Ülkenin hafızası 3 gündür..
Cmtesi pazar bitti.
Pazartesi den sonra gündem değişir..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ülkenin hafızası 3 gündür..
Cmtesi pazar bitti.
Pazartesi den sonra gündem değişir..
Karkemal ,
hatırlarmısın seninle burada badem spor muhabbetlerimiz olmuştu 5-6 ay önce bir gün gelecek çoğu kişi biz bu ülkede yaşadık mı diyecekler demiştim:) bak gördünmü millet peker ,den sonra herkes pazılları birleştirmeye çalışıyor.:drunk:
Vay be Kılıçdaroğlu da grafikçi çıktı , kendisinden soğumuşumdur :)
------------------------------------------------------------------------------
CHP lideri Kılıçdaroğlu , SPK ve Borsa'yla ilgili açıklamalarda bulunarak ''İçeriden bilgi alarak, manipülasyonla küçük yatırımcıyı soyan çeteler var. Bunu hisse grafiklerinden de çok net izliyorum. '' dedi.
Teknik analiz diye birşey var demek ki.. Tartışma bitmiştir[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç unutmam rahmetli Kamer Genç , Deniz Baykal için , borsadan yedi sülalesini bir ömür doyuracak para kazandı demişti
CHP başkanları bu borsa işindeler anladık da , Baykal bile borsadaki manipülasyonu grafiklerden tespit edememiştir
Ne cevherler varmış , burada millet borsacıyım diye geziyor :plc:
Yarın kuş sitesinde pekerin borsa dosyasını açtığı, dışarısının bozulduğu vs den düşüş bekleyenler çok :hn: düşüncesi ne
Matriks Haber ve AlgoritmArif takip ediyor
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
34d
Borsada dolandırılan küçük yatırımcının uğradığı zararın telafisi meselesini açayım. Muteber borsa sermayedarlarını hariç tutarak, beni asıl ilgilendiren meseleye geliyorum. Borsada küçük yatırımcı sadece SPK’nın yolsuzluk mekanizmasıyla soyulmadı.
büyük ihtimal elinde bu konuda belge var , hector cular, telegramcılar, whatsap grupları, hoca takımları,ustad takımları vs vs bir sürü dedikodu dolu
Prof. Dr. Veysel Ulusoy:
TÜİK'in hakkında dava açtığı ENAG'a 6 lira için vergi denetimi başlatıldı
----------------------------------------------------------
Yedirirler mi o 6 lirayı sana hemşerim :plc:
Zeki Kayahan Coşkun
@zekikayahan
·
48d
Sedat Peker’in yazdıklarını okurken, borsada batışım aklıma geldi. Lio Yağ hisseleri şöyle olacak, dünya devi olacak gibi haberler çıkıyordu basında. Az birikimim vardı. Lio Yağ’a yatırdım. Şirketin tahtası kapandı. Meğer ben kerizmişim. Silkelemişler. Çok canı yanan olmuştu.
buda ayrı hikaye
"Çalsa da yol yapıyorlar "denir ve bu konular da kapanır...
Piyasa Gündem®ï¸
@PiyasaTurkye
·
1 sa
Sedat Peker #SPK yolsuzluklarını açıklamaya devam ediyor:
“SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Kütahya Şeker hisse senetlerinde yasak yiyen Abdullah isimli şahıstan 1 milyon 250 bin dolar rüşvet aldı ve yasağı kaldırdı.â€
#Ktskr
İşin içinde kadınlar olmasa erkekler bu işi halledşyorlar bir şekilde..
Gate leri ya sevgili
Ya da boşanma işi tetikliyor...
ufak ,tefek firmalar için yolsuzluk yapmış,anlaşılan..Eski Başkan..
AKP'de yolsuzluktan soruşturma başlatsalar..sayıyüzbinleri geçer..
Çeşme,Bodrum sahilleri daire,villa alanları bi tarasalar yeter..
Yalıkavak'Ta 2 milyon EUR villa satılıyor ama adam memur.. ?
Borsayı neden etkilesin ki?
Başkan exbaşkan.. görevden attık derler, kurtulurlar..
