Süpriz olur mu
İçimde öyle bir his var yada yine aynı umut depreşti bende
Şuradan dön yukarı ve kitle tavana 200 milyon lira üzeri hacimle diyesim var . Lakin hiç öyle durmuyor tahtası.
Herkesin bildiği , sır değildir..
Printable View
Süpriz olur mu
İçimde öyle bir his var yada yine aynı umut depreşti bende
Şuradan dön yukarı ve kitle tavana 200 milyon lira üzeri hacimle diyesim var . Lakin hiç öyle durmuyor tahtası.
Herkesin bildiği , sır değildir..
Külyutar dayı :) ( en gıcık olduğum yeni kuşak hitap şekli :) arada saçmalamak rahatlatıyor insanı) bu kağıtta olabildiğince nötür olmak en güzeli çünkü bu kağıt yapısı gereği her türlü or p l uk beklenir. Spekler seri kararı alır belli bariz göstergeler oluşur o zaman zaten doğal olarak herkes heyecanlanır. YTD.
Yapar abicim yapar bus ırt l an yaparrr. Hep aynı basit taktik.. bir tavan yap altta pivot noktası oluştur o aradaki ivmede dolandır dur milleti. Tek bir iyi yönü var belli seviyenin altına inmiyor yada o kadar ustaca indiriyorki anlamıyoruz bile. Ki onuda işte yine taktik gereği yapıyor. Ani düşerse zaten soğuyan yatırımcı gayet açık artık kağıda hiç gelmez ve ele verecek kek kalmaz. Adamların işi bu; optimal spekülasyon, formasyon..
Bu arada dolardaki 4 gün ard arda oluşan kayıp yüzde 15 i geçti.!! M.k hani kontrolünüzdeydi?! Baskıya anındada tepki veriyor piyasa! Nebati Vatandaşın dolarla ne alakası var diyor. :))) Valla millet bu kadarınıda yemez artık. Sandıkta görürsünüz alakayı..! Bunlar grup psikoloji si ile ya saçmalıyorlar yada bile bile yalan söylüyorlar..!
Buradaki genelin psikolojik profili kafamda. Tuzu kuru olanlar kağıt pozitifken konuşuyor kötü durumda herkes susuyor.
Yani herkesin söylemi durumuna göre oluşuyor.
Hayek iyisiniz iyisiniz.. sen, külyutar, hissedarxd, harlugayn mı en azından benden iyi durumunuz. Öyle sanıyorum. Dolar yine palazlandı ne olacak böyle yetkililer in konuşmaları çocuk avutur gibi geliyor bana.
Kağıtta yine batırdı gibi ortalığı.? Takas verirmisin. Bir görelim durumu?
https://i.hizliresim.com/dzebw1g.jpg siz benim takası beğenmiyorsunuz ama [emoji846] güler yat.