iyiki stabil demişiz neler oldu neler :Sad:
Printable View
Benim durum malum hala tek lot satış yok.dun 1.37 den aldığım plan dışı lotlari satsam mi diye çok düşündüm.satmamaya karar verdim.daha yolumuz uzun
Bu hissenin bir süre sonra umulmadık yerlere geleceği konuşuluyor ben böyle uyuz bir hissenin yakın zamanda konuşulduğu gibi gideceğini düşünmüyorum.
Artık tüm borsa camiası kağıdın kelepir olduğunu gordu.bu bizim kulübün sırrıydi.artik herkesin malumu
KOZAL da yapılan okul yardımlarla kar azalmış, şu anda neredeyse taban olacak. Gerçekten sürprizlere açık bir borsamız var, her an her türlü gelişme olabiliyor.
Valla bilanço ortada.9 aylik bilançonun da böyle geleceği hatta daha iyi geleceği kesin.borsa sabır işidir.tekkeyi beemek Lazım
30 kaldı bende 1.48 de 10.000 var yine, satılırsa 20.000 lot altın hisse olarak kalacak uzun bir süre:halay:
Bu arada topik olağan nüfusuna döndü.iyi oldu bence
Sn şekerli o on bini bence çekin.satmayin.bu kağıdın yolu çok uzun
Bu hissede kazanmayı en çok hak eden kişisiniz.. zararda olduğunuz günlerde dahi sabırla bu günleri beklediniz.. ve benim gibi traderlarla da iyi bir iletişim kurmayı başardınız.. bu davranış ruhsal bir olgunluk gerektirir.. benim için değerlisiniz.. inşallah çok fazla kazanırsınız..
Sn tahminci emin olun duygularımız karşılıklı.borsada her oyuncunun kazanmasını isterim.ama siz .sn şekerli ve sn hissedar la özel bir durum oluştu.sizlerin beklediğim mega trend de özellikle trendin içinde olmanızı isterim.dediginiz gibi bu topigin muhabbet seviyesi tam bana göre.paradan bağımsız burada olmaktan mutluyum
Son durum sn hkm
https://i.hizliresim.com/jd60ii7.png
Sn şekerli günlük tabloya çok takılmayın.bu kagitda trade de yapabilirsiniz ama mutlaka elinizde lot bırakın.sn hissedar çok iyi beceriyor ama alttan sattığını 10 kademe yukarıdan yerine koymak elinde hiç lot yokken zordur.gerci tereciye tere satmiyayim ben trader psikolojisinden hiç anlamam.
1.30 geçildikten sonra bende trade işYazmıştımBana göre bundan sonraki trade alanı 2.00-2.50 TL ...YTD
Yarış atı iyide süren uyuz.
Sn şekerli kağıdın dolar bazlı grafiğini inceleyin.kagit tarihi kar seviyesinde sıfır borç var nakit ve arsa zengini ama dolar bazında hala dipte.en güzeli de hala asıl karın saklandığı bir bilanço yollamalarina rağmen herkesin dikkatini cekti
Isgyo trgyo sngyo gibi olacak diye düşünüyorum.bu kadar emek verdiğimiz stres çektiğimiz kagitda o trendi kaçırırsam kendimi affetmem
Trend öncesi traderın işi zordur, özellikle malsızken sabah gapli açılışlar çok sinir bozucudur ama ben inandığım kağıda gapli açıldığı yerden de girerim. Traderın sinir sistemi düzgün çalışmalı yoksa kolay değildir zararına satmak ya da dün 1.28 STOP yaptığın malı 1.35 yerine koymak.. Sn. Şekerli siz sakinlik aradıkça heyecan sizi arayıp buluyor :)
Misal isgyo nün grafiğini inceleyin.iki yıl önce 1.5 dan alsan ne olur 1 60 dan alsan ne olur .önemli olan trend.bunun trendi kesinlikle ama kesinlikle yukarı.gerisi ayrıntı az bisi zaman meselesi
Sn tahminci benim ekol kolay.al ve bekle.duserse gene al ve bekle.sifir satış.
Göz ucuyla AKFGY de bakmanızı sağlık veririm.. YTD
OZGYO yı daha önce paylaşmıştım şimdi nerelere geldi değil mi? YTD
Genel olarak GYO lar bu yıl çok iyi performans gösterecekler ama seneye güç kaybedekleri kesin.
