Karşısında daha iyi bir beklentisi olmaksızın kötü haberle uçan bir hisse varsa örnek verebileceğiniz , incelemek isterim.
Printable View
Ben sizin gibi Bu kadar açık ve net yazamadım ama maalesef durum bu.Şirketin kendini enflasyon ve yüksek döviz kuruna karşı koruyacak yatırımı olmadığından, şirketi spekülatif ( poliport, dap yapı arsa satışı , hisse alışı v.b ) haberleri ile yukarı taşımışlar . şirket sonrada patron satışları yemiş.Bu spekülatif konuya o kadar alışmışlar ki adamlar blançoda açıkladıkları veriyi, genel müd tekrar etti diye kağıdı % 3,4 yukarı yapıp malı milletin üstüne boca ettiler. Valla içimde buradan zararı çıkaracağıma dair en ufak bir umut yok, kol kesmeyi düşünüyorum zarar çok yüksek. Ne yapsam diye fal bakmaya başladım.ytd.
Bu şirket patronların (Şirket sahipleri)ve açıkcıların arpalığı olmuş durumda. aralarında paslaşıyorlar, araya düşeni yiyorlar.ytd
Bu şirket için bedelli kötü birşey.
Sebebi ise : gelecek parayı neye yatırım yapacaklar, poliport desek zaten sürekki devletten teşvik alıyorlar ve bi türlü senelerdir bitmeyen hatırımı vat sonuç boş, boyaya yatırım yapmazlar zaten japon ortağı var, gayrimenkul boş iş daha ellerindeki z ofislerin satışını tam olarak yapamamışlar, kimya zaten yurtdışı ve geliri yok.
Bedelli yatırım yapacak gelecek vaad eden şirketler için iyidir, sabıkalı şirketler için para yeme işidir bence.
Yazım hataları için kusura bakmayın, teknolojinin gazabı, otomatik yazım yapıyor
Hayır ben bu şirket için demiyorum ben bu şirketin şu an bedellli yapacağını açıkçası düşünmüyorum sadece kötü aciklama gelince bir şirket yükselir mi onun muhakemesini yapıyoruz.
"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."
Nötr haberdir