Arzu ve düşüncelerimi Demirören'in twitterına yazacağım, bu adamlar ordan bile ya görür ya görmez.
Printable View
Arzu ve düşüncelerimi Demirören'in twitterına yazacağım, bu adamlar ordan bile ya görür ya görmez.
Aslında camiye gitmek lazım hoca soruyor ya varsa hakkınızı helal edin etmiyorum diyeceksin haram olsun diyeceksin
Son dakika… Erdoğan Demirören vefat etti.
İstanbulda olsam kesin giderim...
en fazla dayak yeriz..
ama haram zıkkım olsun derim... net
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
https://resmim.net/f/06LDEg.png
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazar günü en iyisi cenazeye katılıp Yıldırım demirörenin eline beddua mektubu vermek başka türlü düşünemiyorum fırsat ayağımıza geldi İstanbulda olanlar kesinlikle katılsın işe yarar
1,65 maliyetle zararda bekliyorum ALLAH belalarını versin tez zamanda boğazlarından bir yudum geçmesin diye beddua etmiştim dün keşke başka bişey dileseymişim...
şimdi kime beddua edecez arkadaşlar ramazanın bitmesine bi hafta kaldı,,,
Pazar günü fatih Camii gidin kendimizi fazla sıkmayalım duymaz bizi
Yıldırım a Bi halt olmaz zındık da bu hisseyi bu hale getiren o zaten. YTD.
La adamlar dalga geciyor sizinle butun alislar 31 len bitiyor...:halay:
Butun satislarda 31 lediler ...:yahoo:
Adam ben öldüm size de bekliyorum der gibi...
Milyonlarca dolarları biri verdi biri aldı objektifler önünde
mutlu mesut,alan demedi benim küçük ortaklarım da var
onların da haklarını koruyalım diye,ama umrunda değil,
alan da demedi büyüğe ne verdiysem küçüklerin de hakkı var diye.
Şimdi bunlara dürüst, hayırsever işadamı deniyor.
Adamlar daha hakkı olana hakkını ödemiyor,hakkı olmayana
neler yapıyorlardır Allah bilir.Şimdi biri onca kul hakkıyla rahmetli
oldu arkasından methiyeler düzülüyor kanallarında.Ha spk
geri çevirir hak yerini bulur mu derseniz de onca çekilen stress,
huzursuzluk ayrıca yeter artık deyip satıp çıkanların hakları bile
Allah bilir ama yeter de artar bile diye düşünüyorum.
Arkadaşlar ; atalarımız ''çok söz yalansız , çok mal da haramsız olmaz'' demiş . O kadar servet biriktireceksin , içinde kul hakkı ''ÇALINMIŞ EMEK'' olmayacak !!! Ama yine de beddua islamda hoş karşılanmaz . Bize öğretilen , beddua etme . Döner ,dolaşır yine gelir seni bulur. dendi. Allah a havale edelim . O her şeyi bilendir.
Şimdi de obur tarafta zebaniye sırat köprüsünden geçme muafiyeti başvurusu yapsın,biz burdan dualarımızi gonderiyoruz.eger hak hukuk var sa ben hakkımı haram ediyorum,o tarafa gittiğimde iki elim yakasında olacak
Ee şimdi ne olacak. artık spk muafiyeti verir Yıldırım a baban öldü derler. Acın büyük. Büyük iş adamıydı dürüst, namuslu, hayır severdi, mazlumun ahını almadı. Babanın acısını yaşa sen muafsın derler. Bjk sinkap yaptın. TFF yi sinkap yaptın. Al sana izin bununda anasını sinkapla derler. Ytd
Gerçeklere dönersek tüpçünün elinde toplam kaç lot var takaslarda gözüken , iyi anlayan biri yazarsa öğrenmiş oluruz...
en kısa zamanda 0.95 le 1.04 bandına oturacaktır . bu kağıt orta vade trend desteğini kırdığından beri 1 lira olacak diyordum ve sözümün arkasındayım . 0-95 le 1.04 bandına mutlaka oturacak . geçmiş olsun cümleten .
çağrı olacak en az 1.6 olacak diyenler var . zaten spek size çıkış için müsaade etmişti çağrı gelmeden . çıkan çıktı çıkmayan gargara yapsın . bu işler böyle .
1.50 ye kadar gelebilir muhafiyet iptal edilirse . çünkü orda gap var . belki bi son şans daha olabilir çıkmak için . bakalım .:drunk::drunk:
Dayanağı nedir bu yazdıklarınızın.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trolleri beslemeyin...
Çözüm için bknz imzam...
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
Troll in the house !...
Şu tezata bak. Muafiyet talebi reddedilirse 1.61 tl minimum çağrı fiyatı var. SS 1.61 e gelecek o zaman 1.50 nasıl oluyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebliğ açık
Muafiyet nedenlerinin hiç biri sağlanmıyor.
Çağrı fiyatı ne olmalıdır o da çok açık.
İlkokul 3 matematiği yetiyor hesaplamaya!
Kaldi ki 2. çeyrekte 230 milyon TL civarı kâr yazacak.
Bol kazançlar,
hrgzt eve dzgte de yapılan başvuruyu 30 sn de inceleyip karar verebilecekken 30 günde işin içinden çıkamayan spk gibi kurumlar ve o kurulda görev yapan küçük adamlar varken bu ülkede bi b.k olmaz.nokta.
http://666kb.com/i/du8vv08yf0wjpiyym.jpg
Zenginin defini bile çok farklı., diğer tarafta işe yarar mı? şüpheliyim, helallik almak gerek...
Çağrı var ya da yok bu saatten sonra ne fark eder?
Genel kurula katılan oldu mu
Hangi genel kurul
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürriyet Gazetesi nasıl kar yazacak bi şeymi sattı
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değil kabe örtüsü kabeye koysalar işe yaramaz...
Hak yiyen iflah olmaz net böyle atraksiyonlar ile cahil halk kitleleri etkilenir o kadar...
Benden yana haram zıkkım olur böyle olursa....
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
bye bye troll
ironi = inori
Haftaya 1,10 alirim seni :party:
batırdınız herkezi kagatta kendin oynuyorsun başka kimsede lot yok mutlumu olacaksın az kaldı itibarın mı artacak satan sizsiniz buyuk patron sandık geleek
dediğim bant aralığına doğru kartal gibi süzülmeye başladı ( 0.95-1.04 )
ben 1 liradan alırım bunu o ayrı o ayrı canııım 1.50 ye gelincede sat gitsin bereket versin
bekliyoruz arkidişler ama uzuncular gibi deeel zumbaiii:drunk::drunk: