Ben kene gibi yapıştım.
Ama bu hisseye ivme kazandıracak en önemli açıklama Sahol'un hisse almaya başlaması olacak.
Printable View
forumu bırakmaya karar verdim hem çoğu şeyi anlamıyorum hemde vakit çok alıyor çoğusuda yardım sever değil kırdığım ettiğim olduysa özer dilerim
SPOT ta günün en iyi satıcısı BOFA aldığı sattığı, THYAO almayı bırakmış yerine AKBNK almaya başlamış, EREGL satmaya devam,
https://i.hizliresim.com/5hoj321.PNG
2021 yılı bankaların ilk 5 aylık karı: 24.375
2022 yılı bankaların ilk 5 aylık karı: 132.101
5.4 katına çıkmış bir kardan bahsediyoruz.
Akbank 2021 ilk 6 aylık net kar: 4.132
Akbank 2022 ilk 6 aylık net kar tahmini: 22.312
Bu veriler ışığında yıllıklandırılmış net kar 30 milyar TL'yi bulacak gibi görünüyor. HBK ise 5.75 seviyesine yükseliyor.
Şu an 8.28 fiyata göre ise 6 aylık bilanço sonrası FK 1.44 oluyor.
Yatırım tavsiyesi değildir. Umarım hak ettiği seviyelere gelir.
kagıtta inanılmaz bir baskı var.
SPOT da BOFA aldığı sattığı, AKBNK almış, FROTO satmış,
https://i.hizliresim.com/cyiykdk.PNG
geçen sene 290 bin tl olan araç 710 bin tl olmuş bunlar neyin kafasını yaşıyorlar ayıptır ya paramız pul oldu.
tgrt de akşam haberlerini sunan arkadaş ya cahil yada kötü niyetli. bankalar şu kadar karını arttırdı diye yayın yapıyor. şu ülkede en zor durumda olan bankalar. kaç senedir bankalar enflasyonun çok altında kar ediyor. yani sermayeleri eriyor. düşünün yabancı bir kurum, koskoca halk ve vakıfbankın değerini 2 li rakamlara indirdi. halkbank 10 sene önce 20 liralardan bugün 4 lü rakamlara gelmiş ve gözü 2 li rakamlara dikmiş.
bugün ito dan biri kredi faizleri 19-20 ye geldi diye dert yanıyordu, yuh yani. bankalar sizin sağmalı ineğiniz değil. enflasyonun altında verilen krediler soygundur.
inanılmaz bir şekilde kagıdı baskılıyor YŞK spek.
bu düştü amk...
tam bir yatırımcı düşmanı ******** spk.
Ak Bank altı aylık 21 milyar 156 milyon TL rekor kar açıkladı.
Haydi hayırlı olsun.
kar çok iyi. tahminler 2. çeyrek için 11 milyardı, 13 milyar geldi. % 20 gibi yüksek geldi, fiyatı buralarda tutabilirlerse helal olsun diyeceğim!!!
Süper kar açıkladı..Helal..Bu gidişle yıl sonu 50 milyar net kar açıklayabilir..ve F/K 1 e gelir..maydonoz fiatına hisse..
utanmasa eksi açacak.
Eksiye döndü zaten şeref yoksunu..Bedava verseler demek kimse almayacak..üzerimize birşey yapışır diyee..
utanmadı pzvnk.
Süper kar açıklamış, hiç belli etmiyor, ağır abi, gönlü ne zaman olursa o zaman bir 20 kuruş artar...
normal bir f/k oranı 5 için olması gereken fiyat 40 tl iken hisse fiyatı 9 un altında ise düşse ne olur, çıksa ne olur. şuan seçim sonrasını hayal etmekten başka yapılabilecek bir şey yok.
Haftalık-USD grafik-Yorumsuz :)
https://i.hizliresim.com/k48zi6g.png
Kağıdı,8.69 yaparak ne demek,nereye varmak istemektedirler.?
ALLAH belanı vere O Ç spk.