Ha benimkinde de 1.15 den aldığın kağıt on günde 0.83 e düşünce satmak yok.pacala devam.1.15 den hesap yapıp ucuz dediğin kagitda 0 83 den de alıma devam edeceksin.kural bu.eh zaman zaman benim yol da çok izdirapli olabiliyor
Dedim ya olay kişilik meselesi.size benim tarzım bana da sizin tarz uymaz
ozgyo yu üç sene taşıdım 1.15 ten ikiye katlayınca sattım trede etmek için fakat kısa sürede on iki tl oldu bende arkasından baka kaldım.
Sn cengiz tam da bunu diyorum.. her kağıdın bir zamanı var.bunun Cos ma zamanına çok yakınız.bunun 2 olması artış değil ki.2 den 0.83 e düşüşü zaten son bir yılın olayı.bedelli nedeniyle olan bir düşüş.simdi kağıt kendi Di amirlerine döndü.kagit hala bedava
1.10-1.15 civarlarında bana çok mal kaptırdı. haftalık takasta 1. falan çıkmışım hatta. grafik yukarıya dönmeye oradan başlayacaktı aslında. sonra manyak 1.06 falan göstermeye başladı kağıda. grafiği bozup beni baya bi fitil etti ama tam tahmin ettiğim söke söke yukarı taşıdı fiyatlamayı. tek lot vermeyiz. oturuyoruz.
Abovvv ne oldu öyle:Sad:
Ne oldu sn şekerli malum ben 15 dk gecikmeli yaşıyorum olaylari
Arkadaşlar haddim olmayarak bir soru soracağım. Şimdi 2017 de ölen annemden dolayı, biz mirasçılarına sgk 89.000 tl borç çıkarmış ve bugün itibariyle 7 gün içinde ödenmesi için tebligat imzalatmış abime. Babamdan dolayı bağlanan dul maaşının hesaplanması gibi bir nedenle deniyor. Başına böyle birşey gelen varmı varsa ne gibi bir çözüm yarattınız. 1 saattir bununla uğraştığım için borsaya bakamıyorum bile havadan 45.000 tl alacaklar mı kişi başı, bizim suçumuz ne:rtfm:
Rahmetlinin başkaca bir mal varlığı yoksa ve maaşa ihtiyaciniz yoksa reddi miras yapabilirsiniz.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017 de ölmüş 3 aylık reddi miras süresi geçmiş.
Ceza neyden dolayı gelmiş sebebini açıklarsanız çözüm yollarına bakabiliriz.
sn avukat2020, merhabalar; 2017 de vefat etti, ALZEHEMİR hastasıydı ve babamdan dul maaşı alıyordu. Abim vasisiydi. onun evinde vefat etti. Bursa Karacabeyde bir ev hissesi var köyde, etse etse 150-200 payına düşen ve biz henüz intikal bile yaptırmadık. maaşını abim alarak bakıyordu vasi olduğu için, 1 yıl içinde vefat etti orada, biz uzakta olduğumuz için defin işleminden yaklaşık 1 yıl sonra noterden miras için başvurduğumda nüfustan düşmemiş yapamıyoruz dediler ve bende abimi arayarak nüfustan düşme işlemini yaptırdım, noterden miras belgesini çıkardım ertesi gün. 4 yıl sonra, bu gün yazı gelmiş SGK dan 89.000 tl ceza ve 1 hafta içinde ödeyin diye. Bana tebligat gelmedi daha (sanırım sgk, vergi borcu olmadığı için müteselsilen sorumluyum diye), vasilik var diye de önceliği abime vermişlerdir diye düşünüyorum. tabi içeriğini bilmiyorum ama maaş ödemesi bankaya devam etmişse ve orada duruyorsa veya internetten baktığım gibi intibak vs den dolayı fazla bir maaş ödemesi yapılmışsa bir ceza olacak. Ben nasıl bir yol izlendiğini öğrenmek ve sizler gibi değerli dostlardan yardım almak için yazdım. Teşekkür ediyorum tüm dostlara, kusuruma da bakmayın biraz şahsi oldu. Bu arada bugün bayağı bir yamulttular bizi, Ters köşe yaptılar. Son 1 saat zaten kendimde değildim. bayağı bir narkoz aldım bugün. Herkese iyi akşamlar
Evet doğrudur.Onu atlamışım.Ben avukat değilim,bir yakinimin başından geçtiği için faydası olur diye yazdım.Kolay gelsin
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük ihtimal verilen para cezası ölüm bildirilmediği için yatırılan maaşın faiziyle istemesinden kaynaklı ölümü 10 gün içerisinde bildirmek gerekiyordu hastanede ölüm gerçekleşti ise zaten hastane nufus müdürlüğüne bildiriyor durumu sizin ölüm evde mi gerçekleşti?