Çalkalıyor benim zamanım çok beklicem
Printable View
2 gun once golden cross ta cikti 12gun icinde saglam bir hareket gelmesi muhtemel. Olmazsada temettu almaya devem. Karda cok dustu. 5kati buhuklugundeki gubreden daha yuksek ama gecmis yillara gore dusuk[emoji20]
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun birseyi farkettim. Yatirim fonlarindaki hisseler ak yatirima virmanlandi yada satildi. Matrikste alim gibi gozukuyor ama satan yok. Ve ak yatirim en buyuk paylardan birine sahibi olmus. Bir film donuyor ama ne.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dgzte konsolide bilanço açıklanmadı daha.Gelen kar temettü dağıtma potansiyelini koruduğunu gösteriyor hala.Konsolidede Öncü girişimin karıda eklenecek.Ayrıca özsermayeye kanal D binası ve diğer gayrimenkullerin değer artışıda girecek.
Golden cross 50 günlük hareketli ortalamanın 200 günlük hareketli ortalamayı yukarı doğru kırmasıdır. Önemli bir kesişme olayıdır. Türkçeye "kısa vadeli yükseliş trendinin, uzun vadeli düşüş trendinden daha baskın çıkması." olarakta çevirilebilir. Teknik olarak böylesi bir kesişme sonrasında yükselmenin daha da devam etmesi ihtimali artar.
Bilmeyenler için yazayım istedim.(YTD)
Pasta atabilirseniz mutlu oluruz