Tamam o zaman hemfikir olmamıza sevindim :) Saygılar ortak
Printable View
Saygı bizden ortak
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
240 milyon ciro 13 milyon net kar esas bilancoda gelecek anliyorum tahmini yanlisim varsa duzeltin.pastada tacirler aldiklarini %15 zararla vermis kasitli asagi cekmek fiyati seansda vergi oncesi gondermekde cabasi
Sn Kuzeys, bilgilerinizle renk kattınız foruma. Teşekkür ederim. E.YEGEN size de teşekkür ederim.
Şimdiye kadar beni yanlış anlayanlar çok oldu. Aslında uyumlu biriyimdir. Lütfen arkadaşlar mali konularda tartışalım.
175 milyon 9 aylıkta ciro yapan tahta 203 açıklarsa 5 sene geri gider dolayısıyla sn.KUZEYs yorumu dogrudur.
Hatırlatma : bugün sadece vergi dairesi karı için yapılan yorum sayısı geçmişte 6 ayda yapılan yorumdan fazladır.
:) Yani hesap ortada 175 milyon 9 u bölersek zaten 20 milyon yapar. 203-175= 28 milyon 3 aylık ciro yaptıysa senedimizi zaten 1,50 den falan verirsek iyi :)
Hesap barizdir arkadaşlar.
235-240 bilanço cirosu gelecektir.
Kimse korkmasın. Korkacak bir şey yok.
Al-Sat-Tut Tavsiyesi değildir. Maksat tamamen yanlış anlaşılmanın önüne bir nebze geçebilmektir.
Sn.izci vergi dairesi gelir gelmez ilk bilanço ve 6 aylık vergi dairesi rakamını karşılaştırdım sonuç belli
Üstad,
Ortada yanlış anlaşılma olmasa idi yine yazmayacaktım.
Çünkü sizin yorumlarınız zaten yeterli. Ben ayrıca twitterda yazıyorum zaten.
Öte yandan kimse yarın 2,20 lere düşmeyeceğimizi veya tekrar 2,80 e çıkmayacağımızı garanti edemez.
İsteyen alsın isteyen satsın. Umrum da değil. Ben arsamı aldım beklemeye çekildim.
Her koyun kendi bacağından.
Saygılarımla.
Arkadaşlar burada yıl içi birleşme var, Sn.Kuzeys ve Mastori üstad haklı, uygulama bu yönde olabilir. İşi karıştıran şey bu. (dönem içi birleşme)
Ayrıca bir uyarı size 2017 9 aylık mali tabloları tekrar incelerseniz 2018 yılında gelecek bilançolar için bazı kalemlerde ayrı değerlendirmelerin yapılacağından söz ediyor. Bu hususları iyi bir muhasebeci inceleyip paylaşırsa iyi olur.
[IMG][/IMG]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG][/IMG]
Vaybe bugün biraz aldık , silver bana hoşgeldin partisi yaptı iyimi:) bence düşüşün bu denli olması Tacirler in panik ve hisse için yüklü sayılabilecek meblağ olmasından kaynaklı...
Çok kısıyı kesmısler yazık....nasıl bır op...
Alim satim ve takas paylasabilecek ortagimiz var midir? Tesekkurler...
[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
https://i.hizliresim.com/W7Q2Bm.png
Buyrun bol tarçınlı pastamız:)
numara 16 selam,
benım alışlar gorunmuyor,
vahşı kurt kırko gıbı alış yabtım 2,51 den,,
baktım çok aldığımı anladı kalleş teşkılatcılar ve avanelerı basmazlarsa aşağı olmayacak ,
bende anladım aşağı basacaklarını çektım 2,48 alışlarını 2,44 e
oradan da mallandık ,,,,)))
benım alışların gorunmesı ıcın daha detaylı bır gun sonu atar mısınız
yatırım tavsıyesı degıldır
basa
Hangi kurumdan aldınız
Maalesef atamam eldeki bu mobil takas bu kadar oluyor:)
Tacirler in satışının adeta panik satış ile hisseyi bu kadar düşürdüğünü yarın toparlayacağını düşünüyorum. El mahkum birazda maliyet düşürecez:(
teşkılatcılar çok mal kabtırdı 2,50 ler den,
bu bakımdan ben buralarda bır kaç gun daha oyalanacağını duşunuyorum kı
al ve satcılar sıkılsın ve satsın dıye,,,
bır kaç kademede aşağı çekebıılırlerse eger alış gelmez ıse
yağlı ballı börek olur teşkılatcılar ıcın ,,,,
yatırım tavsıyesı degıldır
o
https://i.hizliresim.com/bBGQkd.jpg
Teşkilaçı falan bilmemde bu çok kez çalışan kanal en kötü destek olur (ok ile gösterdiğim yer ) diye düşünüyorum...
Yarın panikle satanlar pişman bile olabilir... sanki hisse 10 milyon kar değilde zarar yazmış... panikle mal satan çokkez zarar eder...
Şunuda itiraf edeyim alır almaz bu denli zarar ettiğim nadir hisselerden oldu silver... Aslan la eşek in hikaye sine benzedi tanışmamız... boynummm ağrıyorrrrr :)
Pasta güzel değil sanki biz karsilamisiz gibi🤔
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben göremiyorum ne paylaşıldı bizde Gülelim biraz 😅😅