Bugünün takasını bende merak ettim.47 ye kadar kim aldı da bastı 41 e
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugünün takasını bende merak ettim.47 ye kadar kim aldı da bastı 41 e
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada biraz dinlenmesi ve 133 seviyesine kadarda geri cekilmesi gerekir fakat yatırım finans ısrarlı alıcı bu gurup hırslı kumarcılardan oluşan gurupsa ve kısa vadeli oynayacaksa yolu açık 160 lara kadar görünen o fakat tahtaya satış gelirse götüremiye bilirlerde fakat orta vade kagıdın önü açık esas hareketi 2019 yılında görür ve layık olduğu yeri bulur yani orta vadeli bekleme kagıdı
Yüksek finansman giderleri yüzünden dönem karı düşük gelen şirketler.
https://i.hizliresim.com/9dk3RO.jpg
takas al gülüm ver gülüm hepsi kendi alım satımları bu gün önemli değil işlemler .a1 kapital sadece ara transfer olarak kullanılmış. ayrıca taploda görüldüğü gibi 60 milyon borcuda ödemiş 10 yıldır böyle yüksek borç ödeyerek geldi hisse aşağıya ama ilelebet böyle sürmez arsa alımının depo yatırımınında bi sonu olacak .yada bu gizli devasa büyümenin meyvesini mutlaka ederini bulacak halka arzdaki ederi 150-200 milyon dolardı şimdiki degeri bunun 3 de biri kadar arzdan beri bu hissede olan biten oyunu yakından takip ediyorum .adam tam bi şeytan her genel kurulda hisse geri alımı yapacagını söyer fakat asla böyle bi şey yapmaz arada alan satan aşagıda ezende kendisidir hiç bir büyük yatırımcı bu tip adamların kagıtlarına girmez bedelli açıklar her enrikayı yapar diye bu tip kağıtlardan uzak dururlar emeklilik fonlarının zararını çok iyi bilirim bu kagıttan 12 milyon lotları vardı bi zaman bu kağıtda nalet edip çıktılar geriye kendinin denetiminde 5-6 aracı kurumdan işlem yaparak egemenin denetiminde borsadanda para kazandı.takipdeyiz elbet bi gün sert çıkış yapacak sabreden kazanacak ama GYO nun piyasa degeri bunun tam 3 katı mantık almıyo ama burası bizim borsamız mantık yok kural yok ahlak yok ittifak da aynı adese onun şirketi o da aynı durumda grafikleri aynı