Olmadı bizi de kandırdı denilir.. YAni bu islamcılarda hikaye bitmez...:)
o tahtada şöyle bir şey olmuşdu şirket tahtası kapanmadan 5-6 ay önce temettü vermişdi ?? (kurumlar nasıl izin verdi hala bende soru işareti alaylıyım anlamam)
yani insanların bazıları şirket temettü verdi demekki ki kurumun özkaynakları yeterli ,işletmede sıkıntı yok baksana kar payı bile dağıtıyor muhabbeti olmuşdu.benimde arkadaşım battı borsaya tövbe etti.
y.t.d.
Spek patron %100 halka Açık hisselere yatırım yaptım...
Yarın zarar edersem grafiğinden anlayana keserim...
bende hala 20 lot Aktaş Elektrik senedi var portföyde görünüyor silinmiyorda sinir oluyorum 1-2 günlüğüne açmışlar tahtayı silkeleyecek kerizlere satmak için binggooo o keirzlerden biri benmişim :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
60 bin ve 55 bin iki senet aynen hesapta sinirimi bozuyorRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK geçmişte Mine Tozlu ya uygulanan hususlara bu gün bir bildiri yayınlayarak sahip çıkmış Ayrıca ilgili kişi hakkında kurum olarak suç duyurusunda bulunacağını ifade etmiş
https://spk.gov.tr/Duyuru/Dosya/20220828/0
bakalım bu işin sonu nereye varacak
kadının tek lot hıssesı yok ...sırket zarar gorse kım naneyı yer bılın bakalım...
kadın dedi tek lot senedim yok diye ama yönetim kurulu başkanı kim neden yönetim kurulu başkanı seçmiş olan gene küçük yatırımcıya olacak Avod la da bedelli bişeyleri varmı orasını tam anlamadım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
hacimde en çok işlem gören ilk 7 hisse viop sıralaması yapabilecek olan var mı ?
Marka işi.....
şecaat arz ederken merd-i kıpti hikayesini andırıyor...
Aynı şey mafyanın adalet bakanı rolune soyunduğu yerde tuhaf da kaçmıyor...
Lavuklar Mine Hanım a jet hızıyla soruşturma açma yerine, adam adres verdi kasalar var dedi... Bir gidip ne var ne yok bildirselerdi. Gazetecisi muhalefeti Halkalı da evin önüne bir gidip baksalar... İktidarı muhalefeti çürük
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen maç sırası kavga edip laylada eğlenenler ile bunların ortak yanı çok .1-haketmediklerinı alıyorlar...
2-birbirlerinin ayaklarına basmıyorlar..3-göznünde kavga edip aynı mekanlarda yiyip içiyorlar,
herkesin yaptığının yanına kar kaldığı memleket...
y.t.d.
Pazar günü SPK yı karar açıklatmaya zorlayan bir durum var ise işler sıkıntılı demektir bir kere..
"..sermaye piyasası mevzuatına aykırılıklar nedeniyle ve yatırımcıların korunması amacıyla Şirket talebinin
olumsuz karşılanmasına karar verilmiştir. Kurulumuz kararı gerekçeleriyle birlikte Şirkete iletilmiştir.."
Metindeki en önemli ifadeyi alıntıladım. Bu kısım Marka holdingin başkanının sorusuna yanıt gibi yazılmış ama doyurucu bir yanıt değil..Kadın başka şirket patronlarından da benim gibi ceza alanlar vardı ama onlarınkisi onaylandı benimkisi onaylanmadı ve bekletildi diyordu. Yani burada SPK güya yatırımcıları korurken diğer benzer durumdaki şirketlerde ise korumamış oluyor sanki..
yuzde 3 eksı acar artı kapar mal sahıbı malı yuklemıs o kadar ucuza vermez benım senayo boyle
https://m.haberturk.com/belgrad-orma...-oyunu-3515687
Ana medyası büyük soygunu bulmuş..
Yormayın kendinizi
Kapana gelmeyin
Ahirete iman kalmamış kimsede
Kimse bilmezse Allah bilir
Allah’ ı mı kandıracaksanız ahlaksızlar
Cuma akşama doğru gördüğü düşük altı açılması iyi olmaz sevgili lambert hocam.
