Maçı TS aldı ya şimdi çok bilmisler çoğalır amk.
Neyse banene...
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maçı TS aldı ya şimdi çok bilmisler çoğalır amk.
Neyse banene...
Bu altı gol şampiyonluğun ayak sesleri olabilir mi sence[emoji848][emoji849]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TS nin şampiyon olması için önce 2011 i alması gerekir.. maksat para kazanmaksa potada olsun yeter bence... kafkas026 boşa kürek çekmez, birşeyler in kokusunu almıştır...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ligde favorim TS dir.
Nokta.
6 tl ye kadar bakler 5.50 de satarım.
Bunu da bir daha söylemem!
Ben birilerinin söylemi ile yola ciksaydim eğer bu gün ben ben.olmazdim.
Saygılarımla.GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ünal hoca maç sonrası başkana ve yerel basına sitemkar konuşmuş . İnşallah gönlüne alır başkan. Adam diğer teknik direktörlerle kıyaslandığında bedavaya yakın çalışıyor hemde gece gündüz tesislerden çıkmıyor. İstediği mevkilere 2-3 transfer yapılırsa sorun kalmayacak gibi duruyor. Umarım biran önce olay tatlıya bağlanır yoksa hem bize hem hocaya hem de Trabzonspor'a çok yazık olur. Yıllar sonra şampiyonluk iddiası bu kadar güçlüyken herkesin sağ duyulu olması herkese kazandırır. YTD
Ünal karaman bırakıyor galiba ne olur bilinmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok yok bu tspor adamı kanser eder...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uşaklar ne oldı size.Rahat battı herhalde...
Bu durum yönetim üzerinde baskı oluşturacak.Gelenle başarı gelirse yönetim kazanacak gelmezse yönetim de yolcu...Bu durum takımıda seyırcıyıde etkileyecek...
Şenol güneşin ayak sesleri duyuluyor sanki
Ben Fenerbahçeliyim lakin Ünal hoca nın uslubunu çok severdim
Hiç hakem i ima eden ağlayan bir Td olmadı. Ligimizin çoğusu oyun üstünden değil de hakem üstğnden konuşan Td ler ile dolu iken bu karar ne bilim çok tuhaf...
Bu sene Sivas Fenerbahçe ve Ts oyun olarak iyi futbol oynayan 3 takımdı.
Şampiyonluk adauım ya Ts ya da Fenerbahçe idi.
Bu karar yeni gelecek hocanın tepesinde hep demoklesin kılıcı gibi sallanacak. Hep kıyaslanacak keşke Ünal hoca gitmeseydi denecek Tıpkı Fenerbahçe de olduğu gibi. Şampiyon yapan Td Ersun hocayı göndermişlerdi. Yıllarca taraftar türübğnler Ersun Yanal diye bağırdı. Şimdi aynı Ts de olursa şaşırmam. Yıllarca türübünler Ünal hocanın adını bağırır.
Tabi ki takdir yönetimlerin de ne bilim. Hem hocanın kalan parasını ver hem yeni hocaya para ver hem taraftar ile aranı aç hem kaos. Sanırım biz toplum olarak bu kaos işlerüne prim verdiğimizden oluyo bunlar. Bi klubün kasasına bu kadar zarar ver desen kendi kendine bu kadar zarar verilirdi. Neyse
Ts den ziyade takımım değil bizim iç sorunumuz da değil lakin Ünal hoca nın kişilğinden dolayı bu tip bi gönderilme yakışmadı bence. Kötü de bi puantajı yoktu. Şimdi kaoslu günlerin fitilinin ateşini yaktılar tıpkı Fb yıllar önce şampiyon yapan td ünü gönderdiği gibi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ünal Karaman Devri sona erdi kap açıklamasına göre sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir 6 aylık hakediş olan 2250000 Türk lirası Ünal Karaman peşin olarak ödenmiş Hakkımızda hayırlısı olsun
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka hesaplar var. Şampiyon belli. Ünal Karaman'a birileri resmen görevden el çektirdi..
Unal hoca ile şampiyonluk zordu. Gs maçı alınmalıydı. Şenol Güneş gelirse uçar bu kağıt
Unal karaman gecen hafta belliymis gidecegi .gecen haftanin satis sebebi buymus cuma gunu zaten dustu .unal kahraman oncelikli gurubun yuksekten iyi mal yedirdiler.borsadan nefret ediyorum bu yuzden.hep kurma.
devre arası yeni gelecek hoca ve oyuncularla harekete geçecektir...
