hocam Holo icin yorumlarınızı alabilir miyim..
Printable View
Hocam iyi akşamlar Sanko yıllık listemizde zaten ama bu 1 ileri 2 geri hareket 15 gündür nedendir bir beklenti veya söylenti mi var acaba ne dersiniz Sanko hakkında ? M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozbal ve ıttfh yarın için dikkatimi cekenler ytd
Avgyo da yarın izlemekte fayda var ytd
Cümleten iyi geceler
Cümleten günaydın.
Bir gece yarısı kararnamesi bu ülkeye yaklaşık 1 trilyon lira stok maliyeti yükledi.
Bu faturayı bütün millet olarak ödeyeceğiz.
https://www.karar.com/yazarlar...lar...yorlar-1588987
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Cemas için teşvik belgesi kap geldi.
Bu fukara milletin vergisini 3-5 müteahit para babasına peşkeş çekenlerin yüce Türk adaleti karşısında hesap vereceği günler gelecek Allah'ın izniyle dostlar.
https://t24.com.tr/haber/zafer-haval...dedildi,942149
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Cümleten günaydın.ALKIM ilk günde bizi sevindirmeye başladı.Yolu uzun.YTD.
Gunaydin , hayırlı işleriniz olsun ...
günaydın cümleten hayırlı işleriniz olsun inşallah esma hanım müsaitseniz adese bakarmısınız düşeni kırmış gözüküyor
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'Karanlık karanlığı uzaklaştıramaz; bunu ancak ışık yapabilir. Nefret nefreti uzaklaştıramaz; bunu ancak sevgi yapabilir.'
| Martin Luther King |
Esma hanim merhaba, teknosa ile ilgili grafik yorumu rica etsem sizden. Ytd.
Tsk
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim esma hanim benim maliyetim 2,42 zaten bekliyorum sadece benSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam akşam KOZAL için bir yorum rıca ediyorum.Daha almadım ama izliyorum fikriniz benim için önemlidir.
15 ton altın üretimi hedefi doğrultusunda ;
2023 tahmini satışlar 10 milyar tl,
2023 net kar 5,5 milyar tl ,
#hisse fiyatları % 100 ve üzeri prim potansiyeli.
Ağrı-Diyadin altın üretimi şirketi üst lige taşıyacak.
300.milyon dolar yatırm kararı çıktı.
Kripto paralara ben kadar mesafeli olan yoktur ama borsa nın tadı kaçtı biraz.. speklerin keyfini bekle dur. İşkenceci gibiler.. yakında borsa yatırımcısı bulamayacaklar..
Esma hanım Arçelik’i sizde takip esiyorsunuz sanırım, bir kaç mesajınızda eklediğinizi yazmıştınız. Hitachi için kap geldi biraz önce. Bu satın alma sizce hisseye yansır mı yoksa yansıtılmıştır?
iyi geceler cümleten
topikdeki bazı paylaşımlarımızı telegram gruplarında görmek beni üzdü acıkcası bu nedenle haftalık hisse paylaşımlarını özelden gönderme kararı aldım böylelikle ziyaretci olarak siteye girip paylaşımlarımı çalmalarını önlemiş olucam başaramazsak özel bir telegram grubu kuracağım tamamen ücretsiz
Hayırlı geceler Hocam.. dediğim gibi borsa dan kripto lara bir geçiş siz de gözlemliyor musunuz? Risk istemeyen zaten faize veya dolara gidiyor. Borsada insanlar patron a ya da spek e hizmet ediyor gibi hissedince en azından ne yaparsam kendi kendime yapayım deyip kriptolara gittiğini gözlemliyorum..
syn yerli kiriptolar ilerde para birimi olacak istesekte istemesekte bulaşacağız yeni dünya yapılanmasında ciddi çalışmalar var ülkemizde alt yapılar yapılıyor ama derinden yüzeye cıkarılınca bizim insanımız harcıyor kafire gerek kalmıyor yakından izliyorum cok mücadeleler ediliyor sadece reklamı eksik
"İyi idare edilen bir ülkede "yoksulluk" ve kötü yönetilen bir ülkede ise "zenginlik" utanılacak durumlardır..."
| Konfüçyüs |
babacan bana göre akp den cıkma zaten başarılı olsaydı davasından vazgeçmezdi itaat alanı kaydı içeriye itaat edecekken dışarıya köle oldu manav larda cıkma domatesler biberler olur aynı onun gibi davut ve babacan işe yaramayan cürükler :):)
Hocam KOZAL için bir yorum mümkün mü?
esma boşver konfiçüs ü bizim ilim bilim adamlarımız ne demiş ona bakmak lazım :) toplumda eskisi kadar fakir fukara yok var olanlar zaten meslek haline getirmişler kadıköyde adam pankart açmış açız diye bir elinde sigara parlement 18.50 fiyatı giydiği ayakkabı 700 lira ben 250 liralık ayakkabı giyiyorum şimdi açız diyenmi fakir ? benmi? :)
sayın hocalarım iyi geceler...elimde polho ve cemaş var... sayın çelik hocam ve esma hocam bir değerlndirme alabilirmim vaktiniz olursa.
Ben de siz gibi düşünüyorum.. demek istediklerinizi çok iyi anladım. Ben ülkemizin sanayisine yatırım yapmayı uygun görüyorum aslında. Yıllardır da bu mantıkla hep hisse aldım. Ama spekülatör ler ve patronların vicdanlarına kalmak, onların oyunlarında sadece izleyici olabilmek bazen yoruyor..
Bi on tane falan hisse var ki bu fiyatlarda olmaları mantık dışı. Hepsinin spek i aynı karakterde. Sanki çok üstün kişilermiş te bizi sabır testine tabi tutuyorlar. Yok elimizdekini almak , hisseleri toplamak adına türlü türlü oyunlar.. bi yerden sonra insan yoruluyor. Faiz e de karşı olduğum İçin faize yatırmıyorum, bizi bölmek isteyen ülkelerin para birimlerine de yatırmıyorum. Kendi ülkeme sanayisine yatırım yapıyorum, burada da spekler kazanıyor ky istisnalar hariç hep terste bırakılıyor...