Beklemeye devam napacaklar acaba buralardaki kristal i
Tursu yapsinlar ben de yaparim cok da fifi...
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Beklemeye devam napacaklar acaba buralardaki kristal i
Tursu yapsinlar ben de yaparim cok da fifi...
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahta öyle bir duruyor ki , sanki son yarım saat
Kristal adı güzel tahtası perisan bir hisse..Bu kagit gecende bedelli yapmadımı.Paralar ne oldu.Kagit gitti 1.40 lara o gazla.Sonrası malum! Getirin 1 tl nin altinada bir bedellide tahtadan yapalim...Bu bos dunyada bukadar hepbanaci olmayin.Kagitlar yada nakitlet öteki tarafta bir HİC.
.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/we4k9
hisse buralarda tutunması lazım:
200 günlük ortalama fiat analizi mutlaka yapın tahtacı bunu hep kullanıyor:
bende eski göz ağrımı ara sıra izliyorum:
2020 MART düşüşü ayrı marj yaratmıştı hisseye 2 li dip çıkışı gibi son durumdaki 2 li dip çalışacakmı ona dikkate almak lazım daha aşagıya keserse durum hiç hoş olmaz :
elinde olanlara BOL ŞANSLAR............... Y.T.D :yes:
Şirketimiz sadece ihale sonucu üzerine kalan siparişleri Kap'a bildiriyor.....
Bunun dışında fason üretim yaptığı firmaların anlaşmalarını yayınlamıyor.....
Benim pazar araştırması ile tesbit ettiğim ihale ve üretimler şunlar :
1- Öncelik Torku No on marka meşrubatın 250 ml lik metal kutularından geçen yıl sonunda 70 milyon adet ihale almıştı. Çoğunu bu yıl üretecek....
2- Şok Marketler için kola , soğuk çay , limonata üretiliyor. 200 ml , 250 ml , 500 ml ,1 litre , 2,5 litrelik bboylarda...
3-Şok Marketlere Hot line marka enerji üçeceği üretiliyor. ve bu ürünlerde çok tutuluyor.... 250 ml ve 1 litrelik çeşitler...
4-Torku için soğuk çay üretiliyor. 500 ml lik teneke kutularda. Bu hafta A101 lerde indirimli olarak var mesela....
5-Bim için Performans marka enerji içeceği üretiliyore zaman zaman...
6- Yne bim için şekersiz kola üretiliyor...
7-Bunun dışında kendi markası ile ihracat yapıyor. dolar kurunun artması da olumlu yansıyacaktır bize...