Her zamanki emir iptalleri olmazsa kağıt şu an tavan
Printable View
Her zamanki emir iptalleri olmazsa kağıt şu an tavan
Prova yapıyordur belki.
Sent from my iPhone using hisse.net
[QUOTE=kiliTTasi;2319503]Prova yapıyordur belki.
Bence çapı yetmiyor. Bu yapılan yeni değil ki . Ara ara kendini tatmin etmek için yapıp siliyor.
[QUOTE=serkankacar1980;2319680]kardeş siz patron olarak satılmayan rüçhanları almak istiyorsanız hisseyi tutmanız gerekir
bu günkü haber yakın izleme pazarında hangi hisse olsa tavandı.
rüçhan olayı bitmeden işimiz zor
sn.serkanacara cevap olarak yazılmştır özür
Bu hissenin eşleşmesini izleyen sadece Mustafa Bey sanırım. Sırf Mustafa Bey gıcık olsun diye tavana yazıp siliyor olabilir. Bizim de izleyeceğimiz zamanlar gelir inşallah.
Mustafa bey bu hissede en kıdemlimiz olabilir.
Sent from my iPhone using hisse.net
[QUOTE=kiliTTasi;2320330]Bu hissenin eşleşmesini izleyen sadece Mustafa Bey sanırım. Sırf Mustafa Bey gıcık olsun diye tavana yazıp siliyor olabilir. Bizim de izleyeceğimiz zamanlar gelir inşallah.
Mustafa bey bu hissede en kıdemlimiz olabilir.
Ara ara bakıyorum Hocam.onda da denk geliyor işte. Kıdemli biri olarak şunu söyliyim Borsada bu kadar sahipsiz ve patronları bu kadar karaktersiz başka bir firma yok
Zaten kağıdın aylardır 41 kuruşu görmemesindeki sebep bu. Patronun çabası.SPK da bu hırsızlığa ortak oldu. Neymiş kendileri de KY nın bedelliye katılmasını istiyorlarmış ondan süreyi 60 güne çıkarmak istemişler.akıllarınca kendilerini zeki zannediyor çapsızlar.
Ellerinde milyon lot olunca pazarlamak için kaç takla atacaklar göreceğiz
Ben de 39 a 70.000 lot satış yazıp yazıp siliyorum. Avcunu yala patron uşağı spekcik.
Kağıdı zaten seve seve çıkaracaklar. 3 kuruş kar için garibanın elindeki kağıtlara göz dikiyorlar ona morali bozuluyor insanın.