Bu hisse can sıkıcı satıp ereğli aldım. Ne hali varsa gorsun.
Printable View
Bu hisse can sıkıcı satıp ereğli aldım. Ne hali varsa gorsun.
Ben elimdekinin yarısını çıktım , iyice bunalttı bugün. Seçim muhabbetine durdo rüzgarına kapıldık. 6.10 dan aldık ve alka da görmediğimizi durdo da gördük. Yarın bir yüzde 5 daha görürsem , gelip alka da maliyet düşüreceğim. Umarım spek biraz daha aşağıdan verir de kar marjımız artar. Taktiği buldum. Spek kendi malını doldur boşalt yaparken , ben başka yerden aldığım karı buradan spek hisseyi geriye çekerken yerine koymayı sanırım çok seveceğim. 3-4 tur gidip gelsem yeterli olacak.
orada yorum yapmak istemiyorum malum oradakiler ile çok atıştık...zaten nedense çıktığım her hissede öyle oluyor..alkada bile üç gün kaldım çıktıktan sonra savaş oldu...:kahkah:
durdo tahmin ettiğimiz gibi bilanço yollamış..durdodan yıllıkta 300-400 milyon ciro ve 40-60 milyon net kar bekliyoruz...tabi döviz kurunda çok ciddi yükselişler olmadığı sürece !!! eğer döviz aşırı çıkarsa o zaman hesaplar değişir...zaten tek risk döviz kurunda görünüyor durdoda...
durdo yepyeni bir durdo olmuştur...hedefleri büyük olacaktır..bu hedeflerin ne olacağını zaten geçmişte topiklerinde bol bol söylemiştik...dün değil öbür gün de alkadan çıktıktan sonra nakitteydim...daha önce 6,45 ten sattığım durdoları 5,50 ve altından yerine koymak isteğim doğduysa da son anda kararımı değiştirip tüm temel analizcilerin de benim gibi çok iyi bilanço beklediği uluunu 3,15 ten aldım..bilanço riskine rağmen yine de aldım..
ama uluunun bilançosu istenilen bilanço olmayınca sert verdiler...uzun zamandır ilk defa bu kadar ters köşe oluyorum...buda bize tecrübe olsun...bundan sonra daha dikkatli olmak lazım...şu anda uluunda %17 zarardayım...:kahkah: herşey kısmet dostlar...bu zararı görünce keşkem alkada karsız bekleseydim diyorum şimdi...
ben hepimize başarılar diliyorum...başarılı da olsak başarısız da olsak yeri geldiğinde söylemekten çekinmem..doğruya doğru...
Uyuz eşekten betersin alkaaa :wu:
Uyuz eşek olsa 4.50 olurdu tipik patron hissesi emir gelmeden gidemiyor.
Ya bu nasıl istir kardeşim? Böyle lanet bir hisse olur mu ya?
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
izin vermiyor yvşk lotumu artırıyım:(