https://s16.directupload.net/images/210215/y8qvof79.jpg
Printable View
yanlızmıyım
bENDE VARIM :D
Yazacak bilgimiz yok Sayın British. Sizin gibi yazan, yorumlayan arkadaşları takip ediyoruz. Gördüğüm, burda kazanmak için btcimin zarar etmesi, finansal borca boğulması gerekiyor olması..
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsaya son dönemde kote olan hisseler
HALUK ÖZKAYNAK .............137.137
LEVENT ERTÖRER ..............174.394
OSMAN ERTÖRER ..............155.962
BEGÜM ÖZKAYNAK ............243.255
BETÜL ÖZÜDURU ...............486.510
CEYLAN ERTÖRER ..............155.962
LEVENT BAYSAK ..................31.174
YASEMİN KOYUNCUOĞLU..... 14.153
NISHAN AVCI ......................16.365
MÜRÜVVET KAVUKCU ...........13.512
Bu hareket, şirketi ele geçirmek için yapılmış olabilir mi? Ortakların kote ettikleri, sattıkları bir durum var. Çok şey biliniyordur hatta netleşmiş de olabilir. Aslında, 4 den 14 e kısa sürede gelerek yüksek prim yapmış görünsede BIST e yetişmiş oldu. Sayın İzmirli Hoca, çok sağolun geçen sefer çorbaya fare düştüğü nde uyarmıştınız, şimdi böyle bir ihtimal varmı?
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/epQ1gR.gif
Anlayan anladı..
"Yok birbirinden farkı, Osmanlı Bankası.."
Çete dönüşümde..
Tavan olmuş var mı.? Bir haber...
Takip eden kimse yok galiba, hisse tavan kimseden ses yok, olumlu gelişmelerin habercisi olur inşallah
Pay Alım Satım Bildirimi
https://www.kap.org.tr/Bildirim/922492
Bu satılan a grubu bgrubu hisseler çiftay inşaat firmasina devrediliyo bununla baglantılarinibilen varmi
Sonuçta şirketi satmadılar mı
53.586bin lot b grubu hisse toplam 91m dolar satılmış. iyi para...
hisse bası 14 tl gibi bir takama satılmış!!! allah bereket versişn
patron değişti hayırlı ugurlu olsun şirketin %40 bu çiftay insaatın oldu
çooooook zaman geçti
istedikleri olmadı
feyyaz kitap yazdı
tufan buna kızdı
analızler çöp oldu
yönetim elden gitti
akrostiş.....
2006-2007'deki gibi yönetimi ele geçirme savaşları olur mu ?
Onceki ele gecirmeye calisanlarda A grubu yoktu...bunlarda A ve B grubu var...ele gecirme olmaz tahminimce fakat batisokedeki 7 milyon lot ne olur...asil onemli soru bu...
Sokeye batienerji sermaye artisinda buyuk bir kazik attilardi...soke bir gol daha yerse hic iyi olmaz...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
................
2006-07'de söke'ye neden piyasadan B grubu toplattırdılar ?
Bildirimi okudum. Anladığım kadarıyla a grubu için 2.3 milyon dolar verecekler. Toplam 48 bin hissenin yuzde 35'i. Yani tüm imtiyazlı payların ederi 6.6 milyon dolar kabaca. Orascom sadece a grubu için 68 milyon dolar teklif etmişti. 1.7 dolara satılan b hissesi için de kabaca 3.14 dolar teklif etmişti.
Bravo. Bence tüm bu süreç kitaplastirilmsli ve isletme bölümlerinde ders kitabı olarak okutulması.
Zaten hoslarina gittigi icin yapmiyorlar...kurduklari tuzak ayaklarina dolandi...lale devri bitti...duraklamayi kotaramadilar...cokusu kurtarmaya calisiyorlar...duraklama devrinde bile 3 buyuk oyun oynadilar...Allah bunlara hakettikleri sekilde muamele etsin...
Sadece liman 100 milyon dolar...batisokenin %75 payi...3 tane hes...izmirin cesitli yerlerinde 22 batibeton tesisi ve bornovada 750 donum arsa...iki fabrikanin yillik uretim kapasitesi yaklasik 4 milyon ton...
Eski ceo eli degerse yazar...kendisi kitap yazma hususunda cok becerikli...ayni zamanda kendisi bir sivil toplum kurulusunun baskani miydi sanirim...seffaflikla ilgiliydi ya da kurumsal yonetim sanirim...
Borc olmasa bu fiyata gider mi...borc yokken orascomum verdigi fiyat...borc olunca ciftay...hesap ortada...
sİZ SÖYLEDİKTEN SONRA ARASTIRDIM HİSSE FİYATI OZAMANDA 1,27 DOLARMIS. imtiyazlı a grubunun 18bin adeti alınmış olmasıda artık sirketin başka caresının olmadıgını gösteriyor.
Ben çimsaya satılabilecegini düşünüyordum ancak bu yeni patronun internet sitesi bile allaha emanet.Umarım daha profesyonel bir yatırımcı olur
Ben fiyat hisse fiyatiyla ilgili birsey yazmadim...soke 25 milyon dolar parayi 7 milyon hisseye basti(%4)...senelerce hisse fiyati surunduruldu...%400 yapmis fiyat bile kurtarmiyor sokenin zararini...
BATIÇİM DEV SATIŞ:
https://www.yeniasir.com.tr/gundem/2...imde-dev-satis
Pay Alım Satım Bildirimi
https://www.kap.org.tr/Bildirim/923138
Satışlar artık taban taban.
Hayırlısı olsun diyelim, tahmin ettiğim gibi Ç holding yani Çift Ay gurubu almış, oranlar da tahmin ettiğim gibi olmuş aşağı yukarı, Ünal ailesinin satmıyacağı zaten hisse alımlarından belliydi,Çift Ay gerek İzmir deki Za maden yapılanması gerek işi bilen bir gurup olması sebebiyle uzun vade de şirketi iyi noktalara taşımada çok faydalı olacaktır, hem mevcut ortaklar hemde çalışanlar adına çok sevindim bu şekilde sonuçlanmasına, yolları açık olsun...
Bu satış sonrası yeni pay sahipleri için çağrı zorunluluğu doğmazmı!
Günaydın,
Bu hisse devrinin tüm ortaklar için öncelikle hayırlısı olsun...
Mimhaydar abimizi tekrar gördüğüm için ayrıca mutluyum...
Benim gönlümden geçen, şu eski kalan oraklar da payını alıp gitseydi daha iyi olacaktı...
Şimdi SANKO, ÇİFTAY ve ÜNAL ailesi... zor bir durum....Eğer birlikte hareket ederlerse potansiyel BORNOVA arsası
değerlendirilmesi (ÇİFTTAY Ankara tecrübesi) kazan kazan olur... Yoksa koskoca arsa olur banya tarlası....(bornova bamyası
meşhurdur)
Başarılar dilerim....
ytd...
Saygılar
Elimizde kalan son mallar keyfe keder....Batı ile uzun süre takıldık...Bize de yakın olduğu için...o kadar yılların hatırına...
Gündemi önemli olduğundan...
Bir iki karalamak geldi içimden....
Kimsenin kimsenin elini tutuğu yok isteyen satar ; isteyen tekrar alır isteyen yeni ilk defa alır.....
Bol kazançlar dilerim.....
Ytd.
Saygılar