Printable View
Alıntı: Originally Posted by diproyal Yakında forumdan biri TCD'nin operasyonel işlerini yürütmek için gönüllü olarak işe başlayacak :) Düşünün artık dün 1000 adet aldım 100 K alsaydım neler yapardım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Düşünün artık dün 1000 adet aldım 100 K alsaydım neler yapardım :) Bugünde 3.000 adet alış girecektiniz. Girdiniz mi?
Alıntı: Originally Posted by Kartal =GOOGLEFINANCE(A3;"closeyest") -> A3 hücresindeki senetin dünkü fiyatı slm E-tablolara biraz çalışmam gerekecek :) Sabah canım çıktı 2 gün önceki değerleri bulmak için
Alıntı: Originally Posted by diproyal Bugünde 3.000 adet alış girecektiniz. Girdiniz mi? Girdim girdim sıkıntı yok bugün için ama devamına Pazartesi karar vermem gerekecek :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Düşünün artık dün 1000 adet aldım 100 K alsaydım neler yapardım :) Alıntı: Originally Posted by diproyal Bugünde 3.000 adet alış girecektiniz. Girdiniz mi? Alıntı: Originally Posted by admustafa Girdim girdim sıkıntı yok bugün için ama devamına Pazartesi karar vermem gerekecek :) Bugün hisseler değer yitirirken nasıl aksiyon alıyorlar görmek lazım.. Keşke fon dağılımı haftalık açıklansaydı...
Tcd ne durumda bankaci
Son durum bu durdo ataj yaptı bu portföye rağmen bakarız artı gelir. Ek 23194 SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by diproyal Bugün hisseler değer yitirirken nasıl aksiyon alıyorlar görmek lazım.. Keşke fon dağılımı haftalık açıklansaydı... Açmışlardır VIOP'ta short herhalde diye tahmin ediyorum. Birde put opsiyonları var zaten