Grando ile İstus bu sabrınızla tesbih çekseniz tesbih buharlaşırdı şimdiye kadar. Hala bizimde misiniz?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ccaee15cb8.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Grando ile İstus bu sabrınızla tesbih çekseniz tesbih buharlaşırdı şimdiye kadar. Hala bizimde misiniz?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ccaee15cb8.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
malesef evet ben hala bizimdeyim :(:( uzun donem yatirimciyim ya sozde bir tatafimizda patladi yillardir...warren buffetiz ya AMK..
Maalesef bende hala buradayım😖😖
💩💩😬😬
Benim 3 yaşına girdi. Daha önce masu7376 olarak yazıyordum. Geçen yıl çok küfür edince forumdan kovuldum. Zararına satmayacağım bunu. Reel maliyetim 20 lira. Gerekirse 3 yıl daha beklerim. İnatsa inat, sabırsa sabır, sinirse sinir. Zararına satmak yok.
İyi akşamlar KY camiasına cümleten)
Ünlü aMıca 25K lık küçük bir alım yapmış gözüküyor son gün, devamı gelir mi yarın acaba🤔🤔🤔
6.30 üstünde yükseliş trendine girer tekrar bakalım kalacak mı
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oluşan dip dalga yapısına göre 17.ağustos.2018 de 4,95 gerçek dipmiş. aşağı düzeltme dalgası 5,96 da bitti. Bilanço gelmeye kadar sabretmekte hala ısrarcıyım.
henüz acıklamadılar.Sitelerindeki yatırımcı tavkiminden takip edebilirsin.
Bilanço tarihi sitelerde 25 Şubat olarak görülüyor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerden bakiyorsun,ben de baktim biraz once yazmiyor.ben yatirimci takviminden takip ediyorum
Investing.com Bizim toptan kazançlar bölümünde yazıyor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya sabır, ya sabır:Sad:
yine düştü O rus.. çocuğunun kağıdı:(
Kainat sevsin yedi ceddini eyy Milker:)
Bu kadar düşmesi için hicbir neden yok.(tabi bu benim bildiğim) Batık telekom bile topladı butun kayıplarını.Allah bildiği gibi yapsın bunları.
30 üstünde kalsaydı çok güzel olacaktı geç değil hala.. ben 30 üstünde kapatmadan almam.. Cumhurbaşkanının market pazar farkı açıklaması etkili oldu sanırım
17 9 aylık ile 18 9 aylık bilançoda zarardan kara geçen bunu yaparken her çeyrek düzenli olarak karı artan tek hisse bizim hissesidir.
17 9. 30 milyon zarar
18.9 15 milyon kar.
İlk çeyrek 1 milyon kar
2. çeyrek 5.75 milyon kar 3.çeyrek 14.75 milyon kar...
Fiyat geriden geliceltir diyorum..
Tekniğe göre oynuyor hırsız MU. Allah altından kalkamayacağı bir acı nasip etsin bu hırsıza.malı mülkünü parasını canını verse çare bulamasın.herkese ibret olsun inş.
Kimseye umut vermiş gibi olmayayım ama 2019 itibariyle hikayesi başlar bence...
tacirler yatırım kar beklentisi 5 milyon
3 aylık satış 982 kar 5
Birkaç ay önce Garan, Halkb ve Bizim 5.75 ti. Bugün Garan 9.00, Halkbank 8.00 larda. Bizim 6.00 larda. Bravo.........
Eski büyüklerimiz şeref haysiyet onur için yaşamaya çalışmışlar.Türk milleti şeref haysiyet onur vatan için savaşmış.Peki MU gibi para hırsızlık haysiyetsizlik milletsizlik için yaşayanlar nereden gelmiş?
Yükseliş trendine girdi 35 altına sarkmazsa .. Bu yıl bizim in yılı olacağına inanıyorum
Kimsede sevinç belirtisi yok hayırdır...
Ben kendi payıma totem yapıyorum bir süre🤭🤭🤭
Kanka sen🤨🤨🤨
biz ne 4 ler gorduk...
Pasta var mı kanka?
malesef kanka :(
23-24 ocak alanlar şekerbank 126000 credıt suıse 56000 yatırım 54000 teb yabancı satışı durdu gibi
Teşekkürler by Yalova👍
Satıcılarda kim vardı?
dun 500.000 islem hacmi bugun ogelene kadar 50.000 ne degisti bir gunde,hadi buyur burdan yak nerde dunku alici saticilar.hepsi kendisi
Tek emirle 45K 6,56 ya satış girmiş bir amıca:wu:
bu kadar kar yeter allah bereket versin demistir...vay bizim halimize
anlasilan satmista :):)
Sabredin güzel günler sizi bekliyor 20 dolar olacak inşallah ama hatırlatayım haiti doları
Kanka selam, Mülkerin tetikçisi tekrar aramızda galiba, bu fiyata sattırmaya uğraşıyor KY. yı🤯🤯🤯
4.Çeyrek bilançodan haber var mı KY dostlar🤔🤔🤔