Beyler basmasinin sebebi neydi boyle haber varmi disardayim da
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beyler basmasinin sebebi neydi boyle haber varmi disardayim da
http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...andirma-17365/
GSM şirketlerininin Hazine payı ödemelerinden kaynaklı ihtilaflı borçlarına, yeniden yapılandırmayla büyük oranda af getiren düzenleme TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
Tepeden 1000 verdi he
içimden bi ses, bu geceyi çoğumuz uykusuz geçireceğiz diyo...
hayrolsun...
Basladik yine 😀
Pazar gecesi gibi mi diyosun yapma baskan rahat olalim
Türk telekom neden bundan olumlu etkilenmedi ilginç. Tcell kapanış seansında resmen süpürdüler yukarı. Uyuz eşşek kağıt ata dönüştü sanırım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emeği geçen herkese teşekkürler...:yes:
iyi akşamlar...:ok:
7k yükselişte bi binliğe bayram eder olmuş ky... parite de 2 iş gününde, 2 ayın en düşüğünden 3 haftanın en yükseğine geldi, hala deli gibi alıyorlar. bu akşam dönmezse yarın yine mokoko. hadi iyi akşamlar.
Son 3 günde resmen ortalığın anasını ağlattım dayı net sistemim vurkaçlarla 10 bin puan aldı abow : 3 günde
http://www.haberturk.com/yazarlar/se...45-vize-bahane
Türkiye-ABD ilişkileri hakkında en iyi analizlerden biri Habertürk Washington temsilcisi Serdar Turgut'tan.Kısa/orta vadede ilişkilerde bir iyileşme beklemek gerçekçi gözükmüyor.
Vize bahane!
WASHINGTON temsilciliğine başladığım andan itibaren iki ülke arasındaki ilişkinin berbat durumda olduğunu, arada büyük gerginlikler, kırılma noktaları bulunduğunu ve buna rağmen iki tarafta da gerginliklerin, ilişkinin tamamen kopma noktasına gelmesini önleme yolunda bir irade koyma niyetinin de bulunmadığını yazıyorum.
ABD'nin Türkiye'de vize işlerini durdurması bir bahanedir; aslında iki ülke arasında tarihin en büyük siyasi krizi yaşanıyor.
Son gelişmeler Washington'da büyükelçimizin rezidansının önünde çıkan kavgadan sonra iyice çürümeye başlayan Amerika-Türkiye ilişkisinin neredeyse tamamen kopma noktasına varması anlamına geliyor.
İRAN VE VENEZÜELLA
ABD'nin son vize konusunda diplomatik kararlarının temelinde, görünenin perde arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran'daki temasları ve Venezüella ile kurulan diplomatik yakınlık var.
Buradaki birimler Türkiye'nin bölgesel sorunlar açısından İran ile görüşmesinin tabii ki gerektiğini ve normal zamanlarda bunun Washington'da normal karşılandığını belirtmekle birlikte, Amerika'nın neredeyse rejim değişikliği için çalışma kararı almış olduğu iki ülke olan İran ve Venezüella ile kurulan ilişki nedeniyle Türkiye'ye aynı anlayışı bu defa gösteremediklerini söylüyorlar.
İSRAİL FAKTÖRÜ
İran'da yapılan temaslar sırasında bir de İsrail açısından sert laflar edilmesi Washington'da Türkiye hakkındaki tüm alarm zillerini yeniden çaldırdı. Zaten var olan önyargılar daha da sertleşti. Washington bir süredir özellikle Suriye ve Irak'ta İran'ın artan gücünü ve bunu daha da artırma çalışmalarını İsrail ile birlikte endişeyle izliyor. Washington İran'ı bölgede fiilen karşısına almaya karar verdi. Örneğin bu hafta içinde ABD ile İran arasında Obama döneminde yapılmış nükleer anlaşma da resmen iptal edilecek ve İran'a yeni ekonomik ambargo konulacak. Bunun dışında birimlere yakın kaynaklar İran için Amerika'nın bir rejim değişikliği çalışması da başlattığı ve bunun İran'a yönelik casusluk faaliyeti bazlı bir çatışma kararı olduğunu söylüyorlar. Yani anlayacağınız suikastlar ve insansız uçaklarla yapılan saldırıları da içeren bir hazırlık var burada İran'a karşı.
Füze anlaşmasıyla Rusya ile yakınlaşan Türkiye'nin bir de Washington'un asıl hedefi olan İran ile bölgede kurulan bağlantıları nedeniyle Washington'daki Türkiye değerlendirmeleri daha da olumsuz olmaya başladı.
Anlayacağınız Ankara'ya henüz resmen bir elçi atamamış olan ve diplomatik işleri maslahatgüzar seviyesinde yürüten Amerika, bu vize işini kısa sürede çözmeye şu anda niyetli değil gözüküyor. Buraya elçi olarak atanacağını yazdığım istihbarat kökenli diplomat o tarihten bu yana Türkçe zaten bilmesine rağmen yeniden Türkçe kursları almaya başladı ve bu dersin ne zaman biteceği de belli değil. Yani adam sonunda Türkçe'yi hepimizden daha iyi konuşur hale gelebilir. Amerika siyasi tavrı nedeniyle elçi atamasını geciktiriyor.
TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİNİN DURUMU
Rezidans önünde çıkan kavga gününden bu yana Türkiye'nin Washington elçisinin gönderilmesi yönünde Konge'den baskı vardı. Son tırmanan vize krizi nedeniyle bu baskının daha da artması bekleniyor ve konunun yeniden yönetimin gündemine girmesi ve Türkiye'den elçisini çekmesinin istenmesinin sürpriz olmayacağı da söylenmeye başlandı Washington'da.
Dün hesabımdaki 3 ay vadelideki (daha vadesi yeni olan) doları bozdurup uygun fiyattan THY almıştım. Bugün itibariyle elimdeki THY hissesini satıp dolar alsam, bankanın 1 senelik faiz getirisinden çok kar etmiş olacağım.
Yabancılar kendi memleketinde 1 senede kazanamadıkları parayı burada 1 günde kazanıyor deyince bana laf atanlar olduğu için yazdım.
(Vallahi de billahi de 1 günde şu kadar para kazandım gibi bir amacım asla yok, ama söylediklerimi eleştirenler olunca ukte olmuştu. Buyrunuz bizim piyasada 1 günde nasıl %3 para kazanıldığının bizatihi ispatıdır. Lafım herkese değil, ama bazı alınanlar olursa da hiç kusura bakmasınlar, ukalalık ederken iyiydi.)
Robotun bugün ki sinyalleri
https://i.hizliresim.com/JOA52n.png
ilk 4 aynı grup desek 3 günde 622 milyon alıcılar.yatfin takımı.
http://666kb.com/i/dnfr6qfhs7fck6hvl.jpg
Dün gece bu yazıyı yazarken eksi açıp sonra cildirmiscasina 129 a kadar alacağını hiç dusunmemistim üstelik dolar 3.71 yanarken. Durum böyle olunca 128.500 ortalama 30 adet short açmış olduğumu farkettim. Resmen shortcu avı oldu ben bile ne yaptığımin farkında değildim. 129 u geçince kendime geldim ve stoploss yapmak için pencereyi açıp emri hazırlarken 129.100 den 128.925 e verince vazgeçtim. Fakat fena tırstim az kalsın kendi senaryomun kurbanı olacaktım. 128.300 den hepsini kapadim. 129 oldugunda Uzun zamandır böyle sinir ve stress yasamamistim. Hem kendime hem Palaya kızdım. Böyle delice sanki hersey toz pembeymis gibi alımlar iyi günlerde bile olmamıştı. P.tesi idlip fiyatlanacak derken vize olayı onu bile unuturdu cuma kapanisinın 700 puan üstünü gösterdiler. Hani yeri gelince yada islerine gelince Reise Amerikancı diyen tipler varya bian onlar geldi aklıma acaba onlar haklıda sırf idlip olayını unutturmak içinmi vize olayı çıktı acaba dedim :) malum nezaman bişi olsa hemen gündemi değiştiren bişi oluyorya.
Ahlak dünya çapında geriliyor.
https://www.dunya.com/dunya/japonyad...-haberi-385772
Kobe Çelik şirketinin, sanayi kuruluşlarına tedarik ettiği alüminyum ve bakırın ardından, demir cevheri tozunda da hileli kalite değerleri üzerinden satış yaptığı bildirildi.
Aynen o girdapa bende giriyorum bazen..Böyle durumlarda ekranı kapatıp uzaklasmakta fayda var.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 Kasım'da duruşma var, 1 Kasım da Barzo başkanlık seçimi. Bu yüzden py Ekim vadeyi yapabildiği kadar yukarıda kapatmak ister. Bu düşünce ile Ekim long toplamıştım. Ay sonuna kadar dağıtmaya çalışıyorum. Şubat vade shortum. Nisan vadede de short açacağım.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel analiz.
Wednesday October 11 2017 Actual Previous
08:00 PM
US
3-Year Note Auction 1.657% 1.433%
Yok be Dostum, ben mışıl mışıl uyuyacağım. Şu anda ayran 😂 süper gidiyor. 2 saate uyuklamaya başlarım.
Dostum, kesinlikle forumun en mükemmel üyesisin. Teşekkürler emeğinize.
Abd yilani buyukelcisini cekmeyi düşüneceğine 100 bin long acan yalama kurumlarini ceksin once
THY manyak bir hacim olmasına rağmen...+%15 falan kapattığını sanırsın..
Bakıyorsun +%2 kapamış..
Belki de göreceği en tepeyi gösterdi ve büyük spek malık yıktı,kaçtı...
Fomc tutanakları: Fed zayıf enflasyona rağmen faizleri artırma yolunda
https://www.cnbc.com/2017/10/11/fed-...inflation.html
Fed minutes: December rate hike all but certain despite low inflation