Kirimli dostum bugunku hareketlere ne diyosun hacimi dusurduler.sindirme var sanki.gerci gecen haftaya göre yüzde 2 yukarda suan..gecen perşembe 1.55 bugun 1.58...
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kirimli dostum bugunku hareketlere ne diyosun hacimi dusurduler.sindirme var sanki.gerci gecen haftaya göre yüzde 2 yukarda suan..gecen perşembe 1.55 bugun 1.58...
63 kirarsak 65 gorecez suan 62 olduk hadi bismillah!
Sn kochak seni gordum zaten uzaktan takibimde olan hisseye az bir lotla giris yaptim.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hosgeldin kardeşim bakalim bekliyoruz hakkimzda hayırlısı 65 ustu kapanis lazim yeni zirve icin...stopum 57...
Keske seninle birlikte ipekten ciksaymisim.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oo yeni yeni arkadaşlar gelmiş. Ben de böyle bir günde niye gitmiyor bu hisse diyordum. Neyse zaman kaybederiz biraz birşey olmaz.ytd
Yıllar süren düşüş trendi bence 01.08.2017 den başlayarak kırılmaya başlandı.
Ozaman da demiştik ki enaz 3 gün 92 kuruş üzerinde kapanış yaptığı sürece tren kırılmış olacak..
Hisse o tarihten bu yana citibank tarafından toplanmaktadır.
Gerçi suana kadar ancak 12 milyon lot toplayabilmiş. Kağıdı da 0.8x li rakamlardan bugün itibari ile 1.6x lı rakamlara getirdi.
Bence daha toparlamak isteyeceği rakamın yanında bu bişey değil. Bu iştah ile Citi ye birincilik olmasa da 2 nci lik yakışır.
İzleyeceğiz Citi Önce ilk üçe sonra 2 sıraya yükseldiğinde tahta kızışacaktır.
https://i.hizliresim.com/7yvAdL.jpg
Bu hafta için Günlük grafikteki kanal içinde kalsın yeter. Haftaya belki farklı rota çizer bizde izleriz...
https://i.hizliresim.com/mJL63Z.png
.....Kırımlı arkadaşım bu aralar citinin direk alışlarını görmüyüoruz sanırı başka aracı kurum kullanıyor olabilir finansman aracı kurumunu kullanıyor gibi. Birde dikaktimi çeken akşama kadar garanti topluyor gün sonun da satıyor. ytd.