akıllara zarar ya inan çok iyi yerden kollanıyorlar..hiç mi hesap sorulmaz bunlardan ama çok da geri yapmadı bu kötü günde. demekki zarar iyi geldi ....:hah: bide kar gelse çok düşerdik
Printable View
Selamün aleyküm arkadaşlar, çok yalniz kalmayın diye bende geldim. Beraber bekleyelim sinirlerimiz daha az yıpransin. Şöyle 10-15 yılın acısını çıkaracağı günleri beraberce bekleyelim , moralimizi bozmayalım tarla aldık imar geçecek residans mi dikecekler basit bir ev mi yapilacak yoksa çimen olarak mı kalacak, hisseyi yeni alanlar için daha rahat beklemedikleri bir 10-15 yıl var her geçen gün 15 yıl + 1 gün diye geçecek , bende 8-9 aydir bekleyenlerdenim. Portföyümun 1/3 ünü cmbtn yaptım bekliyorum. Al satlarla 1 yılda belki belki carpilmassam paramı 2 ye katlarim ama bunda beklersem sanki çok farklı şeyler olacak gibi hissediyorum 😂 şöyle düşünüyorum 1000 lotu olan 800 kişi hissenin geleceğine karar verecek 😂 bakalım bakalım ne olacak.
1000 lotu olan 800 kisi, aslında bu hissenin en önemli formülü bu. Yıllarca beklememin en büyük sebebi. Bu kağıda senelerce baskı yapan spek, sizce kaç lot toplamistir. Biz kaç kişi kaldık. Belki de 80 kişiyiz. 😃
vallaha 1000 olsa beni kurtarır..
telegram değilde canlı ekranı olan jo..in açsa süper olurdu..
borsa iyi değil dolar kafayı yukarı çevirdi faiz artışı beklenmiyor endeks tutunsa razıyım.. buda tutunur yoksa yandık sanki endeks kağıdı gözü endekse bakıyor.....ekülüsü cment aşagı yapıyor buda yukarı gitmek istiyor haydi hayırlısı bakalım...
yenmiş kazığın sızısı
Sonuna kadar bırakılmayacak, büyük umut, büyük aşk :)
Millet aya biz yaya
Bu zaman değilse ne zaman a..q
aynen 71 de ısrarcı yıldırıp mal toplamak niyeti yemezler. yükselt bi tavan düşünelim biraz veririz belki baskı baskı...nereye kadar
dönüp dolaşıp 71 geldi yine ama her istediğin fiattan veriyor hayırlı bir şey değil 70 veriyo.. bi bakıyon 70.80 veriyo bakalım ne olacak istediğin fiattan al batan geminin malları bunlar.. yunanistan tansiyonu düşürmeyecek aga babaları veriyor gazı endeks tutundu gibi ama bence sıkıntı...
Bu furyayı drğerlendirmeliydi
Şimdiye kadar 250 olmalıydı
Büyük fırsat kaçırıldı
fırsat var kaçmış değil bence ama bunlar hin 10 bin altı bekliyorlar halen aşagıya verip küçük yatırımcıyı iyice dökecekler...sayın turkuaz sizin cusan iyi gidiyor biraz aldım bi tavan daha yapar inşallah....
Benim hisseler her ne hikmetse hep en sona kalıyor
Çoktan dibe göre on kat olmalıydı
Şimdi olurmu bilinmez tabi
Ama oda çok geç kaldı
sayın turkuaz tavandan verdim cusanları eyvallah seni takip ettik ...tanımıyordum kağıdı bilanço süpermiş kar olan şirketlere yatırım yapacan bizim uyuz mahvetti bizi yaa gözü aşagıya bakıyor halen ayıp ya birilerine mal mı kaptırdı grupmu değişiyor ne oldu öldü ya spek izinli mi robot verdi nerdesin spek şöyle yukarı aşağı yap hareket göster habire aşagı nedir bu ya.....
vallahi iyi vermişsin.arkadaşlar aradı tavan oldu deiler..iyi olsun dedim.şimdi eve gelip baktım.üzücü oldu.
2 liralık burva'nın bizi geçmesine az kaldı.... cmbtn ; uyu, UYUT BAKALIM...
tuzu kuru diye bir hisse var..hergün tavan emenuke..
burvada geçti bunlar nasıl gidiyor böyle hep tavan bizim spek güçsüz biri
çöpsün çöp..beş para etmeyen çöp..
son dakika 67 yaptı 67 den vermedi sanırım... dip yapmadan gitmeyecek... halen neyin peşinde bilinmez...yarın endeks düşerse yan gülüm keten helva.....
Bunda teknik mekanik yok spek yok başı boş dana gibi geziyor
Spek; bir on sene daha yaşayacakmısın, yarına çıkacağının garantisi var mı ? Neyi zorluyorsun, kısmet olacak mı acaba sanada, Senin planın,tuzakların,oyunların varsa elbet Allah'ında zalimlere karşı bir hesabı vardır...
İstanbul borsası kumar gibi kullanıyorlar...bizim borsamızda buna açık herhangi bir yaptırım yok.... bu belki kaçıncı gurup 10 yıldır aynı gurubun burda kalması çok zor gibi ...gruplar.. spek dediklerimiz tahta yapıcılar ..hisseye patron sahip çıkmadığı için.. patron denen o adamlar...bu komik sermaye ile halen devam ediyorlar... sürekli zarar yazıyorlar umurlarında değil... bu guruplarda istediği gibi at oynatıyorlar.. belkide yeni gruba devrettiler... ama haklısınız kul hakkını yiyenler elbet hesabını verecekler...
ekülüsü cment hemen tavana kitledi bu alıp veriyor halen.....
söylenecek hiç bir şey yok.. küfür etsen ne olacak boşa günaha girersin.... dünde yazdım kumar rulet masası adam kartları dagıtıyor masa her zaman kazanır.. sözün bittigi yer allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.. hırsızlar.. küçük yatırımcının parasını yiyiyorlar. 76.95 göster tavan ... sonra taban... bu ne ya 7 liralık marj... küçük yatırımcı gelir mi. resmen adam tavan ve taban yaptı.
hayret bişey... bi arkadaşla konuştuk abi 5x.xx gelsin alacıyım .yok o kadar dedim olmaz.. vay anasına sayın seyirciler adam küçük bi düşüşte çakıyor..endeks geri gelecek gibi sıkıntılı ...bu ondanda sıkıntılı yazıklar olsun....
Yıllarca 30'larda beraber dolaştığımız mrshall, 250 oldu. Sen 10 sene önceki zirvende dolaş...
Çok can sıkıcı
Patlat bi sermaye arttırı artık
Şöyle gözü gönlü doldurur cinsten
p.tesi marşal 300
yan yana kol kola gidiyordun bir ara
hatırladınmı beton kafa..
Her şey çok güzel olacakkkkk.
Marshall : 13.05.2020 : 48-TL
12.09.2020 : 274-TL ; yıllarca bekliyoruz ama olacağı zaman 3-4 ay içinde herşey gerçekleşebiliyor.
Bfren-kent-pkent ve diğerleri gibi....
gün..
üstünde kalıcılık olursa ilerleyen zamanda bir şeyler olabilir belki.. izlemede..
https://i.hizliresim.com/zwFYNV.jpg
gün.. ikinci direnç üstünde kalıcılık önünü açar hissenin..
https://i.hizliresim.com/GijLoT.jpg
tavanda kaç lot bekliyor.. gören var mı....?