Millet sağda solda global kriz türküsü söylüyor.boyle bir risk varmı.gercekten bilen yada öngörüsü olanlar yazarsa sevinirim
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Millet sağda solda global kriz türküsü söylüyor.boyle bir risk varmı.gercekten bilen yada öngörüsü olanlar yazarsa sevinirim
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaitta Bugün ilk Kez para kazandim..Aciga satisla. Zararimin % 80 kurtardim bakim...😄😄😄
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde aldik alcamizi..demekkki bu kait Dan aciga satarak kazaniliyo...Allah bereket versin...zarar cikti karada gectik...seans ici takipteyim..
3.16 lardan verdimizi seans ici ...3,10 dantekrar yerine..koyarsak. balli borek😊
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3c2413d56.jpg
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0450f4976d.jpg
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben açığa satanların yedi sülalesine sövüyorum bilginiz olsun:rtfm: hele ki böyle sığ ve altta çok can yakan hisselerde! istersen bir daha açık yaparken iki kere düşün:rtfm:
ha bir de şunu düşünebilirsin sen şimdi bana aleni sövdün mü diye! eğer böyle bir düşüncen varsa istersen sen de şöyle düşün; "insanlar bu gibi formlara aldıkları hissenin olumlu yanlarını görmek ve yerine göre destek direnç noktalarında hoşlarına gidebilecek paylaşımlara ulaşmak için girerler" ama senin yaptığın gibi kimse gelipte " nasıl size geçirdimin değişik bir şekli olan yürüyen tahtanın önünü nasıl kestim" diyerek AÇIĞA SATTIM DEMİYOR. Yani bir noktada ödeştik say! ayrıca o 316 dan verdiklerini sana tavsiyem kapat sonra çok canın yanmasın:rtfm:
Bunun adi Borsa VE herturlu OYUN Hakki vermis bize...alip bekledim.zarar Ettim...Ama sabah verdim..aksama aldim..hep kar..Borsayi kimse zarar etmek icin oynamz..Napim speklere boyun mu egim..alin parami Ben yiyemedim SIZ mi yiyin diyeyim...
Son çeyrek de kâr artmamış gibi, doğru mu baktım acaba?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tr.tradingview.com/x/dXbPA5aW/
hadi bakalım düşeni kırdık devamı gelir inşallah
bu güzel hisse ve onun güzel sahiplerinin hisseyi yükseltmek gibi bir çabaları olmadığı gibi aksine bir şeyler olsa da hemen fırsat bilip düşürsek diye bir düşünceye sahip oldukları net. Bugün endeks kırmızı olursa vay yatırımcının haline.
Valla Benim Gibi yapin sabah verin 3.22 den.. aksama da alin... 3.15///3.18 arlindan.Baska turlu olmuyo ya kar yada kafa kafaya...oluyosun...Bu hissede bu oyuncularla ..Boyle oynayarak kazaniliyo...
Sabahtan aciga satarak Gunluk 500...600 yolumu Boyle ..buluyorum
Bindik trene bizde hayırlı olsun bakalım herkese
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.16 Dan koyduk yerine..🤣🤣🤣 Boyle NE guzel.
Herkesee bol kazanclar.
Yedirmeyin..
SIZ yiyin.
euro borcu ne olmuş.
Tüh sana yazıklar olsun.Çok şey demek istiyorum ama ...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyler bu kaitda kukumav kusu Gibi oturursaniz para kazanamasainiz...Yedirtmez ler..
Aciga aldimi kapattim..neyseki...3.13 aranizdayim...aciktan bu gunde ekmek cikti 450 tl...artik Pazartesi beklenir bu kaitta...
Arkadaşlar bu kağıda girilirmi bu seviyelerden bilanço fena değil ve karlı bir şirkete benziyor
Bilançosu daha açıklanmadı ki nereden gördünüz bilançonun fena olmadığını?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3.19 Dan verdik.. Bakim...ogleden sonra. Duserse Yïne Burdayiz...600 tl Pazartesi bereketi..
