ihlas 0.90 mı ihlas 0.49 mu
90 hiç yakışıyor mu tuhaf görünmüyor mu
Printable View
tesellimiz ihlas holding in belirli bir ticari faaliyeti olmadığı için
korona virüsten fazla etkilenmeyecek olması mücoit şarteli kapatıncaya kadar ky yolmaya devam
tuhaflık demişken;
aklımca petrol almayı düşünüyordum en fazla 1 e 3 kaldırırım diyordum, yani %30 falan da düşürüp portföyü temizleyecek değiller ya diye düşünüyordum, çok samimiyim bir süredir konuyu araştırıyorum neyse, pazartesi günü gözlerime inanamadım. Alırmıydım orasını ben de bilmiyorum lakin çok tuhaf şeyler oluyor.
Bu ihlas için uzun vade de çok tuhaflıklar :whistling: olur mu kim bilir...
kibirli her şey gönlünce olsun umarım bu süreç tahmin ettiğin gibi olur, herkesin kendi yatırım kararı sonuçta
oksijen petrol demişken sen ne yaptın depoyu
Rahmetsizin oğlu şimdi bu dürüstlükmü,adaletmi,hakkaniyetmi ihla holding 0.60 krş sürekli zarar açıkla ihave 4.00 tl üstü ve yaklaşık 43 milyon kar hırsızlığın ağababası yapılıyor iştiraklerde paralar cebe indiriliyor..Sizin gibi soygunculara göz yumanları kınıyorum desemde ne olurki umurlarında bile değil hep beraber çalıyorlar İhgzt bile 40 küsur milyon kar ediyor gazetelerini kim okuyorsa ama holding iki sandalye bir masa sürekli zarar öylemi kargalar şeyleriyle güler buna ama örenler sizinde sıranız gelecek inşha Allah..
öyle deme tayfur, kaç vakittir buraları takip ediyorum, Nostradamus'u solda sıfırda bırakacak yorumlar yapan arkadaşlar var kanımca, lakin neden dir bilinmez ihlas özelinde yorum yapmıyorlar hep sağından solundan birşeyler diyorlar, anlamakta zorlanıyorum.. neyse belki ihlas özelinde açıktan açıktan düşüncelerini paylaşanlar olur da bizler de belki nasipleniriz
Bu arada geçen hafta USD de corana mücadelesi için 2.5 milyar dolar bütçe onaylanmış, ayrıca trump amcanın korona da neymiş yakında aşı buluruz açıklamaları var.(daha önce 15 şubat bütçe onay tarihi zannetmiştim) Torunlara anlatacak anı biriktiriyoruz işte:plc:.