Köy yanar deli taranır!!!
Printable View
Köy yanar deli taranır!!!
Yok abeyyyy
O kadar para beni bozar
Ben şu elime yapışan longdan kurtulayım bana yeter :kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilen bilir ekonomi konusunda ağır muhalifimdir.
Adnan oktar casusluk yapıyordu göz göre göre. Bu sebeble yeterli gücü alınca Adnan oktar ı cezaevine alıp ötmesini sağlamak her baba yiğidin harcı değildir. Bu adam fetö den dahi tehlikelidir. Bu sefer hükümetin arkasındayım.
ülkede ekonominin e'si kalmamış pul parandan daha değerli olmuş sokaklarda terör kol geziyor bunun sebebi de malum şahıs ve avaneleri ama adam borsanın düşmesinden para kazanıyor diye yalakalığa devam ediyor. nasıl bir orantı bu çayı şekersiz içerim ama ekmek yerine pasta yerim demek gibi bir şey. tamam kafa yok eyvallah bir daha ispatladınız.
vicente yi aldik yanimiza kadro biraz daha güçlendi.var mi başka longcu
gözü kara olsun ama
Yav bugünkü düşüşün oktarla falan ne alakası olabilir gözünüzü seveyim
Muhalif oluruz hem fikir oluruz orası ayrı ama siyrilin su tuhaf düşüncelerden artık be yaaa :kahkah:
Berat hala konuşmadı mı ?
Piyasalar alt üst
Bu mu bakan ?
Sana ne lo
Millet alıp satmadan önce sana rapor mu geçecek
Ne meraklı tursusun sen öyle :kahkah:
İşbank yorumu olan var mı?!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..
başkanlık gelecekti ülke ekonomisi güçlenecekti borsalar fırlayacak dolar+euro düşecekti
ama fetö,nün işiymiş bu dalgalanma zaten reisin adamlarında dolar yok sıkıntıda yok
Bugün satmak için birbirini ezenler birkaç güne kalmaz almak için ezecekler...Öyle hikayeler yazılacak ki hakket mi yafff diyecez...#bist yerel seçim öncesi tahminim 180000 üstü:)
https://www.youtube.com/watch?v=c_jqWrHJv9A
Bilmem
Öyle bir hakkın var mı yok mu
Git SPK ya sor bana soruyon :)
merry nin dün ve bugün sattığı garan şu ana kadar 99.575 milyon lot olmuş.
ne bu acele acaba ?
Eczaneye ilaç almaya giderken alageyik gördüm besili , eczane Migros un yanında imiş . İş olsun diye gitmedik . Soda içtim boyum uzadı .
Diğer bankaların başına gelmeyip de iş bankası'nın başına gelebilecek hiçbir şey olmaz.
Bankaların çoğu yabancı ortaklı.
Bu sistem, liberalizm, kapitalizm her ne derseniz, bankalar sistemi üzerine kuruludur. Devlet sıkıntada olan banka olursa mecburen kurtarır. Bu sefer olursa yabancıları da kurtarmış olacak. Zaten onların talimatları dışında bir şey yapamazlar..
Garan'daki bedelli söylentisi mantıklı.. Hatta arka arkaya diğer bankalar da bedelli yapabilirler, belki de şimdiden bunlar fiyatlanıyordur.
Bu sefer kriz derinleşecek mi, ne kadar derinleşecek, neler olacak izleyip göreceğiz.
Şu notu da yazayım: Basına sansür olduğu için fısıltılar, söylentiler çok olur ve rağbet görür.
Bu sistemde, liberalizmde sansür mantıklı değildir. İşleri daha da kötüleştirir..
Merill 2 gunde 104 milyon lot verdi vay emanuke
Berat nerde gören var mı ?
Piyasada bu kadar söylenti var
Askeri ve siyasi casusluk yapıyor bu adamlar. O yüzden dokunulmazlardı.
Benim bir çok eleştirim var Rte hakkında, Suriyeliler konusu, ekonomi alanında attığı adımlar vs.
Ancak pkk yı doğuda tepelemesi, afrin, kandil
Ve en önemlisi fetö.. bu adamları hiç kimse yıkamazdı, indiremezdi ve fetö yü temizleyerek ülkesine büyük bir hizmet yapmış oldu. Bu konularda muhalif olunmamalı ve hakkı verilmeli.
Bence bu piyasa buralarda kapanırsa yarın sabah 1000-1500 puan eksi görüp oradan artıya geçer ve bir süre için 92.××× ler dip olarak kalır. Dönüşler genelde böyle oluyor, ama yarın artı açarda tekrar satış gelirse uzak durmak lazım. Ytd sadece fikir beyanıdır
alıp alıp aynı yere gelıooo nıyetı kotu
butun poz kapandı az da olsa karımızı aldık olusabılecek hareket 1000.1500 puan sansa bırakmamamk lazım
herifteki mal bitmeden yukari hareket cekmezler..bi bitsin mallar garanda yüzde 5 yukari ittirirler gibi,o yüzden garani takip edelim
Şimdi herkes tepki bekliyor da sabah buralardan 119200 lere falan tepki vermedi mi
Verdi
O tepkiyi vermesi gerekiyor muydu mutlaka
Hayır ama verdi
E o zaman illaki ikinci tepkiyi verme zorunluluğu var mı
Yani verir vermez orası ayrı da şart mı yani :)
Sen garandaki malların ne kadarı herifte , ne kadarını verdi felan nereden biliyorsun ki
bence 118200e sur ordan bı daha ver.....oltaya takılan balık mısalı
İlginç bir bakış acisi
Du bakalım nolcek :)
bu hareket önemlı alırsa yukarı gıtmeye calısır basarlarsa bı daha belı dogrulmaz
her şeyin bir zamanı var değil mi hiç biri ilelebet ne düşer ne çıkar her şey zamanını bekler.