artı gaplar havada ucuyordu yav dünden , +%2,5 dan baslayıp tavana kadar çiziyolardı..
Printable View
artı gaplar havada ucuyordu yav dünden , +%2,5 dan baslayıp tavana kadar çiziyolardı..
benim beklentim 6666 pala çok sever boyle mesajlı rakamları..
XBank eski zirvesinden onay alıp yükselecek ya da tabana gidecek gibime geliyor bugün. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
xbank zopayı yiyince kenara beni değiştirin işareti yaptı.
demirler + bim oyuna girecek galiba. kopacak gibi.
5871 ilk short jetonu attık , deli gibi yükselişler yakındır..
Yok olmaz, söz verdik sana 600 gelsin pgs alacağız, inşallah.. [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5750 altında bı kapanıs yapsa da soyle bi 5100 leri gorup rahatlasak.. boyle he tek yone pıyasa gıtmıyor işte , yağ yakıyor araç
madem marjin davası var 5870 den de 1 jeton daha attım, hep ben paladan alıyom, bugun de veresim geldi.. al lan pala, bugun ben cepten yiyecem kafaya koydum.
Dayı sen kumarı, adrenalini seversin.
600 ü boşver, orayı zaten görür de, Mart sonuna kadar 1000 tl yi görürse spot, o an vadelisinde 100 lot pegasus short yapacaksın. Cesaret kısmı biraz eksik olsa da, paran var, komaz sana 100 short. Hem bakarsın büyük para kazanırsın o işten:) Ne de olsa 500 e çok ahalı diyorsan, 1000 tl tam short yeridir senin için.
Sağolasın. Bende akıl arıyordum..
Boşta 1 milyon usd, ne yapayım diye?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eregl verdim günlük aldıklarımdan 42.50 ort.. dünden numunelik vardı oda gitti. . petkm vakvak tav asels enerj yapıştıklarım .. ttkom tcell kararsızım .. kısmet .. ben aslında kardmciydim .. kaçırdık treni ...
Seneye bankalardan geçiş başlar sanayiye,özellikle dolar la çalışanlar...
Bankalar zarar açıklamaya başladığında endeks uzunca müddet düzeltme olabilir.
Caylaklar bakalım 1 yıllık düzeltme de napicak..
chp grup toplantısı başlası.
ekrem başkan da orda.
bakalım seçimler ile ilgili bir şey görebilecek miyiz?
Vay be.. PGSUS 330 civarından yabancıya blok satış yaptı 2-3 hafta önce. O gün 337'leri gördü.
Şu anda 510...
Borsa tam serdar ortaç lık olmuş, koca koca bankalar bi gün tavan bi gün taban. dün tavanadan sıraya girip alanlar bugün tabandan sıraya girip satmaya mı çalışıyorlar acaba? Nasıl bir zenginlikleri varki böyle davranıyorlar
70-71 shortların kapamasını 30 a koyduk vermıyor makınalar, asdfasdfa du bakalım bi kıymık alabilecek miyiz.. 41 puancık palacım, massallah nıyetıne ver de helalleselim.
Belkide longu uzlaştı şimdi şortları uzlaşma vaktine gidiyoruz
Ceket koysan seçilir seçimini bir şekilde kaybedecekler. Hulusi paşa alır seçimi bence.
Ankara büyük şehirin topladığı paralara valilik el koymadan önce mansur yavaş a tivit attım, banka hesaplarınıza el kaoyabilirler diye 3 saat sonra hesaplara el koydular, nooldu, ne yaptınız. Milletin bağışları hazineye gitti. Yani sixtli çetehye
bekleyip bekleyip yeni dayak için dinleniyor namıssız pala..
gel la gel bu sefer de sen döv uhtesi kalmasın.
Bu şekilde sıfır ekseninde gün içi düştüm düşecem..düşecek bak..fena düşerim..işşşte düşüyoruuuummm...işte büyük çöküş şu an da başladı..
Şeklinde hareketler gün sonuna kadar kudurarak kapanışa evrildi..
https://i.hizliresim.com/7c5lda7.gif
Kapanışa kadar ki şekil..(temsili)
BofA aldığı sattığı, fırıldak BofA gene THYAO da alışa geçmiş,
https://i.hizliresim.com/rkljv2l.PNG
Havalimanın da bir çay bir simit kaç para olmuş öle
Yazık bu millete yahu
pompacı BofA , alıyor veriyor ekonomıye can verıyor namıssız, makınanın algorıtması yansın BofA , belini dogrultayamayasın.
Benim altın da kıpraşma var bekliyoruz 1100 tl yi daha yanamadık ı.k
Tank gider gibi yürüyor