Trabzonda yaşayan arkadaşlar
Mehmet yigit alpin berat albayrakin adami olduğu ve unali kovdurtduğu bugun tüm basında yazıldı.
Doğru olabilirmi acaba
https://hizliresim.com/dLmQoZ
katılıyorum...
hukuki olarak mümkün değil, ulusal takımın td. iken istifa etmesi gerekir.. bjk nin teknik direktörü iken aynı zamanda ulusal takımı çalıştırabilirdi, şuan sadece ulusal takımın td. mümkün değil, istifa etmesi gerekli.. TS taraftarının da şenol a tepkisi var, TS için şenol defter i kapanmıştır
denizli maçından sonra bitmiş olay..
Evet doğru geçen hafta belliymiş zaten birileri biliyormuş..
2 ay önce vakıf yaklaşık 10 milyon satmıştı o gün 1,51'den 1,18'e kadar düşmüştü..Parayı vuran o gün alan oldu..Oralardan alınan mallar 2,55'den beri veriliyor..Çok düştü bende alayım diyen herkese buralardan kütür kütür geçiriyorlar..
Adamların maliyeti yaklaşık 1,30..Daha ne diyeyim.
denizli maçını sanki almamak iÇin
oynadılar. sanki maçı verdiler... var birseylerde
inşallah şerden Hayır doğar.
gözle kaş arasında ndye'yi almışız...
güzel olmuş.. Hayırlı olsun...
Aynen... Denizli'ye yenildiğimiz akşam berat bey Ünal hocaya sert bi dille; denizliye nasıl yenilirsiniz sen ne biliyon nasıl yönetiyon diye sormuş... Ünal hoca da mağlubiyetin üzüntüsüyle cevap olarak sen ekonomiyi nasıl yönetiyon demiş... ipler kopmuş.
hocayla kulübün arasında hiçbir sorun yok. ayrılığada heriki tarafta Üzgün...
anlayacağınız siyaset güçlü geliyor ve istifa etmek zorunda kalıyor... böyle fısıltılar duydum. ama doğru ama yanlış... sanki doğru gibi...
vay benim ülkemin güzel insanları...
(kovduran siyasiler muhtemelen daha iyisini getirmek için uğrasacaklardır kanaatindeyim.)
unal hoca yı fenerbahceye transfer edilsin , Fenerbahce ye yakışır Boyle saygıdeğer ,karakter sahibi ,sünepe olmayan
bir kısılık yakışır
Ünal 'ın mayasi sağlam ( ... )
Tspor gidisati güzel devam etseydi.hisse fiyati 6 tl leri cok kolay gorecekti. O Fiyatlardan %15 hisse satisi yapip... ustunede %... 100 Bedelli sermaye artişini yapmis olsa.borcunu sifirlardi.kulup yoneticileri bu kadar akilsizmi. Tabiki degil.neden dersen kulubu soyuyorlar......yoneticiler cogu takimlardan cikar sagliyorlar......
Muharrem usta medikalpark hastanesini halka arz etmeden once ts kulup baskani oldu ...kendi reklamini yapti sonrasi 2 milyar arz dan para topladi . Tsporu resmen kullandi. ...takima zatardan baska hic birsey vermedi....borci ikiye katladi...hepsi kayitlarda var....
e şimdi birileri de siyasetçiler ile ilgili kayıtları koyar ortaya, ortalık karışır. neyse, amacım tartışma yaratmak değil. ama bariz şeyler hakkında konuşulduğunda, o bariz şeyler de malum kişiler hakkında hakkında olunca, direkt günah, ayıp vs. diye koruma moduna girilmesi bana komik geliyor.
yıl olmuş 2020, uyanmak lazım, kimseyi körü körüne savunmamak lazım.
hayırlısı hakkımızda ama cimşir'le mimşirle olmaz bu ts. umarım iyi bir td bulurlar.
Hissenize sahip çıkın ve dedikodulara kulak asmayin derim.
Hatta ekrana bile bakmayın.
5 üzerinde verin geçin dicem ama benim aklım bana yetmiyor.
Herkese bol kazançlar.
Y.T.D.