devre kesen ender kagıtlardan bıstın oro.... pusu net bu kadar sacmalık olur
Printable View
Görüyorsunuz değil mi ne dumenler dönüyor. Bizim gorduklerimizi SPK nasıl görmez.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde klimasan hissesi bulunan d eğerli kardeşler bu o.ç.(operasyon çocuğu) eninde sonunda hisseyi 20 tl nin üzerine atmak zorunda değil mi en fazla 6 veya 12 ay daha bekleriz tabiki ihtiyacı olmayıpta bekleme potansiyeli olan arkadaşlar için söylüyorumbiri bunu açıklarsa çok sevinirim.
Endeks -1 olsa taban olacak
Bahane arıyor resmen ...
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredili mal mı vardı ?
Bende dün vermek istedim pintilik edip 0.30 kuruş için veremedim.
Yoksa bugün yerine koyardım fazlasıyla.
Bu sirkete güvenmek kediye ciğeri teslim etmeye benzer. 5 aylık ve 2018 yılı işlemlere iyi baksinlar. Bilanço gelmeden bir şirkete en yakın fon yüklü hisse satılıyorsa ben bu şirkete günahı bile teslim etmem.
Ancak kim kime dün duma. Birde brüt takasta. Oh ne güzel.
SPK nin yerinde olsam 6 ay gözaltı pazarına alırım. (Fiyat hareketleri tam bu pazarlık)
Hangi hareketleri bekliyorsunuz ki ayces tdgyo mu? yıllardır bu kagıtta yım bayrak diker ters flama yapar sürekli..günlükçü konağı, Sonra tekrar bayrak bukadar velvere, yok kol bacak kestim cocukça hareketler bunlar..
JSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klimasanla iki gunde Toplam fark(yatırım fonları) 950 bin lot almış gözüküyor. Bendeki sistemi sorunlu yoksa gerçek mi?
Bir arkadaş bakarsa sevinirim.
14.15 üstüne atar umarım fibo yu cok iyi kullanıyor 0.50 fibo 13.06 ve 13.08 den dönmüş
Maaksllah hadi Aslan klimasan🤤
Direnç 14.96 destek 13.51 14.24 den sonra 8-11-3-5-2 binlik kademeli alımlar var
Sabah ne demiştik. Çok barizdi. O kadar siritiyorduki işlemler. Hele dünkü 10 bin lotla 17:30 da devre kesmesi. Birde bugünün tavanı 15120..bu bana mesaj diyorki öyle ayarladım sen yine 15130 gormeyeceksin diyor. Yarinda satamaz cuma satsa brüt takastan pazartesi çıkıyor demekki beklemek lazım. Hele bugünü bir görelim.
İyide bu kadar bariz işlemler oluyorsa SPK nasıl görmez bunları.
Yazık değil mi panikle satan yatırımcıya..bugün dipten + %10..
Takasta mı ?
Satmışsın artık!!! velvere ye gerek yok burda yıllardır yatırım yapanları etkileyemezsin pskolojileriyle oynayamassın! Yolun acık olsun bu sayfa da cok iyi yatırımcıların olduğunuda unutmamalısın.bu sayfanın ederide değeride cok fazla.Normalde yazmam ama iyice zıvanadan cıkmıştı. Kusura kalmayın bol kazançlarJSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse kimseyle oynamıyor
Sakin olun :)
Herkes düşüncelerini yazıyor
Son dönemde yapılan hareketlerinde eleştirilmeyecek hiçbir yanı yok.
Hiç kimseyi etkilemek istemem tabi neyse uzatmiycam biraz tepki verdi en azından ben çıktıktan sonra size bol kazanc
Yolunuz açık olsun.
İnşallah çok kazanırsınız.
Evet.. Matrix ye garip bir rakam varda.
Bir kaç gündür takaslar akşam kapanışa yakın ancak netleşiyor ..
İş yatırımda günlük takas verilerine bakıyorum, henüz alıcı kısım görmüyor.
Bu kaat normal değil harbi ruh hastası almıyorum da vermiyorum da unuttum seni ulan
Valla hacılar yaklaşık 7-8 aylık klimasan la sevismisligim var bana şunu öğretti,
bu kağıda anlık bakarsan kaybedersin, duygusal yaklasirsan kaybedersin. Hareketlerini ezber etmediysen ve hissetmeden trade yapmaya kalkarsan kaybedersin.
Birde ne zamana toplu halde isyan çıkarsa bilki ertesi gün ya tavan yapar ya da , iyi bir yükseliş gösterir[emoji846]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünde bugünde bunu yapacağı belliydi.
Eğer dün satabilseydim bugün hatırı sayılır kar cepteydi hemide ne para.saglik olsun yarın 16 üstü denerse tekrar bizde deneriz.
Anlaşılan bugünde iş yok..[emoji79]
Yarın deniyecegiz 15130 ..[emoji40]
bugün olmayacak..[emoji16]
Yarında satamaz [emoji856]
Pazartesi brutten çıkıyor..[emoji847]
Evdeki çarşıya uymadı degilmi ya işte böyle operler adamı adamım..[emoji851]
Mesaj bir türlü gitmiyor. 20 dk.. bekliyoruz.
Karanlık odada tavanı bozdu 15,11 de 6679 adet 15.12 de 2630 adet hisse var. 14,15-14,96destek gapsız gubsuz kazançlarınız olsun iyi aksamlar
Yarın ola hayrola.. Bugünlük yeter ..iyi akşamlar
Tahtada birileri ceza yiyecek
Bakalım sonu nereye varacak
Körün istediği bir göz allah verdi iki göz ben 11 de 22 de aldığım lotun iki katı lot aldım hatrı sayılır lotum oldu artık trade yapmayı bıraktım 3 rakamkarda seni satacağım ama bir yıl ama 5 yıl önmeli değil herkese hayırlı kazançlar mkk da blokajı koydum
Bu sığ hissede trade yapmak kış lasyiksiz buzda araba sürmeye benzer bunu net öğrendim
teknik olarak EMA 200 üzerinde kalmalı
daha sonra kanal içerisine girmeli
17,9 TL üzerinde rahatlar
yeni bir yükseliş trendi başlar!
Pazartesiden sonra yaz lastiğiylede yapılabilir..Borsa yeterki bozmasın..
Düzelen bir piyasada birçok hissede hatırı sayili kazanılır. Yeterki doğru zamanda doğru hissede olalım.
Eğer süreç uzarsa yazıda yerizki hiç hoş olmaz ve bu fiyatlarda debelenir dururuz. Tek teselli ihracat firması olması ve yüksek kur. Tabi ihracat ne durumda bilmiyoruz. Şirketten hiçbir zaman yatırımcıyı aydınlatan bir açıklama yapılmıyor maalesef.
Teknik olarak kisada 17 rakamları görürse alsatta hiç tereddüt etmem.
Bol kazançlar