Endeks 87.000 tektu 0.82 endex 97.000 tektu 0.80 yuhh serefsizlerrrrrrrrrrrrrrrrrtt
Printable View
Endeks 87.000 tektu 0.82 endex 97.000 tektu 0.80 yuhh serefsizlerrrrrrrrrrrrrrrrrtt
Bist uctu sen altta kaldin simdi seni satip baska kagitta alamiucam.. .. Geriye ne kalio seni bekliycem sende ya s... S... Yada seve seve cikacaksin....
Gorusurz m. A. Y ve ogullari ben tek siz hepiniz aynaya baktim hicbiriniz Satmiyorum satmiycam o parayi sana birakmiycam=)
Şerefsiz yavsak sabreden çorbayı içer diye bir söz var....ne sabır kaldı ne de başka bir şey senin ta.....
Sn atayburak kağıdımız dünyadaki bütün paralar karşısında değer kaybetmeye devam ediyor:)
Günlük pasta paylaşabilirsiniz
Patroniçe harbi ne dümen peşindesin yarın açığa satışta yok.Harbi szmlr gibi iş yapıyorsun.Yarın neler yapacaksın bakalım avanelerinle. Çakma karadenizli seni?????
Hisse grafiği toparlanmaya başlamış. Güç topluyor gibi. Yarın 0.82 üzerine atması beklenebilir. Ytd
Halka açık şirketin kaynaklarını paralarını kendi şirketlerine aktarararak, halka açık şirketi yıllarca ilişkilş taraflardan yüksek miktarda alacaklı duruma getirme,,
Halka açık şirketin nakiti kendi şirketlerine aktarılırken diğer taraftan halka açık şirkette yüksek finans borç alma durumunda bırakılması,,
Halka açık şirkete kendilerine ait hantal varlıkkarı aldırma,,
yöntemlerle
halka açık şirketi niteliksizleştirmek....
Nakitsiz ve borçlandırılmış şekilde niteliksizleştirilmiş şirketin hisseleri defter değerinin çok altına en ucuza toplamak falan filan olayları hep
Maalesef sekiz sene önceki fiyatında istedikleri gibi at oynatıyor lar son bir sene içinde en az 5 adet yalan haber pompaladilar kimse hesap sormuyor olan bunların oltasına takılan a küçük yatırımcıya (balıklara) oluyor
Uçacaaaaak, kaçacaaaaaak
atay burak iyice siyirdin kafayi, onceden burda teknik grafik paylasan arkadaslar ustad lar vardi simdide boyle bos bos yazmak icin yazanlarla dolu... Neyse Bi bilgisi olan tahmini olan varmi dostlar bu spek kaldirmamakta inat edio,bizimi biktirmaya calisio anlayan yazsin bizahmet.. Saygilar
A......a ko.....m senin May ve ogullari
Evet beyler bugun arti kapattik bu gelecek gunlerde hepimizi mutlu edecek gunlerin baslangici olsun saygilar..
Bu tektunun bozuk huyundan dolayı, haftaya 0.71-0.72 leri göreceğini düşünüyorum ama yine de belki bu sefer olmaz diye kâğıtlarımı satmayacağım.
Günlük pasta paylaşabilirsiniz
https://i.postimg.cc/SJKzw66n/tektu.png
al gardaş sana yaş pasta :)
14 yıldır yatırıcısına zulum eden bır senet yoktur
30 da bulaştık yaş oldu 40:) yazıklar ılsun sana may ve ekibi
Bende 33 te bulastim INSALLAH 33 tede guzel bi karla ayrilacagim saglikla huzurla INSALLAH
Sn atayburak zor 0,7 haber trafiği başlıyacaktır yakında sen kapmışsındır 0,74 ten
ters obo var hedef 90 gibi ,olur mu bakalım...
ytdegildir
Ters obo bilader 90 bırak dusmese bari ******** kağıt sahibine çekmiş ayniiii
Tobo ve obo formasyonları son yıllarda pek çalışmıyor. Hatta kurnaz spekler bilerek tobo cizdirip mal bile boşaltıyor.
2018 turizmde çok iyiydi,eninde sonunda bu da fiyatlayacak....kaçarı yok... yabancıların k.k harcamaları 2018 de deli gibi artmış bunun yansımaları elbette olacak...ambar ne kadar doluysa zenginlikte o derece...ytd...!!!
Ambar:.
1.genellikle tahıl saklanan yer.
"Ofisin ambarı dolu"
2.
genellikle yiyecek olmak üzere her türlü eşya konulan, saklanan yer.
eş anlamlısı:depo