Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bende emekliyim ama, ırakı alacak para bulamıyoruz... davşanlıyamı taşınsam... Gel tabi abi uzakta kalma :yes: Reha Kaya İstanbul'a geldiyse seni unutmamıştır , düşünceli biridir o . Yoksa öyle degilmiymis ? :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu yolları bilmesek yutturacak... 800 km.. Farketmez, ha 800 km. ha 1.000 km. 4-5 saatte gidemeyeceğim yer, bana Fizan gelir... Öğlen kalktımmı, saat 5-6 gibi orada olmam gerekir... Yoksa gitmem, Samsuna düğüne gitmedim mesela... Zaten, ırakı da yoktu...
Alıntı: Originally Posted by adgur . beğenmesekte bir şekilde çok katkı veremesekte bu topraklarda deniz manzaralı ağaç gölgesinde güzel bi mezarım olsun isterim.. Rakı fazla geldi galiba, mezar yerine daire isteseydin.. :kahkah: ölünce, mezardan denizi seyredeceğine inanıyormusun.. :thumbdown:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Farketmez, ha 800 km. ha 1.000 km. 4-5 saatte gidemeyeceğim yer, bana Fizan gelir... Öğlen kalktımmı, saat 5-6 gibi orada olmam gerekir... Yoksa gitmem, Samsuna düğüne gitmedim mesela... Zaten, ırakı da yoktu... 5 saatte gelebiliyorum davşanlıya.. :kahkah: haftaya salı geleyim ziyaretine..
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Gel tabi abi uzakta kalma :yes: Reha Kaya İstanbul'a geldiyse seni unutmamıştır , düşünceli biridir o . Yoksa öyle degilmiymis ? :oleyo: Öyledir öyledir, h****lik olsun deye yapmayacağı şey yoktur! :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 5 saatte gelebiliyorum davşanlıya.. :kahkah: haftaya salı geleyim ziyaretine.. 14:00 - 18:00 Arası müsaitim, hemen buyur gel! :he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 14:00 - 18:00 Arası müsaitim, hemen buyur gel! :he: eyi olur, o saatlerde tekelci amcan da, açık olur...:ok:
Alıntı: Originally Posted by guneysu eyi olur, o saatlerde tekelci amcan da, açık olur...:ok: Tekelci Amcayı kim takar, atölyeye zaten yığmış ırakıları! :vk: Ben 18:00 da siz Bizansa dönerkene, takdim ederim 5 dene litrelik ırakıyı. :he: