Ayrıca acemsah abeyinde 45 ve 50 hedefi vardi.Onu görür mü bilmem 50 yaşıma 13 sene var ben 50 yaşımı görür müyüm onu bilmiyorum.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ayrıca acemsah abeyinde 45 ve 50 hedefi vardi.Onu görür mü bilmem 50 yaşıma 13 sene var ben 50 yaşımı görür müyüm onu bilmiyorum.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaşıtız 50 de olsa şaşırmamak lazım 1 yıldır okadar hisse 15 kat yaptiki banvit yataş kozaa ama nerde o şans hemen döküldüm ilk defa bunda ısrarla bekliyorum şahıma güveniyorum
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme gören var mı acaba
13.60 da 8346 lot satış var.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Yok yok bunda birşeyler var!ciddi bir haber gelecek sanki ?
Tutabilene aşk olsun 😅
Burdan girsemmi tekrar ya kararsız kaldim
dayanamadım yine günlük biraz geç te olsa yüklü girdik bakalım, biraz yukardan atık heybeye tavana gider diye, yanılmayız umarım :)
Abi kimse atlamasin alinacak fiyatları kaçırdınız bence
cambazlığa gerek yok oturup sinema seyreder gibi seyredeceğim tansiyon hastasımı olalım bide :)
2 gündür 14,00 ve üzerinde yediriyorlar gibi görünüyor...umarım yanılıyorumdur.
pehhh teyyare selam söle o yare havasına girdi :)
endeks de birazdan patlar....Dow berbattı dün....
stopları patlattık ne yazık kı, trade günü değilmiş :(
durulunca tekrar şansımızı deneriz artık ....
Dün de endeks eksideydi ama sonuçta yüzde 10 kapadı panik satışları olunca buraya kadar düştü sonuçta yine artıda hissenin hikayesi varsa endeksi takmaz YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hikayesi varsa dedim gayet açık yazdığım YTD
Yataya sardı 14 üstü bi türlü kalıcılık sağlayamıyor 2. seans inşallah 14 ve üstü kapanış yapar YTD
Sabit kaldığı fiyatlardan hep aşağı kırılıyor yukarı tepkisi kalmadı mı acaba YTD
normal şartlarda hissenin hepsi yani 1.800. lotun tamamı şimdiye kadar toplanmış olması lazım 1.5 ay önce 8. 9. milyon lota yakın işlem oldu 15. günlük2 gündür 2 milyon lot oldu diyelim toplamda 11. milyon lot el degiştirdi arkadaş bu insanların hepsidemi al takke ver külah yaptı mümkün degil artık cok daha az miktarlarla pirim yapması lazım hisse toplanıyorsa aşagıya basacak hisse bulamamaları lazım tabi bu benim tercümeme dayanarak ki görüşüm ytd.
12 den aldı, hayalcilere gitti gidiyor olarak satıyor,,,
Lastik top gibi oynnuyor 14,56 nere 13,55 nere
Tepkisiz ve soluksuz aşağı yapıyor hisse aşırı primlenmiş olsa düzeltme diyeceğiz ama daha primlenmedi ki YTD
3 4 puan yukarı tepki verir gibi yapıp 10 15 puan aşağı salıyor YTD
bunun yaptığı hareketleri bera beyaz ozgyo yapmadı,,, thyao hiç yapmadı,,,
karakter işi,,,
14 55 den kademe kademe 1 yukarı 5 aşağı yapa yapa hisseyi 13 50 ye getirdi burda bile 13 60 yapıp 13 50 ye indiriyor bence mal yedirme gibi duruyor silkelese anında döküp yoluna devam etmesi gerekir YTD
14 leri 2 gündür görüp üzerinde kalıcı olmaması hissenin az çok yönünü belli etti ama yine de bekleyeceğiz pek umudum yok ama inşallah günü 14 üzeri kapar YTD
Daha tavan olacak diye atlayan günlükçülerin satışı var. Ytd.
Endeks ekside diye düşüyor diyordu bi arkadaş bak endeks yüzde 1 yaklaştı bu nereye gitmiş YTD
Hisse çıkışa geçince grafik çizen yorum yapan çok olur bak şimdi kimse var mı bu tür hisselerde grafik işler mi çok bilmişler YTD
Kazanan kazandı yine. yüksek fiyatlardan atlayanlar her zaman ki gibi söylenmeye başladı. Uyardık atlamayın diiye.
Doğruyu söyleyince hemen yüksekten atlayanlar söylenmeye başladı diyor sen bizim maliyetimizi nerden biliyorsun ki laf söylüyorsun YTD
13,30 da kırdı,, altı da bomboş kademe ,,,,
aşağıı gaz,,,
Birazdan hisse alım noktasına geldi diye alırsın senin kar ettiğini sandığın para da gider koçum ky buralardan aldıkça daha çok aşağı verir YTD
Adam o kadar uyanık ki 14 50 den aşağı yavaş yavaş düşürdü devre kesici de yedirmeden 13 18e getirdi tabana az kaldı ha gayret YTD
Bu düştükçe diğer bi b grubu olan bossa çıkıyor burdakiler acaba oraya mı geçti YTD
herkese var,,,