Taşınan Açıklar da artış var gibi, THYAO EREGL HALKB ve PETKM taşınmış,
https://www.linkpicture.com/q/999_7.png
Printable View
Taşınan Açıklar da artış var gibi, THYAO EREGL HALKB ve PETKM taşınmış,
https://www.linkpicture.com/q/999_7.png
Bugün tabelde en yüksek : 2.797.25 yanmış
yetmez diyorum :) uçur bizi pale abey :)
Merkez bankası resesyon ihtimalini metne koymuş, cari denge üzerindeki riskleri çeşitlendirmiş ve enflasyondaki düşüş için baz etkisini beklemeyi bırakmış .Hazırlıklar yapılıyor FAİZ için.:)
KAÇ GÜNDÜR SAAT 16 DAN SONRA ralliiii modu oluyor...
Vay ı.g vay artı borsada makas ile karımıza çöküyorlar
DOLARES 17.70 gördü.
Haftasonu suriyenin kuzeyine harekat ihtimali yuksek gibi , bugun ve yarin basarlar diye umuyorum
Kafadan 10 puan itekliyor demiştim, kafadan 20 oldu. Shortçulara böyle iyi davranan pala yılda 1 vadede denk gelir heralde.
Global(büyük ihtimalle Deutsche) kuşta malın altına iyi yatmış.
Sabah kchol yorumuma seneryom gerçekleşirse hangi bantları beklediğim soruluyor.
1.55-1.60 bantları dolar bazlı.
Bugün akşam pazarı ucuzluğu bekliyoruz ya, ondan yabmıyor zalım
Viopta Long tarafta sağlam vuruşan yok. Olsa şu makası monte ederdi çoktan.
yılanoglu yuklenıyo sessızden nebatının kkmyı cıkardıgı ana geldı neredeyse pıyasa acık oldugundakı zaman kopugu saymıyorum..
60 dk bademcuk borsası olduk.
SPOT da BOFA nın kafası bu gün çok net degil gibi,
https://www.linkpicture.com/q/888_8.png
Dax 13,000 yıkılırsa tadı kaçar
Makinadan duman çıkıyor pala, koyver gelsin
Koskoca 80 milyonluk ülkenin merkez bankasının parasına bak...
ayıp...
TCMB'NİN NET ULUSLARARASI REZERVLERİ 14 TEMMUZ'DA 6.36 MİLYAR DOLAR (ÖNCEKİ HAFTA: 6.07 MİLYAR DOLAR)
amma çöpmüş bu halkb.at poqu gbi dustu kademeler geri.
benim portföyde otkarla arsan hareketlendi bugün.
pegas düşmese de gitmiyor da .
kcholden cacık olduk.
bu portföy adam olucak da biz görücez anasını keseyim.
biri gidiyor biri geri geliyor.
Ben pırtföyümde değişiklik yabtım bugün, gitmiyeni atıyor gideni tutuyorum
bıden covıd olmus öldurmesınler adamı
Ayın 21 de ,istatistiğe göre long olması %51 di...
Vermeyince MABUD, ne yapsın Sultan MAHMUT.
Bu 21-23 muhabbetini taner yazmisti twitterda . Benim anladigim ayin 21 i ne kadar endeks yukselmisse 21-24 arasi dusebilir diyordu , ayin 21 ine kadar dusmusse de 21 inde dusus biter yukselis baslar . Ne derece saglikli bir istatistik bilmiyorum ama gecen ay da tutmustu galiba
Taner %75 pozisyonda yani hissede...
2-3 gün önce yazdı...Adamın 300 k dan fazla takipçisi var..
Vermezse Mabud, Şeye döner Sultan Mahmut.. Mahmut şey alırsa tebaa daha da çok alır. Spotta ve viopta para tutmak hiç bu kadar anlamsız olmamıştı. Ya memleket battı bize söylemiyorlar, ya da benim gördüğüm tüten bacalar hayal. Şu geçen vade sonundan beri oluşan hareketler için mantıklı bir açıklama kalmadı..
Enflasyon var beyler alooo? E hadi koçlar, Sabancılar bu holdinglerin defter değerleri 1 mi kalacak? Hadi el atın da cenaze kalksın o zaman.
Arkadaşlar vade sonları poz ayarlamaları sebebiyle son hafta haraketli geçer, viop forumundayız bunu da bilmiyor musunuz yahu :wave: