel...e kelepir hisse. Alan akıllı iş yapıyor tabii..
2 hafta önce 0.40 dan aldığım sngyo lari %56 net karla 63 ten çıktım teşekkürler sngyo ve spegi kısa zamanda güzel kazanç verdin:)
Fchopen ve gudwane milletin günahına girmeyin kendi işinize bakın. Tavsiyedir; alınmaca, gücenmece yok
Başkan burada ben 4 sene evvel KY boğazına kadar malda bi halt olmaz derken birileri mahkemeye gidelim toplanalım mal avnide neden götürmüyor diye bıkbıklanıyordu..
Sonra bi geri alım programı oldu 100 milyon lot döküldü
Sadece 2 kişide 50 milyon lot varmış falan..
Tahtada görüldüğü üzere mal kalmamış dışarıda
en son da battık diye kap haberi gönderdiler
Eee giden hisselerde bunlar oluyor zaten :)
Not: Bu arada 2.5 derken çok yükselebilir manasında bir rakam idi o..Olduğu gibi motomot almasın kimse..ozgyo 1 tl lerden 12 lere gitti..Belli olmaz kaçtan çevirecekleri kaça gideceği sonrasında ne olacağı..Benim gördüğüm tahta 63 kuruş olmasına rağmen 1 milyon lot satış bile gelmiyor..Kendi kendine dönüyor..Kimse kalmamış anlayacağın..