Printable View
günaydın arkadaşlar..
Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...012453594d.jpg
Erdoğan: Komşumuz ve müttefikimiz Yunanistan'la diyalog kanalı istikrar hizmet ediyor-Bloomberg HT
Biden Erdoğan görüşmesi 1 saat gecikecek
Bıden: Erdoğan ile çok iyi bir görüşme gerçekleştirdim
Brezilya cumhurbaşkanı, maske kullanmadığı için ceza aldı
Associated Press'in haberine göre, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro cumartesi günü Sao Paulo'da maske takmadığı için 110 dolar para cezası aldı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...-aldi-6486107/
Bizdekilerde lebalep,konuşan şahısa anlamıyorum maskeni çıkar.
Fahrettin Koca : Az önce 750.001’inci doz aşıyı yaptık.
Erdoğan : Uzun yıllardır bir dostluğumuzun bulunduğu sayın Biden ile kapsamlı görüş alışverişinde bulunduk .
Erdoğan: Biden ile son derece yararlı ve samimi bir görüşme oldu
Erdoğan: Türkiye ile ABD arasında çözülemeyecek bir sorunun olmadığını düşünüyoruz
Erdoğan: S-400'de bizim düşüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden aynı şekilde Başkan Biden'a ifade ettim
Erdoğan: Afganistan konusundaki düşüncelerimi çok açık net olarak Sayın Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteğin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli
Dolar/TL > 8.46
Sağlık Bakani : İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!
Tek aşı var ortada şu anda
Biontek
Veriler önem verdiğim bir arkadaştan alıntı.
Çin aşısı kendi Annesi dahil olanlarda 2. dozdan sonrada antikor oluşmamış.
Bazılarında koruma%50/%60 arası
Biontek 15 gün sonra ilk doz %81
28 gün sonra 2. doz vurulduktan 5 gün sonra %97 imiş.
Bazı kişilerde 2. günde çıkan yan etkiler kolda ağrı,nadir,kızarıklık vb hafif veriler. 4. gün düzelmeler yaşanmış.
Vurulanlar virüs taşıyıcılığı oluyormuş onun için maske takmaya devam der.Arkadaş
Kendine bir şey olmasada etrafa saçabiliyormuşlar.
Biden: Rusya zararlı eylemlerine devam ederse yanıt vereceğiz
Aylardır beklenen görüşmenin,Bugün , " '' Eski Dostum Baydın"" ile başlayıp, ""Hamdolsun "" ile bitmesi ,Dıj güjlerin 'Dolara Tokmak , Borsaya Parmak'' Şekline dönüşüm olur artıkin,galiba, sanırsam,herhalde..!!..;-))
Biontech aşısı varken kimsenin sputnik v aşısı vurdurmak isteyeceğini sanmıyorum.
Hamdolsun
açılımı
Bu iş bitti
Buyrun cenaze namazına
Kimin?
Tabiki TÜRKİYE'nin
Bop iş başında ve yakında bitecek gibi.
Uyanmayan görecek 15-20 yıl içinde evlatlarının durumlarını.
Kasa tam takır
Çevre boktan
Komşularla sıfır sorun.:((Ege gitmiş,Akdeniz gitmiş yakında Karadeniz ve Marmaraya hazır olun)
Tarım ve hayvancılıkda üretim bitmiş(yem ve gübre mazot uçmuş)
Kamuda kadrolar ı hiç sorma
Çakma sınav ve diploma gırla(kimseye güven kalmadı yeni doktor ve başka şeyde)
Devlet gelenegi ve hafızasıda kalmadı.
Mafya'ya yıllarca koruma ver ve savun oyunda %36 altına gelmesin.
Battı balık yan gider hızlandırmalı çöküçü bende ak p oy vereyim artık demi ya.:vk:
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Bence bu %36 da konvansiyonel medyanın yani Televizyonun tamamen iktidarın elinde olmasının rolü büyük. Halkın halen büyük kısmı TV den gündemi takip ediyor. Ama tabi öte yandan sosyal medyaya kayan kişi sayısı da az değil. O nedenle sosyal medyayı da kendi kontrolüne alma çabası var.Sosyal medyada bu durum daha zor tabi. Trol orduları gerekiyor sürekli beslenmesi gereken.
Ayrıca sosyal medya interaktif yani sen bir şey diyorsan karşıt görüş de hemen gelip cevap verebiliyor.
En çok üzüldüğüm şey de hepimiz siyasete o kadar batmış durumdayız ki hayatımızı siyasetsiz yaşayamıyoruz. Gelişmiş ülke vatandaşları seçimden seçime oyunu kullanır, gerisi zaten bürokrasi ve hukuk sistemi içinde yürür gider.
Ama iha yaptı, köprüler yaptırdı gelip geçmeye.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır çalışanların satın alma gücü sürekli düşerken, alınan vergiler devamlı arttı.
Çiftçinin hammadde girdileri sürekli artarken, üretip sattıkları ürünün fiyatları düştü veya sabit kaldı.
Pazar fiyatları sürekli artarken, enflasyon düşünü sağlandı.
İşsizlik sürekli artarken, büyüme devamlı yükseldi.
Birileri çalışmadan sürekli zenginleşirken, çalışanlar daha fazla çalışıp daha çok fakirleştiler.
SSK gibi kurumlarda çalışılan iş günü arttıkça alınacak emekli maaşı düşerken, az çalıştıkça alınacak maaş miktarı arttı.
Takdir etmek gerek! kimsenin aklına gelmez.
Aynen
Dünyada bir ülkede yaşadığımızın onda biri olsa o ülke 100 kere yeniden kurulur.
Bu kadar yalan dolan kataküllü oluyor.
Ve bunları yapanlarda Müslüman'mı?
Çoçuklarımızın geleceğiyle oynamak bu kadar kolaymı?
LGS soruları yada Üniversite deki.
Gelecekleri çalınan çoçukların hakkını kim verecek.
Hastane,Havalimanı da bire yapılacak yerleri 10 yaptırdı.
Katma değeri olmayan işler bunlar.
o 128 milyar dolara kaç Tüpraş kurulurdu acaba.
Yada o süriyelilere verilen 100 milyar dolarla kaç petkim,Tofaş,TOG kurulurdu acaba.
Geçmediğimiz köprülere para ödedik.