Yada o bölge altında işlemler kısa süreli olmalı
Yanı bence SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili yemekci hocam,
Bütün hikaye pozisyonlanma…
Bankalar da alınan pozisyonlar müthişti, bir çoğunun önümüzde ki vadeye taşınmış olması gerekir…
Çünkü 2 günde kimse o kadar pozisyonu kapatamaz ki vadeli de bazı pozisyonların aktarıldığını gördük…
Keza Tskb ve şeker de alınan pozisyonlara karşı yapılan işlemler de ortada…
Tacirler her iki tahtanın vadelisinde de müthiş zarar da ve yakalanmış gibi…
Yarın ne olur belli olmaz, eksi kesin gibi ama ne kadar alır veya bırakır ? Alması daha muhtemel çünkü büyük tahtaların bir çoğu başta bankalar olmak üzere yer çekimsiz ortamda ve sürebildikleri kadar sürüyorlar…
Eğer büyük pozisyonlar eylüle taşındıysa komple ben asıl Eylül de gideceği yeri merak ediyorum…
İyi pazarlar, sevgiler…
Sn Zinedrimed
Cuma günü saat 17.00 den sonra powell konuşmaya başladı.
Ve 17.30 da bizde satış başladı
Tam piyasalar göçerken bir el düşüşü durdurdu.
Yanı bana göre yeni zirveler olma ihtimali yüksek.
Yinede bilinmez.
Tedbirli olmakta fayda var.
Ben bu sene için hala erken seçim ihtimalini görmekteyim, düşünmekteyim.
Şayet Erken seçim ihtimali yoksa, buraların çok üstü zor.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SP nin tweetlerinden ve bugünkü Videodan sonraki Ky lerde son durum.
Oh ya oh ya oh ya
Seni yalnız bıraktı
Oh ya oh ya oh ya
O başkasına kaçtı
Yalvardın yakardın
Sözüne kulak asmadı
Ağladın sızladın
Göz yaşına bakmadı
Karlar mı yağdı güvendiğin dağlara?
Sonunda kaldın ya yalnız başına
Oh ya oh ya oh ya
Oh ya oh ya oh ya
Nasılmış beni aldatmak
Oh ya oh ya oh ya
Nasılmış bırakıp kaçmak
Sana hiç acımam
Daha beter ol beter
Oh ya oh ya oh ya
Eden bulurmuş derler
Oh ya oh ya oh ya
Oh ya oh ya oh ya
Oh ya oh ya oh ya
Oh ya oh ya oh ya
https://www.youtube.com/watch?v=2POyYHOSIhw
Duydumki seni terk etmis, Oh Olsun.
Yalniz birakip gitmis, Oh Olsun.
Dizine kapanmissin,Yalvarip yakarmissin,
Günlerce aglamissin,Oh Olsun.
Oyununa gelmemis,Sana hic yüz vermemis,
Sirtini dönüp gitmis, Oh Olsun.
Herkezle dalga gectin,Oh Olsun.
Ektiklerini Bictin, Oh Olsun.
Ah azmi cektirdin bana,Kül oldum yana yana,
Sira geliyor sana,Oh Olsun.
Uf acimdan sevk alirdin,Gururumla oynardin,
Sonunda Yaya kaldin, Oh Olsun.
Duymaz olduk sesini,döv bakalim dizini,
Ah bir görsem yüzünü,Oh Olsun.
Capkinligin durulsun,Gözlerini yas dolsun,
Biraz kalbin vurulsun, Oh Olsun, Oh Olsun..
https://www.youtube.com/watch?v=fdlhRKcBeGs
Kolpaçino filmi Ekrem abi vurulma sahnesi gibi bi ortam oluştu
Kim kimi kopariyor ulan herkes kendi payına heaannina diye dalacaklar birbirlerine sanki :)
Etmen yiğidim:)
Biz zaten biliyor idik, sürpriz yok oyna devam.
Teknolojik ozurluyum . tatilden dolayi ekran kapali idi veri tamamlama yaptim ama hala cuma gunku islemleri eksik gosteriyor
Cuma gunu icin toplam pastayi atabilecek birisi varmi ?
Savcı Sayan göreve :plc: