sattınız mı?
Printable View
ödemem vardı borcumu bitirmek için yarısını sattım
çok şükür borçsuzum artık
Pazartesi öpülmek istemiyorsanız lütfen şöyle kenerdan izleyin.
[emoji1787]
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdayım tabikide en azından biraz morol oldu diğelim bayaa eksideyim fiyat söylemek istemem ama 4 ,60 aldım ona göre düşünün bu fiyat lardan alacak olanlar dikkat etsin üzülmeyin derim
maçı pazartesiymiş son anda geri aldım:kahkah::halay:
pazartesi şekiillenir.......maç bjkaşa yakın diğerleri takılırsa haftaya başka bie sayfa açabilir...eski göz ağrım bu hafta iyi performansın için teşekkürler...
BJKAS günlük
https://i.postimg.cc/CMRrDzqs/IMG-4010.png
ben çıktım herkese bol kazançlar 1.75 alıp 2.80 den çıktım arkadaşlar kar cebe yakışır dedim.:) inşallah herşey gönlünüzce olsun çok eskiden deli bir hareketi vardı bu kağıdın 2.70 lerden 14.00 küsürlere çıkmıştı. inşallah tarih terkerrür eder de zararda olanlarıda kara geçirir bjk .şım.
Bencede haftaya yeni bir sayfa açılır.
Adınıda " Ağlama duvarı " koyarız.
[emoji24]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...21f00f1ca0.jpg
Tut tut tut,yk yatırım böyle diyor. Tutalım bakalım [emoji848]
Sıvas sporun maçları bugüne kadar kasımpaşaydı kayseriydi baya rahat haftalar geçirdi
lakin önümüzde 5 hafta boyunca Sıvasın pekde mutlu olamayacağı maçlar serisi başlıyor(Sırasıyla malatya fener gençlerbirliği göztepe beşiktaş)
Önümüzdeki 5 hafta boyunca durum ne gösterir göreceğiz.Benim tahminim sıvassıpor maçına kadar BEŞİKTAŞ ÜÇ BEŞ PUAN FARKLA önde olacağı ve bu moralle sıvasıda kolayca geçebileceği yönünde.
Önümüzdeki hafta Alanyanın Gsrayla maçı Ali Sami Yende
denklem şimdiye kadar iyi çalıştı
Tspor Gsray maçının sonucuna göre fikstür şekillenecek.Salı günüde yeni yerini alacak.:cool:
bu hafta bence 3,30 denemesi yapabilir kayseri maçını da rahat alabilir ise...son haftalardaki oynadığı kötü futbola rağmen zirveyi zorluyor...sadece bu değil k i trabzonda 1,00 lerden 2, 00 ye geldi bjk 1,60 lardan 3 e geldi...fener de aynı % 100 çıkış yaptılar bir g.s. biraz geride kaldı prim olarak......
komple tek sefer de alış satış yerine...çok iyi çıkışlarda kar satışı yapıp . çok düşülerde alttan ekleye ekleye gitmek en güzeli diye düşünüyorum......
Kartal gooool gooool gol
Yarın 3.30 olur muyuz?:halay:
Umarım dediğiniz olurmu bilemeyiz ama insanları iyi kandırıyolar kazanan varsa helal olsun derim diyecek bir şey yok ben beceremedim bundan sonrada ne olur bilemeyiz
Aynen öyle biraz daha milleti heveslendirip ver gitsin sistem 🙂 güzel
Saatlerdir burada tutuyor ama net alıcı yakalayamadı. Bir tur daha yukarı yapar😁😁
Akşam ki maçı alırsa yukarı yapar yoksa aşşağıya ben maçı alıp alamıycağını bilmem ama yenilirse düşer
Yeni alacak veya kar da olanlara dikkatli olun derim naçizane tavsiyem almak isteyende tabii alsın ben vicdanen uyarıyım
Vay arkadaş 3 günde %40 yükselen kağıtta tek yazı yok. Demek insanlar almaya korkuyor mal yerim korkusuyla. O zaman daha yukarılar banko:)
Benim ortalama 1.50 civarıydı 2.23 de trenden indim , takım kötü futbol oynadığı ve güven vermediği için trenden erken indim malesef...
Şööle kendi kendimi alıntılayıp tadını çıkarayım[emoji4][emoji4]
Yıllardır sporları takip ediyorum kaç kere kaçırmayın diye yazdım. Umarım yazdıklarım mantıklı gelip alan olmuştur.
En son öngörüm yense de yenilse de salı günü -%4 yapabileceği idi.yine de full bjkas’tayım. (Hatta cuma ve ptesi %15’er yapacağını tahmin ediyordum yarın realizasyon gelebilir)
Bugün işlem hacmini görünce,hele son 15 dk’da 50 milyonu görünce insan rallinin bitmediğine inanası geliyor
Bu arada beklentim orta vadede 250 milyon $ piyasa değeri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BJKAS bugün ortalama 3.208 tl fiyattan toplam 18.703.805 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde de 99.533 lot taşınmıştır, 225.991 lot ta teklif aşamasında olup taşınacaktır, açıkçıları fena ütmüşler,
1.50 - 1.80 arası yüzüne bakılmayan hisseye ..3 üstü talep artmış yahu...borsa böyle bişey işte..dipte rağbet görmez ...%100 prim yapar talep artar...yarın belki bi 3.50 denemesi yapabilir.....kartalım zirveye pençeyi attı......Y.T.D.
üç ay bile olmamış . 10 eylülde trabzon 1,00 altındaydı....
beşiktaş da 1,80 ler civarındaydı.....
trabzon ve bjk ikiye katlamış......
bakalım bu gidiş endeksin de desteği ile nerelere kadar sürecek.......
daha sezon sonunu bırak . ilk yarı bile bitmedi........
Yarın ola hayrola bakalım bugün zaten maçı alacağanı fiyatlamış diyorlar biraz yüksek açar belkide tavan belkide dökeceğini döker iyice bi büyükler silkelerse tam silkeler umarım fazla dökmezler derim sonrası na bakarsınız
Umarım bugün korktuğum olmaz maliyetime 4.6 larda satmak mı lazım altdan almak için beklemek mi karar veremiyorum gerçekten ne olacak bilmiyorum