Kar rakamın beğenilmemiş taban yakışır sana
Bilançoyu satış için kullanıyor yabancı, fırsat bu fırsat ilave gelen talebi doyuruyor. Ocak 2021'de 1,44 USD olan hisseyi şimdi 0,48 USD'ye vermek için birbiriyle yarışıyorlar.
Fk sı 1 olan hisse deli gibi satılıyor
Bir gün önce 9.TL olan kağıt,Bir gün sonra 8.50 TL.
Ve,Piyasalar %1 civarında + olduğu bir günde..Kağıt %3.60 -Ekside..
Millet ile resmen oyun oynuyorlar..((:-
çıkmayan kağad yapmışlar zarar üstüne zarar
Her ne kadar ; Herkes satarken sat, herkes alırken al'a inanmak istesem de...
Bir hisse, bir borsa bu kadar mı sahipsiz kalır. BIST öyle bir yer oldu ki ucuzluğun hiç bir hükmü kalmadı. At köeşeye dursun dedikleri de yok.
yüksek enflasyon, düşük faiz toplumun % 80-90 ının soyulması, daha da fakirleşmesi demektir. düşük faizli krediye kamu bankalarından bir avuç yandaş ulaşabilir. yada 2 milyonluk ev alacak kişiler ulaşabilir. bu paranın geri dönüşünü normal vatandaş yapamayacağı için hayalini bile kurmaz.
ekonomi kanallarıda krediye ulaşamadıklarından yakınan işadamları konuşuyor, sizi uyanıklar sizi. enflasyonun % 100 olduğu yerde % 40 ile krediyi hangi fabrika talep etmez? al krediyi, bağla hammaddeye . üretim dahi yapmadan para kazan.
ülke olarak tasarruf eksiğimiz var. tasarrufların en iyi şekilde değerlendirilmesi lazım. bu tasarrufların en karlı şirketlere kullandırmamız lazım. % 120 ile kredi alıp kar eden şirketlere bu paralar verilmeli. bu arada çürük elmalarda ayıklanmalı.
amk endandik hissede para kazandım bunda kayıp
bu adi kagıda üç sefer girdim ikisinde zararına sattım,bu sefer acısını çıkarmadan çıkmam.
Bilanço gelmiş kimsenin haberi bile yok,21 milyar hayırlı olsun İnşallalh
Arkadaşlar ben bu sabah bilançoyu gördüm ve şok oldum. Garantide 20 milyar üstü kar getirdi. Ben genelde hisseleri F/K üzerinden takip ediyorum. Son 2 yıl ile ilgili şunu söylemem gerekiyor akbank 0,166 ila0,173 arası hisse başı dolar bazında getiri elde ediyor gördügü fiyat 0,75 ila 1 dolae arası. bu sene gidişat 0,4 dolar hisse başı getiri elde edecekmiş gibi.EEE ne var bunda demeyin. Bu getiri sayet mümkün olur ise hisse fiyar olarak 1,45 doları görmeli diye hesapladım. Doların yıl sonu kapanışını 22 TL aldım .akbank karınıda 44 milyar yıl sonu için ön gördüm. Buradan başka bir hesaba geçeyim. yılsonu hisse başı 9 TL kar çıkarırsa .geçen sene yüzde 20 temettü ödedi 2023 un mart ayında 1,8 TL temettü ödeme potansiyeli var. Ben fazla kafanızı karıştırmayayım. Elimde olan 32 bin aselsanı satıp , akbanka çevirdim.Yıl sonu zengin olmayı umuyorum İnsallah. Eger zengin olamaz isem en az 150 bin temettümü alır yangel yat osman yaparım. Saygılar. Yatırım tavsiyesi degildir.
nasıl kimsenin haberi yok! ayın 27 sinde açıklandı. önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. yanlış bilgi vermeyelim. bankalar % 10 temettü dağıtabiliyor, akbankta %10 dağıttı. hesaplarını gözden geçirmelisin.