Siz ikinize yazıyorum kartal ve thyshine burada algı yapmayı bırakın bilginiz varsa paylaşın belki iki yıldır buradasınız. "Biz şu işe yaradık burada zamanında" diye biliyor musunuz?
Printable View
Siz ikinize yazıyorum kartal ve thyshine burada algı yapmayı bırakın bilginiz varsa paylaşın belki iki yıldır buradasınız. "Biz şu işe yaradık burada zamanında" diye biliyor musunuz?
Şimdi diyeceksiniz ki bu temel analizci hep sakindi hep kavga yapmayın derdi fikirlerinizi dövüştürün derdi şimdi biz ikimize sarıp duruyor.
Çünkü ikinizide görüyorum kendinize pay çıkartma derdindesiniz şu basit yükselişten bile
Geçmiş yorumlari okumayanda vay be bunlar neymiş mi diyecek :)
1 milyon verip pegout308 alan adam gelmiş polho pahalı diyor, 3 milyon dan aşağı daire mi kaldı polho hakkına 1000 tane düşüyor diyorum. Geçen sene 3 liraymış diyor geçen yıl 9 aylık 124 mil. Bu yıl 448 mil git dedim sasa al çok kazan aq
Yatırıma ayrılmış arsaları, pendik gibi, her sene değerleme firmalarına rüşvet yedirip arsayı 300-400 mln gösteriyorlar. Operasyona ayrılmış arsalar 3 senede 1 yalandan değerlemeye sokuluyor. Onlar da aynı şekilde sürekli düşük gösteriliyor ki defter değeri çöpe dönsün. Şuan dd nin çoktan 10 milyarı geçmesi lazımdı. Reel de hala pd dd 1 in altında :) pahalı diyenler the memed in gözlükleriyle bakıyor haberleri yok.
Bu seneyi ne yapcaklar bakalım pendikde arsa metrekaresi 15 bin TL 20 bin TL arasında buna bahane ne açıklanacak nasıl bir fiyat gösterecekler.bence göstermeden dap yapıya verdik o iş bitti olayı ortaya çıkacak diyorum.yatırım tavsiyesi degildir herkes kendi bilir ne yapacağını.
SASADAN KAÇANLAR BURAYA GELECEKMİŞ OLURMU OLUR BIR İHTİMAL BAS GAZA BAS KİMSEYE KAPTIRMA .yatırım tasviyesi değildir siz bildiginizden vazgeçmeyin
paso geyik paso goy goy...
işi gücü yok milletin at tut recailik yapıyor, hey allahım yahu...
şu forumlarda bi bilgi bi haber bulurum diye geliyorum, her defasında hüsran..
her hissede olduğu gibi polhoda da görünen görünmeyen sebepler var, biz ancak tekniğine bakarak bir yorum yapabiliyoruz ne yazık ki ülkemin durumu bundan ibaret...
pendik arsasına herşeyi bağlamak ya da pendik arsasını çok önemsememek lazım(arsa çok önemli de hissenin gidişi için diyorum )
çünkü şimdiye kadar konuyu süründüren bir yönetim var..
o kadar süründürdükten sonra hee bunu iyi değerleyelim, ortakları coşturalım demezler...
birşyi ne kadar çok öenmserseniz dönüşteki coşkusu o kadar azalır ya da beklenen etkiyi yaratmaz...
teknik datalardan birşeyler çıkarabilenler varsa yazarsa nasiplenelim..
ben bu haftanın ya da ilk 1-2 günün önemli olduğunu düşünüyorum...
ytd..
Öyle böyle günün birinde 1,6 usd çanağını tamamlar ondan sonrada çanak katlama ile 3 usd görecek diye düşünüyorum. 1-2 güne bakanlar speğin dötüyle inatlaşmasına kurban olur. Ytd tabii
Haber de veriyoz tesekkurmu ediyon kurnaz goy goyuda ben yaparım 3 den aldım bekliyom birini mutlu etmek icinmi buraya haber yazcaz hep.yazan arkadaslarda var 1. reçine bu ay sonu faliyete gececek deneme yapilacak 2.hisse dolar bazlı 52 cent üstü yönü yukarı dedik 3.arsa için ruhsat başvurusu devam ediyo 4.solvent bazlı uretim tesisi yeniden kurulacak 5.söylentilerle aslı olmayan haber istiyosan güneş enerjisi kuracak .pendikden 4milyar para gelcek.boya ile alakalı haber .bundan sonra geyik yapcaz %400 koyduk cebe yapcak bisey yok yatırım tasviyesi değildir siz bildiginizden vazgeçmeyin.
Teknik isteyen gitsin twittr a. Dünya mal var orda 5 senedir gitmeyen kağıdı hergün flama, kanal çize çize uçuramayan bomboş bir sazan güruhu. 5 senenin sonunda şimdi höstat kaynıyor orası. Tunahan dışında okunacak bişey yazan yok zaten. Artı yazacak bişey de kalmadı. Hesap kitap ortada. Beklentiler belli. Ülkenin gidişatına güveniosan yat kuluçkaya bekle bu kadar. Teknik dediler mi sinir harbi yaşıyorum ya. TL ile bakıyor bir de cühela. Usd da değil……
Kap ı neden göndermiyorsun yeni tesis açıldı ciromuza şukadar katkı bekliyoruz diye ?
25 Mart da geldik ilk Polho ya yazdık.
Duruyoruz durmasına da ne yazacazki sn Thysine.Affedersin bişi b..h bildiğim yokki .Burada ne okuyorsam,faailiyet raporunda,şirket web sayfasında,gazete haberlerinde ne yazıyorsa o.Extradan haber değeri olan bir şey bilmiyorum.
