Çıldırmadı ama sıkıştı çok üstüne varmamak lazım yaşlı başlı adam... Burda mısın Adil?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
:halay::halay:...
Formlarda yazanlara asla ve kata güvenme.Cunku tek kişi onlarca farkli nikle algı yaratır.Bunlar negatif çekim alanı a giren züppe tipler.Ruhlarini satanlar.
Kalpazanlarin yaptığı sahte paralar kadar
paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Anadolu terbiyesinde uzak , negatif akim ile yogrulmus, kibir abidesi , ben bildim havası ... İşte bu sahte ruhlar her hissede var.Onemli olan onların ağına girmemek.Onlari tespit ettiğin an.Sanslusin.Husse için iyi bir gösterge olur.
Buradaki uyanık zeki yatırımcı bunları 30 larda deşifre etmedi mi?
Hatırlar mısınız? Çaylak vardı.Nerelerde şimdi.Bir onu cozememistim
Geldiğimiz nokta bu .
Turgg 180 ler
Sn Berfe
Herkesin bir beklentisi var.
600 u görür mü bilemem.
Deneyimleyecegiz.
Ama unutma maliyetin düşükse altın kural tavandan az az sat.
Piyasa belirleyecek bunu.Beklenti gerçekleşmesine yakın biraz daha fazla satabilirsin.
Kalabalık nereye gidiyorsa sen tersine git.
Coşku varsa
Yüksek rakamlar dile getiriliyorrsa her çıkışta kademe kademe sat.Sakin alım yapma.
Muhakkak sembolik bir rakam bırak.
İnşallah daha yukarılara olur ki daha fazla yüreklere dokunurum.Zekat veren toplumda sosyolojiye ihtiyaç yoktur.
Zimem defterinden daha çok borç sileriz.
Geçen tyazmistim.Yaprak ağaçtan düşünce rüzgarın oyuncağı olurmuş.Su an rüzgar bizden yana araziye doğru o yaprağı götürüyor.
İnşallah daha çok kazanırsınız.
Temmuz ayında bir arkadaş gelmiş bize baya bir ders verip gitmişti. Umarım izliyordur. Bize nasihat verdiğinde tat gıda 10 tl turgg 55 tl miş. Bugün tat gıda 11 tl, turgg 184 tl... Kimler geldi kimler geçti kimse bizi yolumuzdan döndüremedi. Sabrın sonu selametmiş diye boşuna dememiş büyüklerimiz...
Bayağı sabrettik daha da sabrederiz hayırlısı ytd şuna bak altı ay önce 3/2 sini satıp araba almıştım kısmet
Ben olsam tavan yaparım.. :halay::halay:...
Tavana senın için az daha satış yazıyorum..!!!..
Önünü açmak için..!!!
baddog üstada çok ayıp etmişsiniz dostlarım. Vakti zamanında "abi şuraya el at, kaldır tahtayı" şeklinde onlarca mesaj yazılmıştır geride. Kendisini tanımam etmem ama bu kağıdın bu fiyatlamalara gelmesindeki en önemli kişilerden biridir.
Bir hissenin fiyatı onu alıp senelerce tutanlarla yükselmez. Bu tip oyuncular (buna ben de dahilim) tahtaya girmeseydi siz hala 30 lu 40 lı fiyatlardaydınız. Bu iş sizin bildiğiniz matematiğin çok ötesinde bir şey. Borsada hiç bir zaman 2 + 2 = 4 değildir. Yazık etmişsiniz üstada.
30 senedir bu piyasadayım daha kimsenin aklını küçük görüp, subliminal mesaj vermeye kalkmadım çok şükür. Ancak sadece kendisini kaf dağında görenleri, diğer insanları küçümseyenleri sevmem. O gün birileri etkilenip turgg sini verseydi 50 tl den, bugün 200 tl görünce kafayı yerdi. Ben çok iyi bilirim bu işleri diye insanları yanıltmamak lazım. Sadece bu durumu gözler önüne sermek istedim.
Bir de o gelmese bu hisse sürünürdü demek de çok garip.
Herkes alacağını alıp bir köşede otursa orada fiyat oluşur mu, hayır. Ben 25 TL den aldım baddog'a 40'dan verdim. O benden aldığını başka birine 55 den okuttu. Ondan alan bana 80'den verdi...Alıntı:
Bir de o gelmese bu hisse sürünürdü demek de çok garip.
