Printable View
Alıntı: Originally Posted by Hadigarix Çiti bugün almış gibi ne iş..... Almışmı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...76de239c2d.jpg
Alıntı: Originally Posted by Hadigarix Çiti bugün almış gibi ne iş..... Rüyanda mı gördün satış kısmındaki kocaman crediti gördün mü o city işte
speğin eline bir günde iki kez verdim bana ayar olmuştur.pazartesi gelgel yapıcak biliyorum..
Alıntı: Originally Posted by leonardo86 speğin eline bir günde iki kez verdim bana ayar olmuştur.pazartesi gelgel yapıcak biliyorum.. Yuzde 15 lik tepki verdi.Korkarim 3,5 tl yolculuk basliyor
Alıntı: Originally Posted by guvenerg Rüyanda mı gördün satış kısmındaki kocaman crediti gördün mü o city işte İş bankasında böyle gözüküyor bir gariplik var Ek 18599
Alıntı: Originally Posted by Hadigarix İş bankasında böyle gözüküyor bir gariplik var Ek 18599 işbankasının günlük kısmı 2 gün önceyi gösterir. Ama bence yine yanlış günlerdir bakarım. citi hiç alışta olmadı diye hatırlıyorum
Alıntı: Originally Posted by robben69 işbankasının günlük kısmı 2 gün önceyi gösterir. Ama bence yine yanlış günlerdir bakarım. citi hiç alışta olmadı diye hatırlıyorum Arkadas takaslar hikaye adamlar satmayi kafaya koymus.Her firsatta basiyorlar.3 tl ye hazirlanin.Hepimizi Allah kurtarsin