İnşaatçıların Pimini Biri Çektiği Zaman Alırsın.
Yakındır.
Printable View
evet hergun %4-5 lik yukarı gidisler normal sayılıyor artık ne gunlere kaldık nasılda alıstırıyorlar yuksek kura
Sistem emme basma tulumba gibi çalışıyor.!!
Amaç gariban dürüst vatandaşı sögüçlemek.!!
Birikimlerini çaktırmadan elinden almak.!
Yüksek zümreye aktarmak.!!
Turbaga kazan hikayesinde olduğu gibi.!!
Mevduat bağlayan var mıdır bugün? Kaçtan bağlandı?
Gerçekten bizler Türk lirası nda bulunanlar trol muş. Bazen yazılarda insanlar birbirine kızarken trol diye niteliyor ya. Aslında bunlara güvenerek türk lirasın da kalmamız milli trolluk muş. Maalesef.....
diger gelismekte olanların parası sadece 0.50-1 arası duserken biz %4 dusuyoruz ..adamların gunluk yaptıgı dusus biz 5 dakkada yapıyoruz ...daha 40 gun once realden 0.75 kurus yukarda idik bugun su dakka itibariyle 1.70 lira fazlayız ..soylenecek baska soz yok ..kurun yukselmesini istiyorsunuz da bu kadarmı olur ...hesapta ihracat artacak turizm cosacak yabancı gelip ev alacak ulke kurtulacak evet nasıl oluyor nasıl etki ediyor acık ..hicbir halta yaradıgı yok ..vur halka ..herseye zam yaparak.
Sanırım 7-8 görülecek ben dolardayım ama ülkem için üzülüyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha yolun başındayız ...[emoji22]
Yazık oldu arkadaşlar :notr:
Calisana uretene, tasarruf edene yazik oldu gercekten.
Syg,
5.49 vurdu çekti.
5.50 vurdu çekti.
Ufuk Söylemez'in 25 maddelik önerisi.
Batı Türkiye'den %40 faiz istiyormuş !!!
https://twitter.com/odatv/status/102...108456452?s=19
5.50 den dolar satacaktım ama artık asla satmam ... daha bu işin başındayız yabancı raporlarda dolar için inanılmaz seviyeler var .. sanırım yakında çok çok yüksek seviyeler görülecek . Yatırım tavsiyesi değildir
5,5034 Yeni Tepe
H.O
5.5045 yazık bu ülkeye :(
Dolar 5.50 kimsenin umrunda değil .
Yabancı raporlar faiz 40 olmalı diyor :((
Faiz artmalı imasında bile bulunulması istenmiyor bloomda prof tam yapılması gerekenden bahsetti sunucu yine araya girdi faiz çözüm değil bu sefer limon gibi sıkacaklar tl cileri galiba
Hayatının kazığını yiyenlerden biride benim
Her seferinde yuh artık burdan doner dedik ama donmedi
Paramızın yarısı üçtü gitti
Bizi verem ettiler
Sebep olanlarda verem olur inş.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı raporlarda 7-8 olmalı diyormuş dolar. Ytd
Bende dolardayım korkum sermaye kontrolü gelir mi
çok enteresan geçen başka bi kanalda daha denk geldimmm...yorumcu bir miktar faiz artışıu iyi olabilir gibisinden başlıyordu sunucu lafı ağzına tıkadı, ya bu ortamda ne faydası olacak faiz arttışının vb demeye başladı...bu çok garip...aslında garip değil de sonunda çok fakirleşeceğiz gibi...
Yarınki pilan da büyük ihtimalle fos çıkacak
Ondan sonra doları tutabilene aşkolsun
Biraz önce tcmb.gov.tr sitesinden başkana, PPK üyelerine hakaret etmeden ağzıma geleni yazdım. Yazdığım en hafif cümle , bu kişileri mert olmaya davet etmek. En sonda da çaycınızdan , PPK üyelerine ve başkanınıza kadar tamamınıza yazıklar olsun demem oldu, hiç bir işe yaramayacağını bilmeme rağmen. (%50 tl+ %50 usd olmama rağmen . %100 tl de olanlara Allah sabır versin)
İşin enteresan tarafı hem enflasyon tek haneye inecek deniyor üstelik yıl sonu için söyleniyor ama kur şokunu seyrediyoruz bir anda tarım ve hayvancılıkta üretim patlaması mı yaşanacak
https://www.zerohedge.com/sites/defa...09_8-20-51.jpg
Emerging Market currencies are crashing across the board...
https://www.zerohedge.com/sites/defa...?itok=-bFnAnGn
Sermaye kontrolü gelip doları olanlara yıllık ortalama kur 3.75 den bozuyorum derse benim korkum bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.