Kesin o birazdan canı sıkılır Ali nin yanına gider ver paramı der ümügune sarılır
Printable View
yedi dib geldi geliyoru.. milim kaldı.
Önceki seçimde CHP Kandille elele, Elebaşını serbest bırakacaklar, Selahattin ini serbest bırakacaklar diyen AKP birde Kemal Kılıçdaroğlu görüntüsüne PKK lıları ekleyerek seçim propagandası yapmıştı, RTE da kabul ederek arkadaşlar yanlışlıkla montaj yapmışlar demişti, son Başbakan Binalı Yıldırım İstanbul seçiminde 40 yıllık PEKAKA ya PEKEKE demişti!
Hay allam ya İnsan Beyniyle dalga geçiyorlar, yandaşları da önce kabullenmeyip sonrada sıkışıp vardır bir bildikleri diyorlar!
Ben PKK Lideri Apo deyince terörist oluyorum, destek verdiğim gerekçesiyle soruşturma geçiriyorum, Yandaş PKK Lideri Apo deyince çözüm süreci oluyor!
Essek değil ya teper herhalde.
Silktiler
Bisti bisti
Not: bir harf fazladan yazmis olabilirim.
Arkadaşlar adamların elinde milyarlarca hisse var...
Bunun satmak isteseler satamazlar...
Fakat viop kendilerine nakit yaratma yeri...
Hesap hergün kesiliyor...Vade sonundada tamamen kesiliyor...
Bütün oyun vioptaki şekillerine göre dönüyor...
Şimdi 100 milyon sabancı satarak karşısındada kendisi alarak tahtayı düşürmekten bir karı yok...
Fakat karşılığında vioptaki shortundan vade sonunda para yazdırıyor...
Çogu pozisyon vade sonunda kapanıyor...Kendilerine nakiti yaratıp kenara çekiliyorlar diğer ay yine tezgah kuruluyor...
devirdaim makinası kurulu...siyasilerlede bunları beslicek haberler gönderiyorlar...
Örneğin dünkü şimşeğin açıklaması gibi...
Adamlar yeni vadeyede shorta tasıyacaklar...
vf alıyor hikayeside size sunulan havuc...
MC da devasa bir durum yok, yarın da bu rakamlarla devasa olmaz sanki :)
https://i.hizliresim.com/b3fihba.PNG
Endex 91.000 sınırında,90.000 destek kırılırsa :whistling:,cuma zaten sıkıntılı hafta sonu olduğundan,bide mayıs tatil hesapları :plc:
arada sırada bak ben buradayım bana güvenin diyen varlık fonu en önemli günde nerede?
yemleme hareketini yaptılar bugün dipten kapatarak tahsilatını yapacak sistem...
sonrada vioptan gelen nakiti bölüşürler...
sözde hergün milyonlarca akbank alıyorum diyen varlık fonu nerede?
bütün sistem vade sonundaki tahsilata odaklanılarak yapılıyor...
Bu ülkede herşey göstermeliktir yüzeyseldir,içine girdinmi kokuşmuş moklar karşına çıkar...mesela borsada bunlarda oluyor,guya Türk polisi yakalıyor...Borsa İstanbul'da manipülatif hareketler yaptığı tespit edilen 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi :whistling:
Ölmüş adama gözaltı kararı vermisler. Bi baksaydın nvisten ölü mü diri mi diye.
"borsa aşırı risklidir...."
- Lonralı Memed
:drunk:
pis7 li 10 gün önce buraya bilanço tarihlerini yapıştırdığında endeks ağırlığı olan tahtaların tarihlerinin hepsi nisan ayında bilanço döneminin kısa olacağı muhabbeti yapmıştık hatırladın mı görüyorsun borsayı.:)
Lonkledim. Allah affetsin:)
Yaparlar,bunlar içeriğine bakmazki,ver gazı peşinden uygula,gazcılar iktidar etrafında pervane gibi dönüşüyor yaranmak için,tabiki bide çıkarları için,ver gazı lreise oda saldırsın sağa sola,geçende adam resmen gürcistandaki olayları harbiden canlı yayında gösterdi bunlar böyle diye,foya meydana çıkınca montaj,muntaj size ne dedi,resmen böyle yönetiliyoruz,35 senelik borsacıyım ben bile vurkaççı oldum 2010 sonrası.
https://www.yatirimx.com.tr/gundem/o...askinligi/9232
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1424066 ( bknz Bildirim ekleri sağ üst )
xbank 11258:)11200 altı bankalarda satış hızlana bilir tikkat .
neye karar verecekler bakalım