Tavsiye ederim. Relaks.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b53cdcca72.jpg
Kesinlikle YTD.
Printable View
Tavsiye ederim. Relaks.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b53cdcca72.jpg
Kesinlikle YTD.
70 altı hertürlü girerim. bakalım nasip üretiminin çok büyük bir kısmını ihraç eden çok değerli ve rakipsiz bir firma.
Millet enseyi kararttıysa hamleler doğru o zaman
Kesinlikle YTD.
Hisse fiyatına değil piyasa değerine bakın nerelere çıktı borsanın güzide şirketlerini bile geride koydu mesala eggen jantsandan daha düşük piyasa değerinde ve lot ve sermaye olarak daha az .bakalım bu değer nerede dengelenecek hisse pandemi öncesi 70 TL idi 1000 TL yi gördü farkındamısınız ?bırakın biraz dengelensin yeni alıcılar bu dengeyi kuracaktır böyle şirketleri her zaman alıcısı olur ama fiyat olarak neyi istiyorlar o önemli kimi 80 TL yi pahalı görür kimi düşük denge nerede oluşacak önemli olan bu şu anda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14,628.000 lot oldu piyasada
Bu lot bölümden önce 1’840’00 idi
Ve yarın tüm lotlar piyasada olacak yatırım hesapları aynı gün verdi kotları yarın tüm lotlar geçmiş olacak hesaplara rakamları yuvarladım küsuratlı olacak lotlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
73 den döner 86-100 - 125 dirençler. Orta ve uzun vade yine kazandırır sıkıntı yok.
Sıradaki destek 70.55. Masallah dediğimiz en çok üzen oldu.
verin gazi verin. yukarfan aldik asagidan nasil alcaz enayiYiZ
kripto paralardan kazancim olmasa kaderime lanetler okuyacaktim. resmen ilac. bist ise bitmis rezill
Karton gibi oldu... bölündü 5 ay kadar hep yön aşağı yatay.... güzelce yukarıdan mallandırdilar... zararına sattırıp mali topladıktan sonra kafayi anca kaldırır,
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sesli düşünüyorum. 50 lerddn beklenti ile 1000 e doğru gelen kağıdın bana temettü emeklisi olma yolunda ekstra katkı sağlamasını elimin tersi ile itemezdim. Kendimce kazandım. Derken karton ile kıyaslayınca onun 4 te 1 i oranında bedelsiz açıklayınca 1200 civarında bölünür diye düşündüm. Göstermelik biraz almıştım tekrardan toplamaya başladım evet düşüş trendine girdi fakat diğer bölündükten sonra düşüş trendine girenlerden farklı olarak
1. Togg iş koluna faaliyet
2. Artan ciro ve karlılık rakamları
3.Üretim kapasitesi 2 katına çıkış
4. Güçlü ihracat rakamları
5. Katlayan bilanço
6. İleride tekrar güçlü sermaye artırımı ve temettü beklentisi
Düşüşlerde kendimce ekleme yapıp kilidi kapama üzerine alacağım. 60 bandına geldikçe de ekleyeceğim. (Zamanında elden çoğunu çıkarıp dünden bu yana toplayan kişi olarak yazdım.)
Kesinlikle YTD.
70 altına gelirse ben de egeenleri satıp buna gecicem.
Devre kesip yüzde 2 toparlar gibi yapıp yüzde 5 daha düşüyor. Amacı ve hedefi neresi bu lavugun
Ne jantmış arkadaş yahu,Balataları sıyırmış resmen..
Bu hareketlerin sonucu olarak,Brüt Takoz koymazlarsa iyidir..
NİBAS 95.0'ten 11.5'a kadar düşmüştü, hala düşüyor.
JANTSA 125'ten 70'e kadar düştü, bugün bir taban yakışır.
Eklemeyi erteliyorum sırf brüt gelir diye ...Brüt yaramıyor hiç jantsaya
32 tl bedelsiz ucreti nedir
rezalet otesi bedelsize bi de komisyon odedim cikdircam hayatimin en buyuk batigi bu jantsa. patron kagitlarinda bu kdr zarara girmemistim. bayram oncesi sifir moral
niye taban oluyor sirket batiyor mu?
125 den 70 e dusen hisenin nibastan ne farki var? ayni halt. yukardan satanlarin keyfi yerinde laf soyletmiyorlar cop hisseye:) dusem hisse coptur
Düşen picagi niye tuttuysam 80-90 arası :(
74 TL den,Yavaş yavaş acıtmadan soktular igneyi dibine kadar..69.75.Sanki korona aşısı..:(:(
Buradan alan küçük yatırımcı çok. Onlaraa bedavadan kazandirmayacaklarina göre ?
55 mi hedef
mal caktilar itinayla dagitim yapildi patron kagidi gibi
kartona kurban olsun ya. onun bedelsizi boyle degildi
maliyete gelmesi icin yuDe 100 cikmali. battik lanet olsun asla cikamaz artik
Kardeş bak ben kazanıp başkası kaybetse mutlu olan 1 kişilik değilim. Kağıt 1000 tl ye yaklaşırken sattığım dönemde bana çok kızdın. Belki yine kızacaksın. Yıllardır borsanın içindesin. Kağıt beklentiler kullanılarak şişirilip operasyon çekilmişti ederine gidiyor. Size düşen sakin kalıp varsa imkanımız ekleme yapmak. Allah tez zamanda kara geçirsin.
Kesinlikle YTD.
Bayram hediyyesi olarak kapağı ile beraber kilitlediler 350 Tane cant..
Ahhh ulan kel kafam ahhh,ne diye takılırsın yolun altına doğru yuvarlanan şeyin peşine...:vk: