Abi en ucuz balık 100 TL bunun kasasında kaç kg var ki. Bir maaşı balığa vermeyelim.
Printable View
Haftanız nasıl geçti para makinaları iyi çalıştımı ben gubrf dan 36.000 zarar yazdım.
hata yaptım yanlış hikayenin tesiri altında kaldık doğalgaz hikayesi tabiki.
iyi ders verdi zeminin kaygan olduğunu unuttuk.:)
ne diyelim sağlık olsun .
Halka Açık Paya göre sıralayınca 50'den sonrakiler ortalama olarak artıda gibi.
https://i.hizliresim.com/219y8es.jpg
Bu reeaderleri ne zaman verecekler elimize beş tavandan sonra satarım. 3-5 lot verirse pohu yedik.
Gün içi oynaklık çok fazla, esas para oradan götürülüyor.
https://i.hizliresim.com/t1rwwo6.jpg
en sonda yazacağımı en başta yazayım "trade işi b.ktur"
keşke şurdan satsaydım şurdan alsaydım diye ky hayal kurar durur. aslında dipler tepeler boştur. çok az işlem geçer.
senin aldığın yerde pala bir sebepten satmak istiyordur, sattığın yerde de alıcı olmak istemez. kendince bir hesabı vardır. sen alınca satmak, satarken de basmak aklına gelir.
ha ben günde lot başı 1 tl'ye razıyım dersin onu da 1 hafta sonra tahsil eder.
hasıl-ı kelam bu işlere gerek yok. safi can sıkıntısı.
Biz ovalıyiz balık bilmeyiz kazadan önce İstanbula Medikal kursa gittim. Adamlar bizi balık restoranına götürdü. Garson siparişte sordu. Benim bildiğim balık isimleri hamsi istavrit levrek alabalık. Ben alabalık istedim. Masaya bir sürü balık geldi bir tanesi ızgara adını bilmiyorum ama o kadar çok lezzetli bişi. Poğaça dan küçük taze ekmek masayı komple silip süpürdüm. Adamlar yavaş yavaş içe içe sohbet ede ede yiyordu. Ben beş dakika da balığımi bitirdim aç köpek gibi kimin tabağında bişi varsa silip süpürdüm. Kaç tepsi ekmek yedim hatırlamıyorum ancak ekmekle karnım doydu.
Yedili abi ben kesin lüfer e giderim ,velede söz verdim ,boğazda bi ayazlasin:)tarih tutarsa olur,
Silede palamut başlamıştır..
Bu tip haberler çok gelir.
https://www.greeneco.com.tr/tr/kurumsal/hakkimizda
<<<<<<<<<<
ISCTR
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Greeneco Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Acarsan Makarna Grubu'na ait olan %50 oranındaki payının; yaklaşık 50 milyon USD tutarındaki kısmı, Acarsan Makarna Grubu'na kredi sözleşmeleri tahtındaki Bankamız alacaklarından mahsup edilmek üzere, yaklaşık 130 milyon USD bedelle Bankamızca devralınması, söz konusu pay devri işlemine ilişkin olarak ilgili dokümanların imzalanması ve diğer tüm işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir.
zarar edilen pozisyona '' zarardan kurtulmak maksadı '' ile ekleme yapan (paçallayan) bizden değildir. haindir o hain! fredo'dur , sal tessio'dur, frank pentageli'dir... unutma , one mistake costs you everything !
Allahtan buğday bol ovada
Un fabrikaları 24 saat çalışıyor.
Yoksam aç kalacan
Bak insanlar cücük kadar yengeç bacağıyla doyuyor. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavuz bu şahit ve kankasıyla balığa gitmene gerek yok. Git nezarete ben geldim de. Emlak içer illaki bişi yapar gününüz karakolda geçer. Emlak yüzünden sapığa çıktı adımız. Hâlbuki öyle mi. Beş vakit namazında bir adamım.
gelen haberler gidişat kötü... kontakt beklediğimizden yakın olacak. ve iyi niyetli ( bizim anlayışımıza göre ) değiller. sığınakları ılık tutmakta fayda var.
Pisyedili abi ayasofyayı götürmeyin, tuttuğunuz balıkları eve kadar gelmesine fırsat vermez. Nasıl bi iştah o üüüle :he:
Boşanda semerini ye, sözünün anlamını çözdüm.
Heralde ayafosfos yemek yerken söylemişler
Eskiden elle derede taşın altında balık tutardık.
Canlı canlı bir his
Akşam da o his elden geçmezdi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa dışında limanı olan çok çimento şirketi var.
Sönmez şirketleri KAP göndermiş.
>>>>>>>>>>>
İştirakimiz Sönmez Çimento A.Ş. 'nin , üretim kapasitesi artışı amaçlı projesi için, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'ne ÇED Başvuru dosyası sunduğu bilgisi alınmıştır.
Sözkonusu proje ile :
2.000.000 ton/yıl (6.060,60 ton/gün) olan mevcut klinker üretim kapasitesinin 5.630.000 ton/yıl, 2.160.714 ton/yıl olan çimento üretim kapasitesinin de 6.890.714 ton/yıl olması hedeflenmektedir.
<<<<<<<<<<<<<<<
https://www.sonmezcimento.com.tr/hakkimizda/
İskenderun Körfezi’nde 470 dönümlük liman ve işletme sahasıyla 400’den fazla kişiye istihdam sağlayan Sönmez Çimento, Türkiye’deki serbest bölgeler içerisinde kurulu ilk ve tek çimento fabrikası, aynı zamanda en büyük bacalı sanayi tesisidir.
2 milyon ton/yıl klinker ve 2,16 milyon ton/yıl çimento üretim kapasitesine sahip olan Sönmez Çimento, üretiminin %90’dan fazlasını ihraç etmektedir.
Yeni nesil tozsuzlaştırma sistemleri ile güncel çevre mevzuatına uygun olarak dizayn edilen Sönmez Çimento, alternatif hammadde ve yan ürünlerin kullanımı ile çevre dostu olma özelliğini sürdürmektedir.
Çocukluğumda ramazanda sahurda sürekli koyun tereyağli bazlama yapardı anam. Birinde tereyağı çok tuzluydu yedim yattım sabah uyandım yanıyorum susuzluktan. Akşama kadar serap gördüm.
Sayın Sindoma;
Yalnız degilsin.Bende Ereğli'de 35 bin biraktim
hahahaha ... haha ... haha ... ha ha ... ha ha ... ha ha ... ha ha ... ha ha ... ha ha ... hande yener havaalanı 2011 şarkı girişindeki hahalar 1 adet bitişik 4 haha 8 adet ayrı haha
En çok korktuğumuz yılandı.
Sonra yengeç kıskacı.
Yengeç kıskacından sonra rahatladık yılan olmadığı için.
Sonra zıpkın gözlüğe paramız yetti de gözlükle kontrol eder olduk. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde balıkların oksijeni kesen bitkileri atardık suya.
Sonra suyun üstüne çıkarlardı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurtdışı görevim bitti... Ayağımın tozu ile Ankara'ya indim....Şortlara devam....akşam seansın da kapatırsam yazacağım....uzun süredir az yazıyorum...sadece okuyorum...seni iki tane mikrop var...