Printable View
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll 400 pointlerden bahsediyorsun hocam.. hesap yanlış :) 500 ve üzeri benim ....altı senin olsun ..hesap net ....:kahkah: işte dediğim ..
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll oooo sen bu akşam uçmuşsun ......çift dikiş gidiyorsun... Ben hep uçarım :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 132875-900 seni kurtarır ..bu gece için tabii :dvr: şok şok şok.. ve de şakkkk ..:dvr::dvr::dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Şimdi 132475-500 Kaç kapatsa bu gece huzurlu uyursun !? Şimdi 132450 3.defa soruyorum .. Bu gecelik ..KISA VADE LONG OLDUĞUNA GÖRE.. minimum kaç kapatırsa bu gece huzurlu uyursun ?
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll şok şok şok.. ve de şakkkk ..:dvr::dvr::dvr::dvr: Gene mi ben bildim!? :kahkah:
boş ver yav ....kar zarar ortak.... benim hesaplarım bana ..seninkiler sana doğru... kazanacak da benim kaybedecek de :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll boş ver yav ....kar zarar ortak.... benim hesaplarım bana ..seninkiler sana doğru... kazanacak da benim kaybedecek de :) ya şakalaşıyoz ya ..sen niye bu gece bu kadar gerginsin annamadım.. kaç defadır diyom rahat ol ..:) Kapanış kaç istiyon minimum onu de ya :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Şimdi 132450 3.defa soruyorum .. Bu gecelik ..KISA VADE LONG OLDUĞUNA GÖRE.. minimum kaç kapatırsa bu gece huzurlu uyursun ? abi ben uyumaya gidiyom... şiştim yav:dvr::dvr: