https://i.hizliresim.com/b7cxm44.jpg
https://i.hizliresim.com/hsodhus.jpg
Printable View
Bakan Kurum: Yeni şehirler için ilk ihale 22 Şubat'ta, altı dükkân, üstü daire dönemi kapanıyor
Seçim zamanında olacak gibi. Görünen o ki hızlı bir normalleşme(!) çabasında iktidar. Diziler, maçlar, survivor vs. başlasın talimatı da gelir yakında.
Pegasustaki Credit ordinosu bittiyse orası da 500 üzerine tekrar aday.
bakın bu borsa bitmesi icin önce bazı kagıtların fiyatına gelmesi lazım daha önce dedim mesela ŞİŞE 60 ford 1000 tupras 2000 akbank 25 petkm 25 vs vs vs örnek cok sonra düzeltme olur da YTD yani .)
bizdeki rejimlere rekabetçi otoriter rejimler diyorlar. Bu rejimlerin ana dayanağı güçlü halk desteği. Bu destek hükümetin de gücünü aldığı yer oluyor. destek düşerse her ne kadar kendi atasa da bürokrasinin üzerindeki gücünü de kaybettiği için hükümet için risk oluşturuyor bürokratlar. Eskisi gibi biat etmiyorlar. O nedenle bu tür rejimlerde seçim ile sürekli güç tazelemesi ve halen güçlü olduğunun, arkasında halk desteğinin olduğu onayı gerekiyor.
Buradan hareketle tüm tuşlara basarak seçime gidileceği ve seçimin her ne olursa olsun kazanılmaya çalışılacağını düşündüm bende.
araba değerlendirme videosu izliyorum.
adam videoyu 3 ay önce atmış.
Diyor ki araba iyi de 750 bin de fazla para buna falan diyor.
şimdi bakıyorum sahibinden de en ucuzuna 1 milyon 30 falan yazmışlar.
5786.................olacaktı.......
foreks te sembol grafileri 15 dakika gecikmeli görüyorum. dieğr veriler anlık.
sizde de böyle sorunlar var mı arkadaşlar?
senetlerin kendi kafasına göre takıldığı bir gün..
1 yıl artçılar sürecek diye söyleniyor...
bunlar hemen ihale peşinde...
depreme bu kadar hızlı müdahele etmediler...
Kardemirin tavan follofos oldu.
Buradan biraz short.
Bakalım.
HALKB müsadenizle masadan ayrılmayı istedi gibi bi durum var..
İyi gidiyorduk ama?
Yoruldu pati çekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tepeden ereğli shortlayan iyi zarar yazacak gibi?
Bankaların karın ağrısı ne acaba..
tekoyla bisküvitçide aynı adamın oynadığından falan yazıldı çizildi geçenlerde.
doğru olacak ki ikisi de hem iyi düştü.
hem de kalkamadı geri.
Eksi makas isteruk.
Aksam pazarı ucuzlugu baslar saat 17:15 te artik ne verirlerse aliriz.
https://i.hizliresim.com/puzpulc.jpg
Hadi Yapıkredi robotçu da alttaki üç kurumdan bu kadar hacim ilginç. Özellikle Deniz
dolaştık geldik, vermişler biraz, tutamamışsınız piyasayı.. ekgyo bile bi ara tavan çözmüş, yuh artık dedim kendi kendime
günsonu satıcılı geçeceğini sanmam, günü en yüksekten kapatır, yarın devam eder diye yazıyorum aha buraya
bigshort dayından haber var mı tokatlı, saat 11 olmadan short açtıydı, en iyi yerden bile vurmuş olsa minimum 100 puan zararda gözüküyor, inşallah kesmiştir kolu uygun bi yerde, pozisyonu taşırsa anahtarı bırakabilir bu sefer.. fırsat tanımayacaklar short kapamaya, çok sert uçuracaklar gibi bi hava var ortalıkta, haber et dayına.. neyse ney, hayırlısı artık, kader kısmet bu işler
benzinli dizel aaç üreten firmaları almam artık son sahibi olursunuz. Bitti o iş bana göre, çok aşırı anormal cazip fiyata vermeleri lazım ki alacağım. Artık benzin dizel iş makinesi kamyon askeri kullanım için 15 sene sonra. Hepsi elektrikli olacak bunlara çalışan firmalar da ihya olacak bence. Mesela ana üreticiler riskli, onun yerine tedarikçi senetleri daha mantıklı olabilir (ona fark etmiyor işine bakıyor ister elektrik ister petrol)
Ereğli bazı aracı kurum raporlarında pahalı olduğu belirtilmeye başlandı.....gerçi böyle raporlar borsa tınlasmıyor....ereğli daha yükseklere götürürler artık......
Millet uçan araba yapacak elektrikli araçlar hala pazarı ele geçiremedi. Tam bir yılan hikayesi