Biri hariç,o için ben içiyorum hörp,hörp diyordu,ama o seylan çayı içiyordu,o devirlerde vardı boyunun ölçüsünü aldı sonra,dalgasının cezasını çekti,şimdi sıra...
Printable View
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Guzel haberlerle gunumuzu acalim. Rusya'nin en buyuk savas gemisini batirmislar. Moskova.
Dronela hedefi sasirtmislar, 2 tane Ukrak Neptune fuzesi ile vurmuslar.
En iyi isgalci savas gemisi denizaltisina donmus olanidir.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) il ve ilçe seçim kurulu başkan ve üyeleri ile yurt dışı ilçe seçim kurulu başkanının seçim kanununda yapılan değişikliğe paralel olarak 6 Temmuz'a kadar yeniden belirleneceğini duyurdu.
Isvec'le bir baglantisi yok aslinda. Anlatmak istedigim degisik. 2 bin kendi insanini yangin cikti diye nukleer reaktore gonderiyor hicbir koruma olmadan. Hepsi oluyor. E tabi 18 milyon vatandasini gulaglarda oldurenler icin 2 bin pek onemli degildir. Sabah kahvaltisindan once hallederler.
Daha sonra bunu dunyadan sakliyor. O radyoaktif bulutlar ucup bircok sehiri vuruyor, insanlari kanser ediyor.
Olaydan 2-3 hafta sonra Isvec'teki nukleer reaktorde normlarin ustunde radyoaktivite tespit edilmesi uzerine arastirma yapiyorlar. Onlardan kaynaklanmadigini gorunce ne oldugunu anliyorlar.
Yani Rusya herkesten sakladi. Isvec sayesinde ortaya cikti.
Ukranya olmasa bile:
1) Insan hayatinin hicbir degeri yok
2) Sistemik olarak yalanci bir doktrin
Simdi bana ne dersen de; ne taraftan yaptigini savunmaya, mazur cikarmaya calisan yazi gosterirsen goster umurumda olmaz. Chernobyl orda.
Yasamadigimizdan ne oldugunu bilmiyoruz ama Kibris Ambargosundan dolayi ABD'yi sevmeyenlere de hak veririm.
Isin ilginci, Inside The Sarcophagus diye bir belgesel izlemistim. 3-4 sene sonra Chernobyl'den.
Orda Rusya'nin Nukleer Fizik Dairesi Baskani "arkadaslarimizdan bazilari kalp yetmezliginden olduler" diye sasiriyordu. Daha Cesium-137 radyasyonunun olume bu sekilde sebep verdigini bilmiyordu. O da ayni sekilde olmus.