Sorularim:
Bununla ilgili KAP atma planınız var mi?
Bu üretimle birlikte sirketimizin cirosunun ne kadar artmasi planlanıyor?
Ürünün kar marji nedir?
2016li yillarda hisse fiyati 1.6 Dolar olan Sirketimizin,enflasyon artisina rağmen fiyati sadece 0.5 dolardadir. Bu kapsamda hissenin adil fiyata çıkması için geri alim planlanıyor mu?
Cevaplar:
- Yeni reçine tesisimiz şu an deneme üretimleri yapıyor. Faaliyete geçtiği gün KAP açıklaması ile kamuoyunu bilgilendireceğiz.
-Yeni reçine tesisimiz ile kapasitemizi yaklaşık %30 arttırabileceğiz ancak bu kapasite kullanımı reçine müşterilerinden gelecek taleple paralel olarak kullanıma geçecek. Aynı zamanda yeni tesis yatırımımız, müşterilerimizden gelen istekleri dikkate alarak farklı ürün tiplerine yönelik üretimler yapabilmemize imkan sağlayacak. Bu yatırımımızın dahil olduğu iş planlarımızın finansal etkilerini kamuoyu ile henüz paylaşmadık. Bu nedenle bu aşamada ciroya etkilerini rakamsal olarak sizinle paylaşamıyoruz.
-Geri alım programının uygulanmasına ilişkin bir yönetim kurulu kararı alınmamıştır. Yönetim Kurulu’muz böyle bir planlama kararı aldığında yatırımcılarımıza eş zamanlı duyuracağız.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler sayın HEG
Deneme uretimini Linkedn den bile paylaştılar. Bugun itibariyle baslayacakti.
Kim cevaplayacakti? Mail atip sorabilirsin
Polisan Yatırımcı İlişkileri • yatirimciiliskileri@polisanholding.com.trSM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün güzel bir günü boka çevirdiği için qnb ve bank of a slmlar
Polho hakkında birşey diyen yok 2-3 sayfa goygoy...başladı başlamadı , bildirim yaptı yapmadı...atı alan üsküdarda çay içip keyif yapıyor....devaaaaaaaammmmmm
Kap düşmeden haberi kim verebilir ha :) imar haberini ilk sen nerden aldin. Kimler gercek haberi videosuyla attida nasıl gelişmeler oldu da kapta bile "öğrenmis bulunmaktayız" diye kap attilar? Hemde isteseler onu da atmaya bilirlerdi ve bu denemeyi de atmayabilirler bunu da iddia ediyorum.
İmari polhomu cikariyoda bilsin. hadi biliyorlardida vermediler .bugün ne başliyoduda haberimiz olmadi denemeyide atmayabilirler diyosun ne güzel atmadiklarina göre hersey olur hissede 2.5 artida 2.30 eksi uretime başlasada başlamasada benim icin yapılan tesis önemli bunu fiyatlasin .arsaya ev yapılmasada bunu fiyatlasin
Ben imarı bildirmeyebilirler di diyorum zaten. Denemeyi de bildirmeyebilrler. Sana her Z ofis satıldığında bildirmek zorunda olmadiklari gibi. Her sahip olunan şirkette değişimi kap a atacak olsa işimiz var. Yok limana şu gemi yanasti yok arsaya köpek girdi :)
Benim satmamla tahtanın ne alakasi var diger hisselerden kazanmak için. icinde bir kurus kendi param yok hepsi kazanç 3 den buraya diyorum bak şunuda yazayım 16 görsem benim hedefim orası dökülecem. biraz zor gibi ama yakın zamanda %500 yeter da analizci gerisi senin olsun .
Ya kartal şimdi doğru konuşalım 2.80 lerdeyken bankacim 1.80 diyor doğru diyor diyip sürekli yazan sen degilmiydin seni 3 ten almaya ne itti niye 1.80 i beklemedin :)
Gel ikimizde maliyet hariç her yeri bugulayip atalim bitsin bu işkence :)
Sende senin surekli ovundugun söyleyişine göre toplam lot sayın 100k zaten onu da göster :) seni rahat bırakayım :)
2.40 gördünmü niye inmesin olabilirdi 3 ten almamim çok nedeni var ben burda bu hissenin zamani var dedigimde o zamanlar pgasus.80 di ykb 2.25 di alarko holding 11 di ben bunlardaydım kazandık pol de dönüş yaptı tamam dedik daldık sonuç 10 gorduk çok şükur 16 hedef belirledik gerisi senin olsun isterse 30 olsun %500 yeter bana diyorum daha ne anlatayım sana herkes yoluna zaman az çok bisey yok 16 görmesine herkese bol kazançlar diliyorum .
Bak o zamanlar insanları nasıl yanlış yönlendirmişsiniz size hep dedim o zaman yapmayın hisseyi kotulemeyin diye ama hic 3 ten ben aldım demediniz insanlara aldirmadiniz ama 3 ten kendiniz aldınız oyleyse
Kimseye sat demedik al demedik soranada ozaman hep dedik alarko.ykb .pgasus bunlari alsalardi polden çok kazanmislardi ben 3 den aldigimi yazdim çok sitem bile ettim hisselerimden erken ciktim diye sen demir at buraya ben 16 gördumu %500 ustü kazanmis oluyorum sana bol şans dilerim.
Siz genel kurulu beklemeden satin bakalım bu yazımında ekran görüntüsünu al :) hatta bjkas al dediginden bile daha asagida bol bol alırsın :)
Neyse artık tartisma ortamı olmasın. Biz holdingimize konuşalım. Yanliz şunu bilin holding her atığı çalimdan sonra dönüp kulübeye bakarsa top oynayamaz