Bak sen hiç arada yoksun ama para kazandın. Anladın sen onu ? :)
Patron topluyor bu kağıdı sen ben alışverişi değil.. yıllardır da Suni işlemlerle yapay fiyat oluşturdu fiyatı baskıladı... adil de aracı kurum çalışanı olup aynı zamanda şirketin yatırımcı ilişkilerine bakan adam.. son 3 yılda gelen değerleme raporlarına bak fiyat dolar bazlı düşmüş imar süreci ilerlerken... bunları çok iyi biliyorsun Kamil üstad baddog geldi baskıyı kırdı parasını alıp gitti gittikten sonra baskı kaldığı yerden devam etti... sorunumuz baddog değil zaten... sadece KY buradaki sanal kişilerin sözüyle işlem yapmasın... benim bile.. sadece bunlar benim tahminlerim..
Benim gücüm tahta yapmaya yetmez, ben ky olarak ancak iyi gördüğüm hisseyi alır hedefe kadar tutarım. Speklere sözüm yok ancak insanları bundan bir halt olmaz bekleyin durun gibi sözlerle yanıltmamak gerek. İyi mal değerini er geç bulur. Kimin girip alıp sattığının önemi yok, kimse biz mal aldık diye kara kaşımıza kara gözümüze gelmiyor hisseye değil mi? Anladın sen onu! :)
Ben ve benim gibiler tahta yapmaz, grafik çizer. Bu ikisi ayrı şeyler dostlarım. Bakarım patronun adamlarının manevra alanı iyice daralmış, alırım 20K lot kırarım oradaki direnci, sonra kısa vadeli grafikçiler girer devreye ve bu böyle sürer gider. Ben yetmezsem çağırırım baddog'u. Nasıl çağırırım tahtada verdiğim sinyallerle. Ha, bak tekrar söylüyorum kendisini tanımam etmem, hiç bir münasebetimiz olmamıştır ama buradaki bütün traderlar birbirini tanır ve nasıl ne mesaj verildiğini de bilir.
30 senedir borsada olmakla bu yazdıklarım çok farklı şeyler. Çok gevezelik ettim, herkese bol kazançlar.
bilselc usta da satmış . hayırlı olsun ona da .arsa olayı olmasa ,ben de buralarda zor dayanırım amaaa en olmadı arsa var illa ki bigün buraları tekrar görür heralde motivasyonuyla tutmaya devam ediyorum. kağıt da güçlü duruyor. hakkımızda hayırlısı inş. (pek ihtimall vermiyorum ama yok lan size imar mimar derlerse o zaman sıkıntı olur tabii :)
:halay::halay:....!!!!
Dayamadı hala????
Sayın Ayan neye dayayacak.
İnşallah.Tavana bile alıştık.Çok şükür.
Borsa İstanbul Başkanlığı'nın 21.01.2021 tarih ve BİAŞ-2-262
sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve
miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar
Tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki
açıklamalarımız talep edilmiştir;
Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve
miktar hareketine ilişkin olarak, Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir
durumu bulunmayıp, Şirketimiz paylarında gerçekleşen fiyat değişimlerine neden
olacak şekilde; KAP'ta yapılan özel durum açıklamaları, finansal raporlar ve
faaliyet raporları içeriğinden farklı olarak Şirketimizin faaliyetleri ve
finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.
Güneş yalnızca dirileri ısıtır
Güneşin kıymetini bilin.
Turgg 192
22 Ocak
“ Deynekçiden büyük sopacı var” görüntüsü var
Hayırlı bereketli cumalar...
10 günlük takas değişimini paylaşabilecek var mı?
tşk,syglar.
iyi geceler ortaklar. perşembe ve cuma endeks çakılırken sağlam duruşu takdire şayandı. hem de kısa sürede bu kadar prim yapmışken. sanki bu hafta 200 lere merhaba diyeceğiz gibi. tabii beklentimizin tam tersi de olabilir. sonuçta biz turgg yi çok iyi tanıyoruz :) her an herşey olabilir. hakkımızda hayırlısı.
burdan sayın barsisaanata ya sesleniyorum. 200 üstü kapatırsak güzel felsefik bi yorum bekliyoruz abi senden , her zamankinden :)
bize motivasyon kaynağı olan rüyanın gerçekleşmesi dileğiyle.
herkese iyi haftalar.
Gedikteki eleman göstere göstere vuruyor malın gözüne:kahkah:...niyeki...!!!