-
1 hafta sonra halkbanka ceza kesilirse ve ostim de 1,45 te kalırsa sadece kriz durumu yokken 1,45 ten bedelliye katılan 100 binlerce lot sahibi değil orhan bey bile 1,40 lardan ostimini satıp 7 liradan halkbanka geçer bunu unutmamak lazım...malum gemiyi ilk önce fareler terk edermiş..halkbank 1 sene sonra 20 lirası da devletin varlığı da garanti ama ostimin aynı hesaba göre 1 sene sonrası 4,5 lirası da garanti deil hatta çok komik varlığı da garanti değil..
-
Alma o zaman varsa da sat gitsin... Vakit ayırdığına değmez..
Yaşamak güzel şey..
-
yok satmam 1,60 maliyetim..1,20-30 olsun da maliyeti düşüreyim diye bekliyorum şu ana kadar zararına hiç satmadım...ama bu çok sinirimi bozdu ne indiriyo alalım ne yukseltiyo satalım..zaten fazla yok 30 bin lotum var günlük alsat yapıyorum..borsa yorumda organize bi kumpasa düştüm yok dedier bedelliden sonra her kağıt gider ostim alın almadım ertesi gün dediler galip girdi gerçekten de kağıt gitti 1,50 den almadım 1,70 oldu sonra pişman oldum 1,60 a düştü hemen aldım hakketen gidiyo bu kar realizasyonu diye..o günden beri paramı hapsetti amq..zararına mal satmam..ya düşürecek maliyet düşürecem yada verir paramı 1,60 dan çıkarım...yedek mermim var..ama biliyorum ki bu hisseyi buralardan yada altından millet alırsa hiç yükseltmeyecek...gerçi alacak olan bu hisseyi bölününce aldı ama yinede borsa bu belli olmuyor
-
ama halk ta 7 yi görürsem 1,30 bile olsa satarım full halk alırım
-
Geri alım yaptı mı, yapacağını açıklamıştı. Bilgisi olan var mı?
-
geri alımı şimdi yapmaz bence halkbanka ceza gelince yapar...tabi ostimde değil bizim paralarla halkbank ta:halay:
-
yazılanları okudum...hisseye baskı yapan unsurlar belliydi... vakfın hisse satışı, bedelli baskısı, kötü bilanço vs..
ostim finas merkezi binasının yarısı şirketindi diğer yarısını da aldıkları için şirket kardan zarar eder duruma düştü...ipin kopma noktası burassı oldu... kira gelirleri borcu ödemeye yetmedi..bedelli verdi.....ostim prestij en büyük yatırımları.. burdaki ofislerin bir kısmı satılacak bir kısmıda kira geliri olarak şirketin elinde kalacak... kiraya verilmiş 100 lerce dükkan işyeri vs mevcut.şirketin en büyük gelir kaynağı kira gelirleri... böyle baktığımızda gayrımenkul şirketi diyebiliriz...ostim prestijden ve bedelliden gelen paranın bir kısmı ile Teknoparkın temeli atılacak çalışmaları devam ediyor...ve yatırım yapılacak elinde yine arsalar mevcut...
16 yıldır gayrımenkuller değer üstüne değer katarken en çok parayı inşaat sektörü kazandırırken bu şirketin zarar yazması
Orhan Aydından kurtulamayışıdır...
-
ostimin en büyük yatırımları
2013 yılında biten ve mülkiyeti tamamı kendilerine ait olan
**ostim finans merkezi
satışları devam eden
**ostim prestij
inşaatına başlanacak olan
** teknopark
http://www.ostimteknopark.com.tr/index.php