Valla su hisseden hic para kazancam aklima gelmezdi...3.10dan tekrar aranizdayim...😊
Birader amacın ne anlamadım kazancını Bize mi dağıtacan hergün yaptığın işlemlerin raporunu tutuyorsun burda senin ne yaptığını merak ettiğimizi falan mı sanıyorsun burda kol gibi zararla bekleyen arkadaşlar var rencide ediyorsun onları beddua falan almaya çalışıyorsan başka tabi ozaman devam et
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi iyi bilirim yıllardan beri takip ederim açık yaparım yine kazanırım dersin donuna kadar alır ne olduğunu anlamazsın gittimi öyle gider benden söylemesi sonra gelip ağlama burda
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz aglamayiz ..ben bu hisseden nasïl para kazanilcani ogretihorum..yatrimciya...alir bekleeseniz..kaybedersiniz veya aylarca zarar cikcak diye beklersiniz...Bakin yarin satcam. 3.10 aldimi yine duserse yeniden alcam..Burda speklere kendinizi Yedirmeyin ...bu deyyuslar bu sayfalari okuyor lar.
.Hem suda var ..benim bu hissede 3000//5000 kazanmam.. Onlara bisey kaybettirmez...Neyse SIZ rahat olun.😊😊😊
bu hissede olanlar orta ve uzuncular genelde trade etmek isteyenler için bence hiç uygun değil hele hele açığa satış için şu sıralar hiçte uygun değil dibin dibinde zaten hisse illa açığa satış yapacaksan şişmiş hisselere gidersin burda 3-4 kademeyle uğraşacağına git o tür hisselere gir buda benden sana tavsiye olsun benden sana söylemesi açığa satışa devam edersen bi kaç güne fena terse yakalanacan görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir
güzel kağıda benziyor ama enteresan düşüş yemiş bir nedeni varmı? geçmiş bilançoları kötü değil karlı bir şirkete benziyor yataş gitmiş bu yerinde saymış gibi
Babazula bu sabahtan BI yukseliyo aksam yerlerde surunuyo...biz zarar keseriz.. Zamani geldinde...ama su 1.5 ayda bu hisseden. Beklerken deilde hep duserken para kazandim..zararimi kurtardim..sermayenin yarisi kadarda kara gectim...Bu basari deilde ne..kac Kísi hisse Duserken para kazanir..
bilançosu ne zaman gelecek? 15000 otla giriş yaptık bakalım:)
Gitcekse Yarin BI 10.000 lotda Ben alim..Fasarya...
Sayın sabr bana ucuz ve karlı şirket gibi geldiği için girdim
Ucuz deil 1.5 Dan geldi...4.5 kadar...bu kaitta spek elindekileri vermeye calisiyor...3.0 altina geleceni tahmin ediyorum..2.20 lere kadar basbilirler...Dikkatli olun...Ben genelde günlük oynuyorum...Senin anlican vur kac...deveden ne kopardin kar anlican...😜
Arkadaşım bütün kağıtlar 1 e 1 yaptı global menkul 4,54 hedef vermiş herhalde bilançoyu incelemiştir dkkat ederseniz faaliyet karı güzel senin mantığına göre yataş 3 den 24 e gitti onlar napsın:) yanlış ilişki kurmuşssun
Ünlü co Da 5,80 hedef verdi. Ayrıca portföyde devamlı öneriyor.
Çok hızlı büyüyen bir şirket ve halen büyüme trendi devam ediyor. Özellikle yurtdışı yatırımlarının meyvesi bu yıl görülecektir.iç piyasaya sunacağı yeni yatak markasıda ilginç olabilir. Geçen yıl 609 milyon tl ciro yaptı bu yıl 1 milyar tl hedef.... Faaliyet kar ı artıyor mutlak piyasa büyümeyi daha fazla fiyatlayacak.
Herşeyden önce ünlü co 3,80 den hisse sattı yabancılara. Mutlak bu yatırımcılara vaadi vardır!!!