133' e bir kafa daha atarsa şorta dönerim...
300 - 500 puan almalık...
Printable View
133' e bir kafa daha atarsa şorta dönerim...
300 - 500 puan almalık...
Halkb ilk eşleşme 6.72...
Bunun bir anlamı yok ama biraz gerilim verelim...
Bozarsa yazarım...
Alıntılama beni. Kıskanç...:oleyo:
hahhaaaahhaa...bu forumdaki herkes yıllardır sudan "ucuza" defalarca alabilecekleri ama gerek görmedikleri ve almadıkları hulk için seni kıskanıyorlar ?? .. komedi par excellence..
Tabiki hayır.. Benim dipten aldıktan sonra yükselmesini çekemiyorsun.. :oleyo: ... Çünkü o günlerde bana demedğini bırakmadın sana yazı yazmadığım halde.. Onun için şu an keyif benim.:kahkah:
hahhaaaahhaaa..alakası yok..endeks 30 da bir sürü kagıt tavan olduktan sonra ona sıra gelmiş.. abartılacak bir şey yok.. ama whatever..
Seçbul hacmat etmiş buraları, helal ossun. hz.caho hala yazıyor nu? :))))))))))))))
Yakında short accem...
Nasıl short açtıysanız artık, adamlar bankaları tavana kitleyecek :plc:
Şaka bi yana, 115000 endekste şu konjonktürde hisse almak cesaret ister.
Cesaret edene pala cömertlik yapıyor ama yine de hayatta almam buradan.
HERİF in yerinde olsam BANKALARI TAVANA KİTLERİM..Para bende kıllık bende hikayesi.
28 mayısta THY
GEÇEN HAFTA: KARDEMİRD ve TCELL
cuma günü kamu bankalrı,özellikle halkbnk ile ralli yaptım..
geride kalan kim? veya sıra kimde?
günaydın cuma günü yüksek hacim oldu asels de orda mal geçirmiş olabilirler
temettü bedelsizde açıklandı beklenti bitince ne olur bilirsiniz.
haziran vade thyao 12,80 üstüne atarsa cuma günkü asels hareketini yapabilir.
atmadan bulaşılmaz çünkü spot tarafı satış kademeleri çok dolu
https://i.hizliresim.com/UOIPo8.jpg
Günaydin arkadaşlar
bugün TCELL yaptığını, Yarın HALKB yapacak..gibi..
Bankalar gazı açtı mı durduramazsın... defalarca yaşanan hikaye..
Aselsanin huyu boylediler. Genellikle iyi haberlere kotu tepki veriyor. Kotu tepki veriyorsa endiselenmemek gerek. iyi tepki verdikleri zaman cakarlar.
Ayrica Aselsanin hikayesi bitmez. Elektronik, goruntuleme, yazilim ve medikal gibi 4 kritik sektorde istikrarli buyumesini devam ettiriyor..
Siparis ve yeni projeler gani gani. ARGE calismalar tam hizla suruyor.
Yer yer duzeltme gelebilir tabi.
Sahsen Temmuz-Agustos aylarinda borsalarda bir duzeltme bekliyorum. Fakat Temmuz ayi icin cok emin degilim
arkadaşlar spot tarafında benim takip ettiğim grafikte yol bitti. artık temkin modunda geçiyorum.
https://i.hizliresim.com/JppGwi.jpg
Halkbank saatlik RSI 95...buradan short acamayan gitsin pazarda limon satsın...
beyler bir şey soracağım
mg kaldığımızda ters işlem yaparak öteleme şansımız olurmu mg'yi?
Daha önce paylaştığımız grafı sorulmuş , 115.000 üzeri çoklu kapanışlar da yeni yükselen kanal mevcut SAVCI hikayesi ile o bölgeler zorlanıyor.Badem sistemi bizden her zaman 2 adım önde hafta sonu bankalarla ilgili gelecek haber biliniyor , Savcıyı da ilk etap hikaye olarak kullanınca Hafta sonu Cumhurbaşkanının demeci vardı borsamız 115.000 dayandı :)
bol kazançlar
halkbnk TA SHORT YAPMAK için her gün yürek yemek lazım...bu hisse 2 tavan daha çekse kim ne diyebilir?
bence en son short yapılacak hisse halkbnktır..
HALKB de 5,72 fiyattan 1,223 milyarlık sermaye artışı olmuştu.
Piyasada o fiyattan bize de satılsa alırdık diye bir tepki ben duymadım.
Öte yandan bilanço iyi gelebilir, düşen faizler, iştirak satışları bu döneme yansıyabilir.
AKBNK SAHOL pair tradei olabilir, AKBNK alan SAHOL da artar diye alanlardan besleniyor gibi.
135' i bugün gösterecek galiba deyyus...
Bademler İş yatırımdan işlem yapıyor olabilir mi acaba TCELL ve HALKB de İŞ yatırım belirgin alıcı gibiydi.
Yatırım Finans yerine limiti daha geniş İş yatırıma geçilmiş olabilir.
Endekste bu saatten sonra 119500 harici rakamlar yalandır perşembe günü görülmesi muhtemeldir herkese bol kazançlar esen kalın.
Halka satış geliyor diye Akbankı 6.13 den verdiğim gibi işc ye deli alıcı gelince işc garan ve akbanka bir anda alıcı geldi üçlü çektiler. Tam benim satmamı beklemişler :oleyo:
XTÜM -10
X100 -4
https://i.hizliresim.com/ygLNuS.png