Zirveye daha var, aceleye gerek yok, Karaduman kardeşimiz ikna olunca tepeyi işaretleyelim :drunk:
Printable View
Suriyeli yoksa oy da yok bunlara..
Kalbinden KATRAN akıyor veya 13 yıl kırmızı reçeteli ilaç kullanmanın nöronlarda yaptığı tahribat olabilir.
13 yıl önce bunların çoğu; 5-10 yaşındaydı.Çocuklardı.
Ama şimdi delikanlı oldular.O zaman mücadele etmek kolay mıydı?
Karşında kendi devletin(ESAT)-RUSYA -İRAN vardı..hangi devlet bunların varil bombalarına dayanabilir..HALEPi ,SÜPÜRGE bombasıyla santim santim enkaza dönderdiler..
Şimdi ise ÜLKELERİNE DÖNMEK İSTİYORLAR.
SURİYEYİ YİNE SURİYE ÇOCUKLARI HTŞ kurtardı.
Sizin GİBİlerin derdi bunların kimliği.
ADAMLAR hicret eder(çocukken) neden geldiniz-kaçtınız dersiniz...
Ülkerini savaşarak 13 günde ele geçirirler ve HALK DEVRİMİ YAPARLAR...niye şimdi gidiyorsunuz dersin...
Senin gibi faşitlerin istediği bu halkın burada ezilmesini görmek ve onlara hakaret etmektir..
YOLLARI AÇIK OLSUN..
Siz, Suriyeliler hiç gitmeyecek gibi plan yapın..bu bizimkilerin oy açısından işlerine gelmez..haa gitseler bayram yaparım..ekonomi önce bozulur belki ama sonra Türkiye kurtulur
borsada son öpücük..
Bu forumda elini taşın altına koyup;hisse söylemek-endeks tahmini yapmak(net olarak-şartsız); (bu şekilde yorum yapanların affına sığınarak)SALAKLIKTIR...BEN O SALAKLIĞI ÇOK YAPTIM.
Yaralı parmağa işemeyen-sürekli koşullu konuşup esasında HİÇBİR ŞEY demeyen(işe yarayan bilgi değildir),SENİN YANILMANI bekler ve gelir YARGILAR...Üstelik dediğin pozisyonun esiri olursun ve esnek hareket edemezsin.
Ama bol geyik kıvamında konuşursan -muğlak ifadelerle..forum strest atan mekandır.
Bundan sonra ne hisse ne de NET ENDEKS yorumum olacak...ELLER HAVA MODUNDA devam..